Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorų mylėtojos ir augintojos

QUOTE(AnTara @ 2014 05 09, 07:51)

ptashka aš matau auginate Corozon  ax.gif  Tai aš rudenį pirmą klūposiu eilėj sėklų  blush2.gif

Kad jisai hibridas g.gif
Atsakyti
QUOTE(ptashka @ 2014 05 09, 07:56)
Kad jisai hibridas  g.gif

be to, ir sėklomis LT prekiauja, nesunku surast smile.gif
Atsakyti
QUOTE(matuke @ 2014 05 08, 23:16)
As matau is visu pazastu virsunes skuba augt, siulau palikt tik viena , kuri bus nauja virsune, tai ir augimo tempai pageres kai viena paliksi. As taip German Orange Strawbery auginu. Negana to kad is kruvos seklu tik vienas sudygo, tai dar virsune isigime, teko nugnybti, tiesa as dvi virsunes jam palikau, nes buvo lygiavertes.

Rytorasa, pavyzdiniai daigai  wub.gif

oi, šitas tai labai nedaigus... Jau taip nenori dygti, o jeigu ir išstena kokį daigą, tai tokį pakrypusį... doh.gif biggrin.gif

Ačiū už pagyras.. 4u.gif

QUOTE(Gaudvilė @ 2014 05 09, 00:25)
Visų pasirodžiusių gražūs daigai  4u.gif

4u.gif
Dabar pagalvojau, va, Gaudvilės daigų nesu niekada mačiusi, bet net neabejoju, kad neatsilieka nuo Asesės...

QUOTE(*Aukse* @ 2014 05 09, 07:20)
Ptashka, kiek mano atmintis nesa, tai pernai mano Brandywine black buvo normaliais lapais  4u.gif 

Taip, Brandywine black yra su normaliais lapais... drinks_cheers.gif

Ptashka, šalinkit tuos apatinius pageltusius lapus, jie jau tikrai nebereikalingi... mirksiukas.gif
Atsakyti
Aciu uz atsakymus, 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ptashka @ 2014 05 09, 08:56)
Kad jisai hibridas  g.gif

OMG doh.gif doh.gif Sarmata net pasidarė blink.gif Aš pernai auginau jį, pasilikau sėklų, o jos net nesudygo blink.gif Bet jau koks aš aūlas lotuliukas.gif
Atsakyti
Kitąmet man atsiųskit savo atsargines perteklines sėklas, aš jums užauginsiu daigus, pas mane Afrika, šaltis nesikandžioja biggrin.gif Popinsiu, mylėsiu kaip savus biggrin.gif Galėsit pasiimti po to gatvus jau po šalnų, kad jas kur galas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ptashka @ 2014 05 09, 06:26)
Reikės pabaigti sutvarkyt žemę ir šiemet planuoju išmėginti mulčavimą su automatiniu laistymu. Gal išeis visiška nesąmonė, nežinau, blogiausiu atveju nurinksiu mulčą.

O kodėl galvojat, kad nesamonė??? Mano toks variantas - lašelinė laistymo sistema ir mulčiuota. Aišku, mulčas nesuiro visiškai, galima būtų keletą kartų gal palaistyti iš viršaus, bet aš galvoju, kad sausas šiltnamis gal geriau vis dėlto.

mano vaizdai biggrin.gif Didysis - Ola Polka, sėtas vasario 8, šalia kovo 9 sėjos daigas.

user posted image

Betalux vasario 8 sėjos

user posted image
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2014 05 09, 08:06)
Gaudvilės daigų nesu niekada mačiusi, bet net neabejoju, kad neatsilieka nuo Asesės...

aš ne tik mačiusi, bet ir dovanų buvau gavusi - įspūdingas buvo krūmelis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2014 05 09, 00:20)
O tai vilnietės tikrai jokių perteklinių neturit,kad žmogui bėdoj padėt?Nugis šitiek augintojų yr iš sostinės ,o žmogui reiks turgun varyt  g.gif Sarmata  tongue.gif

Ačiū labai, kad mano šiltnamis jau vėl ne tuščias ax.gif Vakar išsodinau daigelius, jetau kaip gražiai atrodo... net ašarą nubraukiau. Ir dar ne vienos rūšies, jaučiuosi tikrai thumbup.gif vis dėl to turėsiu įvairovės drinks_cheers.gif
Šiandien laukia dar papildymas šiltnamio, bet jau hibridais...
Atsakyti
Asese blink.gif Na prisipažinkit, kad fotošopu didinot daigus bigsmile.gif O jau lapingi, masyvūs blink.gif
ptashkos ir rytorasos daigeliai visai nesuvargę schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2014 05 09, 08:14)
Kitąmet man atsiųskit savo atsargines perteklines sėklas, aš jums užauginsiu daigus, pas mane Afrika, šaltis nesikandžioja  biggrin.gif Popinsiu, mylėsiu kaip savus  biggrin.gif  Galėsit pasiimti po to gatvus jau po šalnų, kad jas kur galas  smile.gif

Stoju pirma į eilę, sėklų turiu virš 50 rūšių biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas.Siemet planuoju irgi mulciuoti siltnamyje.Bet pas mus labai daug kurmiu.Kariaujam, nelabai sekasi.Ar po mulciavimo ju nepadauges?Gal ir kvailai klausiu,bet slieku dauges tai ir kurmiai dziugaus.
Atsakyti