QUOTE(GONZIKAS117 @ 2014 05 06, 16:20)
QUOTE(Ingaja @ 2014 05 06, 17:59)
aš irgi tegu šunta- ogurkas vienas labai liūdnas, jaučiu rupkės arba šalna vistik pakuteno
Kaip nakciai ruosiames
Uzmesiu nuo siol tik agro, gal jau baigesi turistiniai zygiai i siktnami su pledais ir miegmaisiais
Siaip radau ir as ciena nusaleli- tai visai pakrasty ikista peresortini ciliuka, jis ten paskendes tarp ridiku sau tunojo, tai va, nusales, na ir nereikia
Na nebedengsiu aš jau šią naktį, KLP +3 - +5 naktį Šulija pažadėjo. Jei ką, žinosiu ant ko bačką ridenti.
QUOTE(saulyte525 @ 2014 05 06, 19:51)
11,25 lt/750g
Papildyta:
QUOTE(syri @ 2014 05 06, 20:31)
Na nebedengsiu aš jau šią naktį, KLP +3 - +5 naktį Šulija pažadėjo. Jei ką, žinosiu ant ko bačką ridenti.
nu *****,gal blogai klausiau,bet sianakt jis dar vis zadejo vietomis salnu tikimybe
Pagrindiniam siltnamyje tik peciuka palikau paryciais isijungti, o i toleliau esanti priklojau agro. Matau,kad su anuo siltnamiu bus beda visgi. Ir kitais metais teks ten arba peciuka su prailgintuvu itaisyti koki, arba viska issodinti kur kas veliau nei pagrindiniame
Visgi dar pora pakramte man astriuju pipiru salna sianakt. Nepadejo nei kibirai su zarijom, nei zvakes. Gerai,kad SM yra sauniu mamyciu, kurios augina pertekliu ir kad ir neuzdyka, bet suteikia man galimybe tureti derliu siemet
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2014 05 06, 19:46)
ta pati reiškia vėl kaina, ŽS pardavėja sakė, kad šitų DCM trąšų užtenka 2 mėnesiams ir daugiau nieko nereikia
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2014 05 06, 19:46)
11,25 lt/750g 
Papildyta:
nu *****,gal blogai klausiau,bet sianakt jis dar vis zadejo vietomis salnu tikimybe
Papildyta:
Ein jis sikt, man jau bloga nuo jo pazadu
Na ir info ,,namie ir sode,, apie pomidorininkes radau, - pasak Oslo universiteto tyrimų ponidorų augintojai - tikri šeimos žmonės. Tiems, kas pasisodina daugybę pomidorų veislių, labai svarbus šeimos židinys. Jie saugo ir vertina namus, aršiai gina artimus žmones ir ypač vaikų interesus. ... Va kokios mes
Žiūrėkit,
paslampinėjau šiltnamy, pradėjau daigus utinėti ir žiūriu - ant daugumos daigu, pačių pirmųjų tikrųjų lapelių, apatinėj pusėj pamėlynavimai. Vieniems daugiau, kitiems mažiau, treti tik ant vieno lapo turi tuos požymius. Paskaičiau, kad fosforo trūkumas.
Tiesa?
Kaip jiems pamačyti ir kada?
Superfosfatu ar švelnesnėmis priemonėmis?
O gal išaugs tą ligą?
Noriu patarimų
paslampinėjau šiltnamy, pradėjau daigus utinėti ir žiūriu - ant daugumos daigu, pačių pirmųjų tikrųjų lapelių, apatinėj pusėj pamėlynavimai. Vieniems daugiau, kitiems mažiau, treti tik ant vieno lapo turi tuos požymius. Paskaičiau, kad fosforo trūkumas.
Tiesa?
Kaip jiems pamačyti ir kada?
Superfosfatu ar švelnesnėmis priemonėmis?
O gal išaugs tą ligą?
Noriu patarimų