sveikos Auksarankes. Atejau patarimo, nors ne restauracija, bet gal galesite patarti. Nuziurejau jysk toki nuotrauku remeli.
remelis
Kaina neauksta, bet nelabai man patinka tas akinamas plastmases baltumas. Sakykite gal su patina ar dar kuo ji patrinti, kad remeliu ornamentai "atgytu' ar geriau nesiterlioti, nes nieko gero nesigaus?
QUOTE(uups @ 2014 06 04, 21:45)
at tikrai beicuotos jos? bukas buna naturaliai ryzhas
as patirties neturiu, bet pirmiausia ziureciau kokios medienos tos durys (tikras medis, ne faneruota plokste?
) ir kas su jom buvo daryta, tada jau galima spresti,- gal uztektu tik slifuot, gal balint, ar beicuot, vashkuot 

as patirties neturiu, bet pirmiausia ziureciau kokios medienos tos durys (tikras medis, ne faneruota plokste?

Tikrai beicuotos, eglė arba pušis, bet tokia įkyri spalva

Panos, kur rast tokių rankenų durims? Man jos taip tinka prie durų...

Pačios durys sutrūkinėjusios šiek tiek, išlūžusios.

Įmanoma pataisyt ar nebevargt?

Vieni sako, kad mediena, kiti - kad ne. Kaip yra, nežinau... Nesuprantu aš tuose reikaluose. Verta šveist?
Dar yra tokia spintelė batams. Man ji visai patiktų hole, kur bus rūbų spinta. Nusimest rankinei, raktams, o ant stalviršio pastatyčiau akvariumą. Ką manot?

Pačios durys sutrūkinėjusios šiek tiek, išlūžusios.

Vieni sako, kad mediena, kiti - kad ne. Kaip yra, nežinau... Nesuprantu aš tuose reikaluose. Verta šveist?
Dar yra tokia spintelė batams. Man ji visai patiktų hole, kur bus rūbų spinta. Nusimest rankinei, raktams, o ant stalviršio pastatyčiau akvariumą. Ką manot?

QUOTE(ostė @ 2014 06 11, 13:17)
Tikrai beicuotos, eglė arba pušis, bet tokia įkyri spalva
Kažin jei pašiaušti ir uždažyti 

tai neskubekit dazyt, pabandykit ta beica nuslifuot gal?

QUOTE(Rutele_S @ 2014 06 11, 14:47)
liuks komodele, bet as buciau ir stalciukus gelbejus (jei imanoma, aisku)

QUOTE(Agnnyte @ 2014 06 11, 21:06)
*Panos, kur rast tokių rankenų durims? Man jos taip tinka prie durų...
**Pačios durys sutrūkinėjusios šiek tiek, išlūžusios.
***Dar yra tokia spintelė batams. Man ji visai patiktų hole, kur bus rūbų spinta. Nusimest rankinei, raktams, o ant stalviršio pastatyčiau akvariumą. Ką manot?
**Pačios durys sutrūkinėjusios šiek tiek, išlūžusios.
***Dar yra tokia spintelė batams. Man ji visai patiktų hole, kur bus rūbų spinta. Nusimest rankinei, raktams, o ant stalviršio pastatyčiau akvariumą. Ką manot?
* siustis is kurnors

** Is nuotraukos nelabai suprantu kiek ten tos durys isluzusios, bet bet kuriuo atveju tikrai galima uzlopyt, kad ir isluzusios. Gal su kokiu meistru pasitarkit

*** As tai sakyciau, kad daiktas visai vartotinas. Tik akvariumo tai nestatyciau... man atrodo koridoriai/holai ir taip pakankamai uzhgrusti daiktais buna, vargu ar estetini pasigerejima teiks akvariumas salia kurio rankine ir raktai voliojasi.....

Pamastykit, gal verta ant zemesniosios dalies pagalvele velcro juostelemis pritvirtint,- gal bus patogus aukstia batams atsisedus apsiauti (ar kai/jei vaiku bus juos pasodinus apauti ir pan).
Ikvepimui:

Dėkui už gražias idėjas
Bandysim kažką realizuot. Išmest visada spėsim

Nusveiciau,gal tiksliau pasiausiau ja visa,dar kai kur purvo ar riebalu sl bv,tai perejau slifuokliu. tada su feiriu nuploviau. kai nudziuvo tepiau viena sl gruntiniu baltu dazu. ir daziau purskiamais. is pradziu ta sviesia spalva nudaziau tik pritruko,deje perlekus pardes niekur nejo nei rast nei usakyt butent tos spslvos. tai teko suktis kazkaip. bet nepergyvenau nes i vaiko kambari,tai man visai nk. lb graziai but dereje pasteline rozine su ta zalia. jei ne berniukas pas mane butu
deje purskiamais dazais pirmas bandymas tai matosi siek tiek dazymo broko,bet kol kas bus gerai. Gal nusibodus perdazysiu vel
Stalciuku samoningai negelbejau nes jie mazi,nedaug telpa ka sudeti. o ten pintinele ar dezute bus,zaisliukams
be to jie sunkiai lb darinejosi ir paire kazkiek,tai net ilgai negalvojau...
dar lentynele stikline yra i ta didesne dali,tik nzn ar desiu,gal geriau nereik..

deje purskiamais dazais pirmas bandymas tai matosi siek tiek dazymo broko,bet kol kas bus gerai. Gal nusibodus perdazysiu vel

Stalciuku samoningai negelbejau nes jie mazi,nedaug telpa ka sudeti. o ten pintinele ar dezute bus,zaisliukams

dar lentynele stikline yra i ta didesne dali,tik nzn ar desiu,gal geriau nereik..
[quote=uups,2014 06 11, 22:43]
nudazyt visada spesit, kiek pamenu, saket norisi sviesaus medzio, gal nesunkiai nusivalys ta ryzhuma ir turesit grazias sviesaus medzio duris
O sakykite su kuo nušlifuoti, nes į kažkoki cechą jų neišneši, staktų neišimsi, čia turite mintyje su kažkokiu elektriniu šlifuokliu ar tiesiog rankytėm su švitriniu popieriumi, aš taip įsivaizduoju nemažai to beico ysigėre, ir jei pradėt namuose šlifuoti su kokiu elektriniu įrankiu tai ojoj kiek dulkių, norisi paprastesniuo varianto. Durys filinginės.

O sakykite su kuo nušlifuoti, nes į kažkoki cechą jų neišneši, staktų neišimsi, čia turite mintyje su kažkokiu elektriniu šlifuokliu ar tiesiog rankytėm su švitriniu popieriumi, aš taip įsivaizduoju nemažai to beico ysigėre, ir jei pradėt namuose šlifuoti su kokiu elektriniu įrankiu tai ojoj kiek dulkių, norisi paprastesniuo varianto. Durys filinginės.
QUOTE(ostė @ 2014 06 12, 09:10)
staktu neishimsi, bet duris is ju tai laisvai

Gal galima beicuoti ant virsaus baltu beicu vos pashiaushus (o gal net ir tiek nedarius?)

Kiek skaitau blogus dabar zmones nebesivargina daiktu net slifuoti,- perka gerus aliejinio pagrindo gruntus ir dazo tiesiai ant nuvalyto/nuriebinto daikto