Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorų mylėtojos ir augintojos

QUOTE(zikas1970 @ 2014 05 06, 21:30)
nedengiau ir as, peciuko nejungiau, palikau plikus nuogus,

Nu nezinau, as ko tai nepasitikiu. Todel, kad meteo rodo "siuo metu Lietuvoje" Vilniuje rodo 9. O pas mane tik +3. Vakar tokiu metu buvo daugiau kai zadejo nakti zymiai mazesne temperatura. Va todel ir uzdengiau. Ko tai per saltai viskas atrodo.
Atsakyti
aš irgi nepasitikiu. Pas mane visi pomidorai po penkiom agro. Kol nežadės naktim bent +8, dengsiu.
Atsakyti
Uzdegiau zvakes, gaila mesti, tai tegul sudega.tikiuos paskutini karta smile.gif gal jau rytoj galima bus viska partempti is palangiu i siltnami ir palikti smile.gif
Atsakyti
Siauriau Vilniaus lauke 0 doh.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2014 05 06, 22:29)
Turbūt jau ir purškimas vandeniu būtų kaip numirėliui kompresas  smile.gif

Panašiai,turbūt g.gif .Pyliau,purškiau viską iš eilės su šlangom ir purkštukais.Nemačijo schmoll.gif Net mažos piktžoliukės nušalo,galinsogos.

Pas mani šiltnamis ir pridangstytas,ir pečiukas įjungtas.Man ramiau ax.gif O tai tie +2 ar +3 kažkokie labai nepatikimi ,nerimtai atrodo schmoll.gif .
Atsakyti
Pas mus apsiniauke, nulijo ciut ciut nakti. Tai salnos nebuta lyg. Eisiu dar i tolimesni siltnami patalus pakilnosiu isitikinimui.
Atsakyti
QUOTE(*Aukse* @ 2014 05 07, 06:03)
Pas mus apsiniauke, nulijo ciut ciut nakti. Tai salnos nebuta lyg. Eisiu dar i tolimesni siltnami patalus pakilnosiu isitikinimui.

pas mus taip pat linoja, nuejau iki pomidoru, visi sveiki gyvi, visi su rasos laseliais stovi, nupurciau kiek galejau, duru kol kas nepradarysiu, 7v. buvo siltnamy+10. Praslydom, tsakant smile.gif
Atsakyti
Siandien drasiai galima sakyt kad praziemavojom biggrin.gif
Atsakyti
Aleliuja thumbup.gif
Nors per salnas mazai parinausi, bet vis tiek nerealiai dziaugiuosi kad sitas saltu oru etapas i pabaiga. Mano net vaikai visi apsirgo, kam gerkle, kam antibijotikai nes persirgta skarlatina atsinaujino, kam akys pulingos nuo persalimo wacko.gif
Pas mane visi laukiniai, tai per tuos orus, kur saule sviete, kur saltas vejas pute, vat ir gavosi skirtingu simptomu rinkinukas tsakant doh.gif

Pomidorai dauguma laukia saules kad ziedynai isiskleistu wub.gif eisiu paftkinsiu man nepatinkancius, idomi bus jusu nuomone 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(matuke @ 2014 05 07, 06:59)
eisiu paftkinsiu man nepatinkancius, idomi bus jusu nuomone  4u.gif

ir patinkančius nufotkink.. norisi gi ir į gražius pavėpsot smile.gif
Sveikit 4u.gif

Mano kaimas, kaip visada, išsiskiria iš bendro LT fono - pusę penkių ryto šiltnamy buvo -2. Gerai, kad visi užtūloti buvo. Dar ir piečkas mama sujungė į termometrą pažiūrėjus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 07 gegužės 2014 - 07:15
QUOTE(saintlina @ 2014 05 07, 07:04)

Mano kaimas, kaip visada, išsiskiria iš bendro LT fono - pusę penkių ryto šiltnamy buvo -2. Gerai, kad visi užtūloti buvo. Dar ir piečkas mama sujungė į termometrą pažiūrėjus.

Nu tikrai, kad pas jus kazkokia anomaline zona doh.gif As tai visai sianakt nesibaiminau, miegojau kaip uzmusta, be prabudimu, atsiputusi po visu salnu biggrin.gif
Siandien rausiu dar dali ridiseliu ir sodinsiu kelis pomidorus, viena puse bus galutinai uzsodinta, liks kitoj dar 10 patupdyti ir su siltnamiu bus viskas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(matuke @ 2014 05 07, 06:59)
Mano net vaikai visi apsirgo, kam gerkle, kam antibijotikai nes persirgta skarlatina  atsinaujino, kam akys pulingos nuo persalimo  wacko.gif
Pas mane visi laukiniai, tai per tuos orus, kur saule sviete, kur saltas vejas pute, vat ir gavosi skirtingu simptomu rinkinukas tsakant  doh.gif

Maniškiai irgi laukiniai ax.gif Mažiukas maudynių sezoną jau balandžio 1 "atidarė" doh.gif Bet pastebėjau, kad vaikai suserga tokiu oru tada, kai namuose "užsukam" šildymą, nors atrodo, kad tikrai nėra šalta. Todėl stengiuosi bent prieš vaikų grįžimą , kad namai daugiau pašiltų.
QUOTE(saintlina @ 2014 05 07, 07:04)
ir patinkančius nufotkink.. norisi gi ir į gražius pavėpsot  smile.gif

Va va , tokių vaizdų kažkaip labai norisi smile.gif
Atsakyti