Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorų mylėtojos ir augintojos

QUOTE(Vobla @ 2014 05 08, 20:39)
ech...ir mano taip graziai atrode iki salnu... dabar tai net skauda i siltnami uzeiti... vienas kitas gyvas belikes... verysad.gif  lavonynas...

Nepergyvenkit, gal dar tie lavonėliai duos nuo šaknų ataugėlių, na tik derlius bus truputi vėlyvesnis bus g.gif
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2014 05 08, 19:52)
verysad.gif  console.gif nu ką dabar padarysi... Nusipirksit daigelių, susodinsit ir vėl galėsit džiaugtis...  mirksiukas.gif

et, gausiu bilekokius. mano gi visi su vardais buvo- daug veisliu po kelis daigus. riebus, storais kotais, su geru saknynu, jau ziedus kai kurie skleide, o dabar vel nuo nulio...
nu bet ka padarysi... tokia jau ta gamta...
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2014 05 08, 18:16)
mano mažulėėėliai...  ax.gif

user posted image

Kokie dručkiai gražūs kaip kareivukai, visi vienas prie vieno bigsmile.gif

Vobla, nepergyvenkit taip. prieš gamtą nepapūsi. Šiemet paauginsit pirktinį asortimentą. Svarbu, kad skanūs būtų. Tikiu, kad gaila, tokioje situacijoje tikrai raudočiau.

Kad jau šiandien fotosesijų diena, tai pasirodysiu ir aš:

Amurskij Tigr. Gaila, kad neparodžiau prieš išsodinimą, kaip siaubingai atrodė, visi lapai buvo nuleisti ir susisukę. Per naktį atsigavo bigsmile.gif

user posted image

Besimezgantys Betaluxai ir žiedais nukrautos Babajos hihihi.gif:

user posted image

user posted image

Brandywine Black. O jis neturėtų būti bulvialapis? g.gif

user posted image

Net papilkėję iš nuovargio Corazonai

user posted image

Palyginimui Kardinal Mazarini. Arčiau sienos iš vazonėlio, kitas - iš vystyklų:

user posted image

Lvinoje serdce. Nors ir ne hibridas, bet ant pakelio buvo surašyta atsparumas įvairiausiom ligoms. Pažiūrėsim.

user posted image

Na ir likęs miškas biggrin.gif

user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ptashka: 08 gegužės 2014 - 20:58
Grazus vaizdeliai is fotosesiju thumbup.gif

Na o as ateinu jusu patarimo,mano kosmonautas sunegalavo smile.gif galvoju ko jis toks keistas ogi atidiziau apziurejus pamaciau kad virsune nulauzta ,tai dabar nezinau ka daryt ,ta pazastele kuri auksciausiai tai tik lapukus isleidus ,nesimato kad augtu toliau ,ka manot ka daryt ar laukt ka jis sumastys ar nurezt iki apatines pazasteles,taip norejau pabandyt kas cia per kosmonautas bus ,vienas tik isdygo ,o ir tas traumuotas doh.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(vaidastep @ 2014 05 08, 21:25)

Na o as ateinu jusu patarimo,mano kosmonautas sunegalavo smile.gif galvoju ko jis toks keistas ogi atidiziau apziurejus pamaciau kad virsune nulauzta ,tai dabar nezinau ka daryt ,ta pazastele kuri auksciausiai tai tik lapukus isleidus ,nesimato kad augtu toliau ,ka manot ka daryt ar laukt ka jis sumastys ar nurezt iki apatines pazasteles,taip norejau pabandyt kas cia per kosmonautas bus ,vienas tik isdygo ,o ir tas traumuotas doh.gif

user posted image

Aš neįžiūrėjau, kur ten tik tuos lapelius išleidžia smile.gif Realiai, viršūnę galit formuot iš kur tik norit. Tiesiog gali būti kiek vėlyvesnis derlius. Mano Sungold tokia pati bėda ištiko. Bet negi mesi brangų hibridą tik dėl to.
Atsakyti
QUOTE(ptashka @ 2014 05 08, 23:32)
Aš neįžiūrėjau, kur ten tik tuos lapelius išleidžia smile.gif Realiai, viršūnę galit formuot iš kur tik norit. Tiesiog gali būti kiek vėlyvesnis derlius. Mano Sungold tokia pati bėda ištiko. Bet negi mesi brangų hibridą tik dėl to.

bandziau su paintu pavaizduot kur tie lapeliai ,bet kai priartinau vaizda tai pamaciau kad kazkas ten viduj lyg ir yra tarp tu lapeliu biggrin.gif na viestiek neturiu kuom pakeist jo tai lauksiu gal ka sumastys smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidastep @ 2014 05 08, 21:25)

Na o as ateinu jusu patarimo,mano kosmonautas sunegalavo smile.gif galvoju ko jis toks keistas ogi atidiziau apziurejus pamaciau kad virsune nulauzta ,tai dabar nezinau ka daryt ,ta pazastele kuri auksciausiai tai tik lapukus isleidus

Pernai su kosmonautu man tas pats nutiko tai leidau nauja virsune, ir nieko is jos neisaugo..tiesa as ji nulauziau po antros ziedines kekes, gal kai visai jaunutis tai augs
O vakar nulauziau mulciiuodama black cherry virsune, tai suglaudziau ir aprisau, turetu gal gyventi, ale toks skiepijimas gavosi... siandien dar pavytusi virsune.buvo, bet gal atsigaus...
Daigai nenusalo, tai kasdien koki nulauziu, neeisiu db prie.pomidoru, is tolo groziesiuos doh.gif
Atsakyti
Visa vakara siandien lindejau siltnamy, istraukiau visas agropleveles paklodes biggrin.gif Parisau visus pomidorus, truputi pazasteles palauziau, dabar liko ryt paliet ir gales jie megautis pilnaverciu gyvenimu ax.gif sakiau lauko pomidorus reikia irgi pasodint lauke, nes vazoneliuos jie ne labai dziaugias g.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidastep @ 2014 05 08, 22:25)

user posted image

As matau is visu pazastu virsunes skuba augt, siulau palikt tik viena , kuri bus nauja virsune, tai ir augimo tempai pageres kai viena paliksi. As taip German Orange Strawbery auginu. Negana to kad is kruvos seklu tik vienas sudygo, tai dar virsune isigime, teko nugnybti, tiesa as dvi virsunes jam palikau, nes buvo lygiavertes.

Ptashka, daigai irgi grazus mirksiukas.gif tik as stipriau lapus apskabau sodindama ir giliau tadajuos itupdau. Pvz kur tavo trecia nuotr nuo apacios, minimum po du lapukus buciau skynus ir pasodinus giliau rolleyes.gif

Rytorasa, pavyzdiniai daigai wub.gif

Asese, kita sezona prasysiuos i mokinius, busi mano guru, kada seti, kada kuom lieti, kada melstis -ar priimsi bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vobla @ 2014 05 08, 21:22)
et, gausiu bilekokius.

O tai vilnietės tikrai jokių perteklinių neturit,kad žmogui bėdoj padėt?Nugis šitiek augintojų yr iš sostinės ,o žmogui reiks turgun varyt g.gif Sarmata tongue.gif
Atsakyti
Visų pasirodžiusių gražūs daigai 4u.gif

( tik vienam šiltnamy reiktų papurent dirvą po laistymo 4u.gif )
Atsakyti
Užpavydėjau, tokie visų gražūs daigai. mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(ptashka @ 2014 05 08, 16:20)
Merginos, jūs vakar apie rūžavų pomidorų daigus kalbėjot, žiūrėkit, ką šiandien Maksėj mačiau, čia paveiksliukas neryškus, o realybėj tikrai rožiniai buvo, ne šitie?

user posted image

Man naktimis tokie kvaili klausimai iškyla. Ar būna nevalgomų pomidorų mastau.gif, a? Aš gi be pastabų ir klausimų niekaip negaliu ramiai būti lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Para: 08 gegužės 2014 - 23:38