QUOTE(Lakšmi @ 2014 05 07, 11:02)
Ant kiek retai?
kaip suprast kokius pomidorus galima naudoti sėkloms?
o kaip? su maisto džiovykle? pjaustytus, cielus?
Priklauso nuo to koks jūsų gruntas. Smėlėtą reikia laistyti dažniau, molingą - rečiau.
Iš hibridinių pomidorų surinktų sėklų kitais metais gali užaugti visai kitokie pomidorai. Arba gali prastai derėti.
Aš džiovinu džiovyklėje. Pjaustau per pusę jei smulkius, stambius smulkiau ir džiovinu. O toliau - fantazijos reikalas.
QUOTE(lamur03 @ 2014 05 07, 11:07)
O sakykite kas galetu buti mano visiems apatiniai 4 lapai gelsta. Gal per daug palaistyta arba patresta per anksti gali buti? nes blogai padariau, persodinau i siltnami pries 2 savaites ir po keliu dienu paliejau su trasom
(kol jie buvo loveliuose siltnamyje tai niekas negelto viskas buvo super, bet ...) Tikiuosi atsigaus
o kaip nusala arba pasala tai is karto matosi ant augalo ??? nes kolkas nieko nematau

as 3 naktis is eiles daug zvakiu pridegdavau tai net siltnamyje pakildavo tempa truputuka, tai gal nenusalo. aisku nesikeldavau paryciais
Šiaip paskutiniai apatiniai su laiku ir pas mane linkę pagelsti, nekreipiu dėmesio, bet jei iš karto 4, tai gali būti, kad kažkas nepatiko

Jei jiems nieko netrūko, gal pertręšėt?
Kai nušąla, matosi iš karto. Prieš keletą puslapių buvo nuotrauka įkelta kaip atrodo.