Įkraunama...
Įkraunama...

Gautieji Freebiai

QUOTE(justemur @ 2014 07 30, 11:10)
oj aš apie juos knygą jau galėčiau parašyti...nuo siuntinių paliktų balose iki ''neatnešiau,nes jūs nematote ,kad blogas oras?parodykit man normalią firmą kuri blogu oru dirba''  doh.gif  doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Net keista skaityt tokius atsiliepimus. Pas mus tai labai tvarkingai ir atsakingai Bijusta pristato blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(elfė @ 2014 07 30, 14:30)
Net keista skaityt tokius atsiliepimus. Pas mus tai labai tvarkingai ir atsakingai Bijusta pristato  blush2.gif

mes su kaimynėm ir kitų rajonų merginomis/moterimis (susipažinom irgi forumuose) tai iki Vilniaus centrinės valdžios ''nuėjom'',nes kantrybė trūko,nuo tokių išsi**sinėjimų ir žargonų,pokalbius įrašytus turėjom,foto su siuntinių būklėm irgi tai daug ir nereikėjo, dvi iškart iš darbo išlėkė, dėl trečios nežinau,reiktų kitų moterų paklausti..po to normalesnė kažkiek pristatinėjo, bent jau telefonu mokėjo naudotis ir neišsidirbinėdavo.
bet bijusta nuolat darbuotojų ieško,nes sakė ilgai ten niekas neišdirba doh.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif Noriu gyvūnų prieglaudai padovanoti prizą, todėl reikia jūsų pagalbos wink.gif Paspauskit Balsuoti ant nuotraukos nuorodoje wink.gif https://www.facebook.....e,for-4416690
Atsakyti
Šiandien gautas iš Garnier puslapio ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(tikpasilik @ 2014 08 01, 15:30)
Šiandien gautas iš Garnier puslapio  ax.gif

aš irgi gavau mėginuką smile.gif
Atsakyti
Siandien gavau user posted image
Atsakyti
Aš kiek užsisakinėjau loreal ar garnier mėginukus, neatkeliauja iki manęs sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Spurgita @ 2014 08 06, 10:24)
Aš kiek užsisakinėjau loreal ar garnier mėginukus, neatkeliauja iki manęs sad.gif

iki manes kaskodel irgi verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ania12 @ 2014 08 05, 20:04)
Siandien gavau  user posted image

iš kur užsakinėta? g.gif
Atsakyti
QUOTE(justemur @ 2014 08 07, 12:41)
iš kur užsakinėta? g.gif

Loreal puslapyje buvo galima laimėti....
Atsakyti
QUOTE(astiene @ 2014 08 07, 15:51)
Loreal puslapyje buvo galima laimėti....

taigi čia freebių tema, o čia ne freebis doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Mėginėliai iš ČIA:
user posted image
Atsakyti