Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorų mylėtojos ir augintojos

QUOTE(*Aukse* @ 2014 05 13, 08:35)
Skaiciau,kad geriau ziureti virs 350 W galingumo. Pas mane tokia Dziovykle.. Tik nusipirkau ja neseniai, tai dar nebandzius. Bet siemet planuoju daug jai darbo duoti  biggrin.gif

Olialia kokia gerulė bigsmile.gif Na, pranešk, kaip seksis.

Dėl mėsos, tai ir maniškė 400 W ją kaip reikalas išdžiovina. Ir dar greičiau, negu pomidorus.

O džiovinimo trukmė priklausys nuo to, kaip bus supjaustyti pomidorai ir kokia temperatūra.

Saintlina, labai pritariu dėl pirties. Tik kad mes ją vasarą labai retai kūrenam.
Atsakyti
Va džiovyklė ir mano pirkinių saraše yra ax.gif Aš pernai orkaitėj džiovinausi pomidorus blush2.gif
Atsakyti
Turiu klausimeli, gal kas patars smile.gif turiu daug pjuvenu ir mastau panaudoti jas mulcui, tik kazin ar tinka mulciuoti siltnami, pomidorus?
Atsakyti
QUOTE(luju @ 2014 05 13, 07:51)

ar ir tokiais prekiauja?  biggrin.gif
Šiaip pavadinimai tai temoj išgirti  smile.gif  Ir Boloto čia pas mus gyrė, sėklų ieškojo.
O gerą priežiūrą turėdami visi puikiai augs ir derės  mirksiukas.gif

nu dauguma tokiu- i bendra bliuda tankiai paseti, matyt net nepikiuoti. trazu privaryta- auazuge iki debesu, o saknu nerasta. ieskojau pirkt, pas ka atskirais indukais, nors ir stiklines dydzio, ale vis...
aciu, paguodet, nes man tai siti pavadinimai nelabai ka sake...
Papildyta:
QUOTE(Jennyfer @ 2014 05 13, 10:51)
Turiu klausimeli, gal kas patars smile.gif turiu daug pjuvenu ir mastau panaudoti jas mulcui, tik kazin ar tinka mulciuoti siltnami, pomidorus?

svieziu pjuvenu nenaudociau. jos irdamos susiurbia maisto meziagas is dirvozemio- tektu daug papildomai tresti.
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2014 05 13, 09:37)
O tai ačiū. Tikriausiai jau išsirinkau ir aš džiovyklę  biggrin.gif Ir dar suskaičiavau, kad 12 val džiovinimo epopėja kainuos 3,98lt pagal standartinį Lesto planą  biggrin.gif
Papildyta:

O kiek buvo komplektacijoj padėklų?  g.gif Pažiūrėk ir pranešk viešai  biggrin.gif

5 padeklai. Raso,kad pomidorus priklausomai nuo visokiu salygu dziovina 6-12 valandu. O receptu knygele tai liuksusine. Net pomidoru padazu receptu yra biggrin.gif
Atsakyti
Maniškė tokia Pomidorus išdžiovina gerai, dar dabar turiu, niekas nepelijo. Džiovinau daug obuolių, pomidorų, nepasakyčiau, kad būtų ryškiai pasijutę suvartoti kilovatai. Pradžioj nusipirkom vieną tokią akcijinę, nei 100 lt nekainavo, tai ištirpo gal antrą dieną. Paskui radom šitą akcijinę, visai patenkinta esu. Gal pabandyčiau galingesnę, kitaip atrodytų, nežinau smile.gif Įdomiai išdžiūvo slyvos- praktiškai liko tik susirietusi odelė.
Atsakyti
QUOTE(Vobla @ 2014 05 13, 11:22)
nu dauguma tokiu- i bendra bliuda tankiai paseti, matyt net nepikiuoti. trazu privaryta- auazuge iki debesu, o saknu nerasta. ieskojau pirkt, pas ka atskirais indukais, nors ir stiklines dydzio, ale vis...

niekad nesu pirkus pomidorų daigų, net neįsivaizdavau, kad iš bendro bliūdo gali pardavinėt blink.gif
Atsakyti
Iskilo klausimai. Paskutiniai pomidorai pasodinti pries savaite. Viskas uzmulciuota. Kada dabar tais pelenas siltnami apeiti ir kada profilaktiskai purksti pieno vandens jodo misiniu?
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2014 05 13, 12:45)
niekad nesu pirkus pomidorų daigų, net neįsivaizdavau, kad iš bendro bliūdo gali pardavinėt  blink.gif

gali gali- dauguma paseti kartoninese dezese tankiai kaip miskas. va tokius isima is tos dezes ir i maisiuka deda.
as irgi nebuvau dar pirkus daigu...nu viskam pirmas kartas buna... gal kokiu stebuklu ims ir uzdere g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nitrozilas @ 2014 05 13, 13:32)
Iskilo klausimai. Paskutiniai pomidorai pasodinti pries savaite. Viskas uzmulciuota. Kada dabar tais pelenas siltnami apeiti ir kada profilaktiskai purksti pieno vandens jodo misiniu?

Nuo ko tais pelenais barstot? Augalus pacius ane? O del to jodo ir pieno misinio, tai dar uz kokios poros savaiciu purksiu. Anksti man dar sitam reikalui. Bent jau taip du metus is eiles dariau.
Atsakyti
QUOTE(saulute32 @ 2014 05 12, 17:46)
tvorai kolkas nera finansu, suo yra kitamkiemo gale priristas tai nieko nejuto,omes gyvenam koki 15 metru nuo siltnamio doh.gif itariamasis ne kaimynai o uz kokiu 300m gyvenantis MB puseseres sunus 9-10 metu, ale irodymu tai nera kad tikrai jis verysad.gif

Vaje ...
Pas mus tai šunys irgi namie , bet dičkis ne kokią reputaciją kaime turi - stafas gi - tai žudikas suprask ...
Šiaip mano pomidoriukai - po biškutį keliasi .
Atsakyti
prakalbote apie dziovinima smile.gif aliu pasakyti, kad va kaimynai pernai pirko dziovykle butent del pomidoru, nezinau kokia jie pirko, bet tikiu, kad neprasta, nes jie jau renkasi daiktus is geresniu smile.gif Na va, ir jie ja labai nusivyle, sake dziovinti pomidorus reikia 3 paras...kai as su orkaite uztrunku 5-8h smile.gif jie iri dziovintu si orkaite, bet pas juos ismani biggrin.gif jeigu praveri nors kiek dureles, issijungia orkaite biggrin.gif
Atsakyti