Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorų mylėtojos ir augintojos

QUOTE(Lusasita @ 2014 05 07, 12:41)
antroj vietoj  einamiausia  saldziarugste misraine  su dziovintais abrikosais ir paprikomis. Prie vistienos skanumelis  ... saldziai astrus  thumbup.gif

Paprašysiu recepto pabandymui g.gif .Kai pomidorų turėsiu,daba nereik.
QUOTE(saintlina @ 2014 05 07, 13:38)
O Gaudvilės pasiūlytas slibinas Gorinyčius išvis gerai  thumbup.gif

Nu gerai,turėk tu tą slibiną . Tik ko tai jis ten pas tavi labai šaltai pirdauna g.gif
Atsakyti
Kas auginot pomidorus Sinij, klausimėlis. Ar jo lapai kaip visų pomidorų. Pas mane jų lapai kažkokie smulkūs, ploni, storesni aišku už krapus. Panašu, kad kažkas jam nepatiko g.gif O gal jis toks turi būti? Tusiu tik vieną daigą, tai nėra su kuo palyginti
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2014 05 07, 13:55)
Paprašysiu recepto pabandymui  g.gif .Kai pomidorų turėsiu,daba nereik.

cia vyras pas mergas hihihi.gif ( tiksliau pas darbdave) valge ... tai misraine ir vadinasi JOVITOS biggrin.gif labai jam patiko ( ir jam ir jo kolegai), tai gavom virt ir zmonos biggrin.gif Bet vardan tokiu receptu, lai eina ir toliau pas mergas thumbup.gif thumbup.gif mums labai tinkama. Bet ji saldi, astri, tai prie kokio kotlieto netiktu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2014 05 07, 12:38)
O Gaudvilės pasiūlytas slibinas Gorinyčius išvis gerai  thumbup.gif  Gal anas ant kokio požeminio aukso kalno miega..

Kažkoks nelabai dresuotas tas jūsų Gorinyčius doh.gif Galėtų susiprasti, kad kai šalnos eina reiktų karštu oru pakvėpuoti ir sparnais pamoti, kad šaltį išvaikytų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2014 05 07, 14:04)
  Bet ji saldi, astri,  tai prie kokio kotlieto netiktu  mirksiukas.gif

Pas mani einamiausia mėsa vištiena.Bo už dyką blush2.gif Kaimiška,tetos.Tai gal tiks.
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2014 05 07, 14:09)
Pas mani einamiausia mėsa vištiena.Bo už dyką  blush2.gif Kaimiška,tetos.Tai gal tiks.

drinks_cheers.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Para @ 2014 05 07, 13:01)
Kas auginot pomidorus Sinij, klausimėlis. Ar jo lapai kaip visų pomidorų. Pas mane jų lapai kažkokie smulkūs, ploni, storesni aišku už krapus. Panašu, kad kažkas jam nepatiko  g.gif O gal jis toks turi būti?  Tusiu tik vieną daigą, tai nėra su kuo palyginti

nea, kaip tik lapai jo tokie storuliai, ir siaip kaip pomidoras drutavotas, tikrai nelaibas ir lapai ne ploni schmoll.gif Kai mazesnis buvo, skirdavosi is kitu, man tai labai grazus ju daigai buna. Skiriasi tik spalva, kotas i melynuma, lapai taip pat, apatiniai siuo metu net stipriai tamsiai melyni, is tolo galima pazinti

Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2014 05 07, 14:09)
Pas mani einamiausia mėsa vištiena.Bo už dyką  blush2.gif Kaimiška,tetos.Tai gal tiks.

Dabar patarčiau nevalgyt kokią gerą savaitę, kol aš prisiminsiu , ką rašei, nes paspringsi arba žagsėsi valgydama lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Lusasitos padažo recepto ir aš norėčiau, dievinu visokius sweetchilli padažus, o ypač vištieną su vaisiais wub.gif
Atsakyti
bandau ieskot kompe, bet kolkas nerandu.kiek pamenu kazkas panasaus http://cocinarendez-...ziovintais.html tik as pomidorus su odelemis pjausciau kasnio dydzio gabalais. tuos kur kombainu pasmulkinau tai man nelabai, skaniau pomidoru gabalus jausti. O kitka tai pakapojau kombaine. ir dejau tik dziovintu abrikosu 9 nupplikytu ir pasmulkintu)
o greiciausiai tai si Pikantiška mišrainė žiemai http://www.mamyciukl...s-ziemai-17679/

bet as savo skoniu receptoriais dar vadovaujuosi, ko man truksta dedu daugiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2014 05 07, 13:09)
Pas mani einamiausia mėsa vištiena.Bo už dyką  blush2.gif Kaimiška,tetos.

pas mani jau ne.. atsibodo jau.. Gal reik avyčių įsigyt geriau?..
Atsakyti
QUOTE(Ingaja @ 2014 05 07, 11:15)
Nu nusipirkau pomidoru, suvalgysiu, noreciau tokiu pasiset, vat ir nezinau ar ne hibridas jis, gal kas bande  g.gif

supratau mirksiukas.gif man irgi įdomu kaip atskirti ar hibridas g.gif
QUOTE(ptashka @ 2014 05 07, 11:18)
Priklauso nuo to koks jūsų gruntas. Smėlėtą reikia laistyti dažniau, molingą - rečiau.
Iš hibridinių pomidorų surinktų sėklų kitais metais gali užaugti visai kitokie pomidorai. Arba gali prastai derėti.
Aš džiovinu džiovyklėje.

supratau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2014 05 07, 14:47)
o greiciausiai tai si  Pikantiška mišrainė  žiemai http://www.mamyciukl...s-ziemai-17679/ 

Kažkaip svogūnų tai nemažai reik g.gif O česnakas tik vienas biggrin.gif
QUOTE(saintlina @ 2014 05 07, 14:57)
pas mani jau ne.. atsibodo jau.. Gal reik avyčių įsigyt geriau?..

Nu,kai už dyką,tai... Dar neturi blink.gif ?O aviena man ot tiap,marinuot reikia su žolelėm,bo man jos kvapas nelabai.Šašlykam ir plovui liuks.Mažai gaunu šitos už dyką.Kaip ir veršienos su triušiena.Mažokai,pasakyčiau schmoll.gif
Atsakyti