Merginos, jūs vakar apie rūžavų pomidorų daigus kalbėjot, žiūrėkit, ką šiandien Maksėj mačiau, čia paveiksliukas neryškus, o realybėj tikrai rožiniai buvo, ne šitie?

QUOTE(AUSRONE @ 2014 05 08, 13:55)
Jau pasodinai į lauką?
ui, ne, nesodinau dar. Nors verkiant reikia, nes tuoj paprikų vaiduokliai naktim lankyt pradės

Papildyta:
QUOTE(matuke @ 2014 05 08, 14:06)
Cia tamsta inventorizacija darai ar kaip
visiem tik rodyk tik rodyk, a pacios kur
Nors gal geriau nerodyk, bo as lietuvaite ir dar suvalkietisko kraujo 50 proc

Nors gal geriau nerodyk, bo as lietuvaite ir dar suvalkietisko kraujo 50 proc

taigi aš Vilniuj sėdžiu, savo daigų nematau. Nors svetimais pasidžiaugt noriu

Nieko ten pas mane pavydėtino nėr, nei kiek ne geresni už jūsiškius. Tiek šalčio gavę kad išvis špygos neparodytų

Papildyta:
QUOTE(ptashka @ 2014 05 08, 14:20)
..žiūrėkit, ką šiandien Maksėj mačiau, čia paveiksliukas neryškus, o realybėj tikrai rožiniai buvo, ne šitie?
nea, bent šitie tai tikrai ne avietiniai. Esu auginus - pomidorai raudoni.
Avietiniai Dimerosa, Tomimaru Moocho, Fenda, Malinovy kažkoksten. Taip pat Kliuvas, Rozovyj Miod, Mazarinis prie šio atspalvio.
QUOTE(ptashka @ 2014 05 08, 15:20)
Merginos, jūs vakar apie rūžavų pomidorų daigus kalbėjot, žiūrėkit, ką šiandien Maksėj mačiau, čia paveiksliukas neryškus, o realybėj tikrai rožiniai buvo, ne šitie?

As irgi tuos auginau,begalo derlingi,tikrai neruzavi,bet jau kelis metus niekur neberadau siu seklu,reiks nusipirkti , jei papulsiu i maxima,man jie labai patiko.

Dekui uz pagyras mano daigeliams. Tik keleta fotografavau, nes paskubom vis visur siandien. Hibridai tai visi gerai atrodo, bet ne ka nusileidzia jiems ir ne hibridai. Prasciau atrodo pas mane Korol Sibiri, bet gal del to,kad dar maziukai, velai seti. Pleveliniam siltnamyje, kuriame cia aprasytos salnos siautejo. Bet jie kaip ir kliuvai, lapais tokiais liudnais.
Jau isvelgiu siandieninio lietaus dar viena pliusa-pailsesiu siandien nuo lauko darbu
Nugaros neatlenkiu jau, o jei nelytu, tai vel patamsiom tik gryzciau namo
Reikia eiti apziureti pazastis pomidoru, gal jau geneti reikia kaikuriu, nes labai jau naglai auga jos pas tokius sprindinius. Parelaksuosiu siltnamyje
Jau isvelgiu siandieninio lietaus dar viena pliusa-pailsesiu siandien nuo lauko darbu

QUOTE(saintlina @ 2014 05 08, 14:39)
ui, ne, nesodinau dar. Nors verkiant reikia, nes tuoj paprikų vaiduokliai naktim lankyt pradės 
Papildyta:
Nieko ten pas mane pavydėtino nėr, nei kiek ne geresni už jūsiškius. Tiek šalčio gavę kad išvis špygos neparodytų
Papildyta:
Avietiniai Dimerosa, Tomimaru Moocho, Fenda, Malinovy kažkoksten. Taip pat Kliuvas, Rozovyj Miod, Mazarinis prie šio atspalvio.

Papildyta:

Papildyta:
Va, matai, o pakelis toks pablukęs gal, nes ant jo tikrai avietiniai buvo. Sakau gal padėsiu surasti, ko ieškojo čia kažkuri

Einu fotoreportažą rengti iš savo pusės šiltnamio. Nuėjau svogūnų laiškų pasiskint, čiūpt - telefonas kišenėj. Tai pasinaudojau proga

QUOTE(saintlina @ 2014 05 08, 15:39)

Tai gerai, nes jau galvojau, kad ne tik su pomidorais, bet dar ir su paprikom ryškiai atsilieku

Mane tai jau pomidoriniai vaiduokliai pradės lankyti su savo pageltusiom rankom, pamėlynavusiom kojom ir spaudžiančiais batais

Tie rūžavi Malinowy Henryka vadinasi

Šiemet nemažai avietinių auginsiu, tai gal kokį skanų atrasiu

Tai kad nelijo nei lašo šiandien
Pamiršau, kaip nuotraukas sumažint
Vargstu, vargstu...
Papildyta:
Nežinau, ar matysis
O gal per didelės foto
Sodinti kovo 1 dieną, išsodinti į šiltnamį balandžio viduryje

Pamiršau, kaip nuotraukas sumažint

Papildyta:
Nežinau, ar matysis