Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorų mylėtojos ir augintojos

QUOTE(saintlina @ 2014 05 07, 08:04)
ir patinkančius nufotkink.. norisi gi ir į gražius pavėpsot  smile.gif
Sveikit  4u.gif

Mano kaimas, kaip visada, išsiskiria iš bendro LT fono - pusę penkių ryto šiltnamy buvo -2. Gerai, kad visi užtūloti buvo. Dar ir piečkas mama sujungė į termometrą pažiūrėjus.

Gerai sakai mirksiukas.gif
Nu tikrai iskirtine vieta ten pas jus, nes salciai ejo is siaures rytu g.gif
Papildyta:
O geras, zinute parasyta is karto parode biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zikas1970 @ 2014 05 07, 07:28)
Nu tikrai, kad pas jus kazkokia anomaline zona  doh.gif

gal kokie neatrasti geležies rūdos klodai šaltį pritraukia biggrin.gif Na, ir karštį vasarą, nes jis irgi didesnis nei kitur būna smile.gif
Atsakyti
Valio, Kaune saulė lenda, gal pašildys šiltnamį nors kiek, nes ryte kol buvo dargana, tai ne kažką ir tam šiltnamyje buvo.

Aš turiu foto , bet nepasiėmiau laido į darbą, o naminis kompas užlūžęs doh.gif Vargas. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2014 05 07, 07:04)
ir patinkančius nufotkink.. norisi gi ir į gražius pavėpsot  smile.gif
Sveikit  4u.gif

Mano kaimas, kaip visada, išsiskiria iš bendro LT fono - pusę penkių ryto šiltnamy buvo -2. Gerai, kad visi užtūloti buvo. Dar ir piečkas mama sujungė į termometrą pažiūrėjus.

oj nu nors karta kazkas perspjove mano Siaure biggrin.gif nebuvo pas mus minuso. pirmas rytas po daugelio kai masinos neskutau. bet siluma to reikalo lauke irgi nepavadinciau- lynoja ir gudus dubakas unsure.gif
Atsakyti
Viskas ok pas mus. Daugiau lavoneliu nera. Bet ziuriu,kad tokie sprindiniai daigai siltnamyje issodinti pomidoru labai leidzia pazasteles. Nepamenu,kad tokie maziukai butu taip elgiasi. g.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2014 05 07, 07:49)
gal kokie neatrasti geležies rūdos klodai  šaltį pritraukia  biggrin.gif Na, ir karštį vasarą, nes jis irgi didesnis nei kitur būna smile.gif

ania? unsure.gif nu pas mane lyyygiai tas pats: ziema- gudi siaure, vasara- afrika, ir dar lietaus nebuna. paziuri i desine- tolumoj lyja, paziuri i kare- tolumoj lyja, o as gyvenu ant kazkokio anomalaus ruozo- netgi krituliu cia dvigubai maziau...
Atsakyti
QUOTE(matuke @ 2014 05 07, 06:59)
Aleliuja  thumbup.gif
Nors per salnas mazai parinausi, bet vis tiek  nerealiai dziaugiuosi kad sitas saltu oru etapas i pabaiga. Mano net vaikai visi apsirgo, kam gerkle, kam antibijotikai nes persirgta skarlatina  atsinaujino, kam akys pulingos nuo persalimo  wacko.gif
Pas mane visi laukiniai, tai per tuos orus, kur saule sviete, kur saltas vejas pute, vat ir gavosi skirtingu simptomu rinkinukas tsakant  doh.gif

Pomidorai dauguma laukia saules kad ziedynai isiskleistu  wub.gif  eisiu paftkinsiu man nepatinkancius, idomi bus jusu nuomone  4u.gif

matuke, pasigauk rupuze, imesk i spirita ar degtine, nebedaug laiko beliko joms gaudyt, dar max pora savaiciu ir viskas. tai su anginom ir skarlatinom problemu is viso nebeturesit. nekalbant apie antibijotikus.
mamos prasiau, bet sako taip nedarysiu. gaila rupkiu. Nu jo, man irgi jos grazios, ypac mazos.
Atsakyti
Na mergaitės kalbėjo kad palaistyti pomidorai išlieka gyvybingesni... Aš jau galiu pasakyti, kad kaip tik galvojau, kad nušalo todėl kad per pietus palaistėm, o tą naktį buvo baisiausia šalna. Tiesa, dar galvojau kad nereikėjo mulčiuot ko gero... nes gal ir pritraukė tą šaltį tokį, bet mulčiavau sausa žole... O pas mane iš tų visų 50 išliko 5 vat ir nenušalo jie... tik apgeltę apatiniai lapai... vyras vis ėjo dar degint žvakutes šiom naktim. Ai dar trys paprikos liko... ir visi ridikėliai ir salotos gyvi...
Atsakyti
QUOTE(zydinti_gele @ 2014 05 07, 09:08)
matuke, pasigauk rupuze, imesk i spirita ar degtine, nebedaug laiko beliko joms gaudyt, dar max pora savaiciu ir viskas. tai su anginom ir skarlatinom problemu is viso nebeturesit. nekalbant apie antibijotikus.
mamos prasiau, bet sako taip nedarysiu. gaila rupkiu. Nu jo, man irgi jos grazios, ypac mazos.

Aciu bet ne ax.gif gal geriau mes Putinus visus nusiaubsime bet rupuziu spirite tai jau tikrai nerauginsime schmoll.gif
Atsakyti
Pas mus siltnamy tarp ridikeliu kuiciasi mazos varlytes, dukra dvimete atlekia ir saukia kvaa kvaaa, tos vargseles i krumus mauna biggrin.gif

Bet istikruju istvermingi tie pomidora, per paskutini sodinima pasodinau ir uzmeciau kastuva ant pomidoro biggrin.gif tas ir nuluzo sulyg zeme doh.gif , galvoju nu ka daryt, velniai nemate, pastaciau dailiai ant stiebo ir priremiau su atrama, galvoju arba prigis arba amen, ir ka, po savaites stovi sau patenkintas lapai i visas puses smile.gif isvada-paskiepijau pomidora i jo paties saknis biggrin.gif
Papildyta:
Norejau paklausti, kas laistot i butelius pomidorus, kiek reikia pilti i tuos butelius? ipylau viena karta apejau rata tuscia, ipyliau antra karta, sustojo begti, uzsukau, po valandos tuscia, bet jau nebepyliau, yra uzmulciuoti, nenudzius galvoju... o kiek istikro reik pilti?
Atsakyti
QUOTE(Vobla @ 2014 05 07, 08:06)
ir dar lietaus nebuna. paziuri i desine- tolumoj lyja, paziuri i kare- tolumoj lyja, o as gyvenu ant kazkokio anomalaus  ruozo- netgi krituliu cia dvigubai maziau...

drinks_cheers.gif analogiškai ir pas mus smile.gif Visur aplink lyja, o virš galvos nė lašo. Užtat arbūzai ir grybai auga, va smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Asta ir G @ 2014 05 06, 13:45)
Pavyko nes patalai šilti buvo  blush2.gif Aš juos šiaudais apdėjus ir buteliuose vandenį supilsčius kad dieną įšiltų o naktį žemę šildytų triguba stora agro žiūriu pro ją net kondensatas neprabega stovi lašai ant jos.
O dabar prie reikalo keli daigai yra tik va laikau jeigu ką, nes dar man neatrodo kad čia taip viskas ir baigsis su tom šalnom  mirksiukas.gif nors esu optiminstė. Jeigu jau tikrai atliks parašysiu.

Na tai aš irgi tikėsiuosi, kad pas jus viskas bus ok, tada gal ir atliks... ( blush2.gif savanaudė aš...)
Papildyta:
[quote=adija5,2014 05 06, 14:53]
Pas mani irgi -mazgiai konkretūs biggrin.gif Bet gražūs man.Per tas šalnas net nespėjau pasidžiaugt:per tris metus man gražiausi gavosi šiemet ax.gif Tiesa,tie ,kurie augins ilgesnius vaisius,tokie,kaip Penis,Chohloma ar Banančikai,tai liaunesni,smulkesniais lapukais.

Parašysiu AŽ,kai peržiūrėsiu,perskaičiuosiu ir pasodinsiu savaitgalį ax.gif .Tikrai turėtų atlikt pas mani kokie 10 vienetų,jei ne daugiau .

Lauksiu. Jetau ačiū mergaitės už viltį...
Atsakyti