Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorų mylėtojos ir augintojos

QUOTE(GONZIKAS117 @ 2014 05 06, 16:20)
mamkos,ZS akcija dcm pomidoru trasom 4u.gif

bigsmile.gif po kiek parduoda? nesenai pirkaui 750 ml pakuotę, tai vietoj 15,xx lt buvo 11,xx lt,
Atsakyti
QUOTE(Ingaja @ 2014 05 06, 17:59)
Nu ka is inercijos viska uzdangsciau nakciai  ax.gif

aš irgi tegu šunta- ogurkas vienas labai liūdnas, jaučiu rupkės arba šalna vistik pakuteno verysad.gif pomikai visi linksmi ko tais. vienas buvo susniukas, tai tas toks ir liko, po bokalu pakišau nakčiai, o kiti du tai krasavicai, auga akyse ( kinietukai manieji, violetinukai, sėti kartu, augę kartu, bet- 'Net semji bez uroda"- trečias brolis- mažulis, susitraukęs, pamėlęs)
Atsakyti

Kaip nakciai ruosiames cool.gif
Uzmesiu nuo siol tik agro, gal jau baigesi turistiniai zygiai i siktnami su pledais ir miegmaisiais biggrin.gif
Siaip radau ir as ciena nusaleli- tai visai pakrasty ikista peresortini ciliuka, jis ten paskendes tarp ridiku sau tunojo, tai va, nusales, na ir nereikia irnesakyk.gif
Atsakyti
Na nebedengsiu aš jau šią naktį, KLP +3 - +5 naktį Šulija pažadėjo. Jei ką, žinosiu ant ko bačką ridenti.
Atsakyti
QUOTE(saulyte525 @ 2014 05 06, 19:51)
bigsmile.gif  po kiek parduoda? nesenai pirkaui 750 ml pakuotę, tai vietoj 15,xx lt buvo 11,xx lt,

11,25 lt/750g mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(syri @ 2014 05 06, 20:31)
Na nebedengsiu aš jau šią naktį, KLP +3 - +5 naktį Šulija pažadėjo. Jei ką, žinosiu ant ko bačką ridenti.

nu *****,gal blogai klausiau,bet sianakt jis dar vis zadejo vietomis salnu tikimybe g.gif
Atsakyti
Pagrindiniam siltnamyje tik peciuka palikau paryciais isijungti, o i toleliau esanti priklojau agro. Matau,kad su anuo siltnamiu bus beda visgi. Ir kitais metais teks ten arba peciuka su prailgintuvu itaisyti koki, arba viska issodinti kur kas veliau nei pagrindiniame doh.gif Visgi dar pora pakramte man astriuju pipiru salna sianakt. Nepadejo nei kibirai su zarijom, nei zvakes. Gerai,kad SM yra sauniu mamyciu, kurios augina pertekliu ir kad ir neuzdyka, bet suteikia man galimybe tureti derliu siemet thumbup.gif
Atsakyti
As irgi viska is inercijos sudangsciau biggrin.gif tik zvakiu jau sia nakti nedegsiu...
ryte jas uzpuciau, bet isnest is siltnamio nesugalvojau, tai po pietu siltnamis tiek prisilo, kad radau visas savo zvakes kamasutros pozose doh.gif jei sianakt reiktu jas degti- nebetureciau nei vienos sveikos...
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2014 05 06, 19:46)

ta pati reiškia vėl kaina, ŽS pardavėja sakė, kad šitų DCM trąšų užtenka 2 mėnesiams ir daugiau nieko nereikia g.gif . Ant poko rašo, kad 750 ml užtenka +- 10 pomidorų.
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2014 05 06, 19:46)
Papildyta:

nu *****,gal blogai klausiau,bet sianakt jis dar vis zadejo vietomis  salnu tikimybe g.gif

Ein jis sikt, man jau bloga nuo jo pazadu doh.gif
Atsakyti
gal ir gerai, kad uzdangsciau- isvedziau suni laukan, zvilgt i termometra, o ten tik du laipsniai silumos belike unsure.gif . vakarop lyg ir buvo atsile jau g.gif
Atsakyti
Na ir info ,,namie ir sode,, apie pomidorininkes radau, - pasak Oslo universiteto tyrimų ponidorų augintojai - tikri šeimos žmonės. Tiems, kas pasisodina daugybę pomidorų veislių, labai svarbus šeimos židinys. Jie saugo ir vertina namus, aršiai gina artimus žmones ir ypač vaikų interesus. ... Va kokios mes biggrin.gif
Atsakyti
Žiūrėkit,
paslampinėjau šiltnamy, pradėjau daigus utinėti ir žiūriu - ant daugumos daigu, pačių pirmųjų tikrųjų lapelių, apatinėj pusėj pamėlynavimai. Vieniems daugiau, kitiems mažiau, treti tik ant vieno lapo turi tuos požymius. Paskaičiau, kad fosforo trūkumas.
Tiesa?
Kaip jiems pamačyti ir kada?
Superfosfatu ar švelnesnėmis priemonėmis?
O gal išaugs tą ligą?
Noriu patarimų 4u.gif
Atsakyti