Įkraunama...
Įkraunama...

Baldų restauravimas - 3 tema

QUOTE(zujka @ 2016 04 22, 12:14)
Darbas su fenu:
https://www.youtube....h?v=0RJSVPBCMsQ

Lakmiš, o ant pačios dažų pakuotės sudėtis parašyta? Nes dar neteko sutikti dažų, kurie per 2 kartus padengia tamsų paviršių. Mažne stebuklas  bigsmile.gif Nes savo sekcijos dureles padenginėjau gal kokiais 5 sluoksniais.

[

blink.gif swoon.gif gal galėtumėt priartint vaizdą ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Rutele_S @ 2016 04 23, 20:01)
Is pradziu visokiu minciu buvo, kaip ir pasisakiusiu, bet paskui susigyvenau, ir bent jau kol kas, kaip sakau, kol naujuose namuose nutups tikrai nieko nedarysiu  biggrin.gif  O gal ir paskui nereikes, nes dabar labai sekmingai susigyvenau  biggrin.gif  Svarbu ne be karstas lotuliukas.gif

man gražuuu,nėr ko skubėt....kai atsibos,bet kada tiuningą užmest nevėlu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(brum @ 2016 04 23, 17:56)
tikrai nieko nedaryčiau smile.gif gražu ir taip. net nebandykit dekupažuot biggrin.gif

drinks_cheers.gif

nors man ir 'karstas' patamsintas butu grazu. O raiziniai ar piesiniai cia rizikinga, as jau geriau stikla isimciau ir tuos langelius nudazyta medzio plokste pakeisciau ax.gif uzuolaideliu irgi nedekit...na, nebent vaiko ta spinta, ir sumanymas nutu 'namuka' is jos padaryt unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2016 04 23, 20:43)
drinks_cheers.gif
nors man ir 'karstas' patamsintas butu grazu. O raiziniai ar piesiniai cia rizikinga, as jau geriau stikla isimciau ir tuos langelius nudazyta medzio plokste pakeisciau ax.gif uzuolaideliu irgi nedekit...na, nebent vaiko ta spinta, ir sumanymas nutu 'namuka' is jos padaryt unsure.gif

Kol kas man visiskai nemaiso perregimi facetuoti stikliukai wub.gif
Aplamai pastebiu pas mus, vis daugiau spintu, spinteliu, kur su stiklais, ir zmones juose laiko rubus rolleyes.gif Is pradziu keistai atrodydavo, atrodo it indaujoj rubai sudeti, bet kuo toliau , tuo visai patikt ima biggrin.gif
Atsakyti
Va iš arčiau. Tik su nuotraukų kokybe prastoka.
user posted image
Papildyta:
Ir dar vienas baigtas projektėlis smile.gif
Buvo tokia:
user posted image

tapo:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zujka: 24 balandžio 2016 - 11:30
QUOTE(zujka @ 2016 04 24, 12:29)
user posted image
Papildyta:
Buvo tokia:
user posted image

tapo:
user posted image

Nu nieko sau , kaip gražu Tu menininkas wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Grazi spintele, ornamentus kaip , ranka pieset ar trafaretas ar kas?
Atsakyti
Ornamentas perpieštas su markeriu ir užlakuota.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zujka: 24 balandžio 2016 - 16:42
Ryt gaunu sita. Ka grazaus nudirbus? Isivaizduoju ji kitos spalvos. Bet gal ne balta g.gif Kazkodel prie melynai pilkos traukia biggrin.gif o gal ir balta...gyvai apziurejus, reikes nusprest biggrin.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Idda @ 2016 04 23, 17:36)
Grazu tik dabar jos atrodo kaip durys i sandeliuka smile.gif graziai atrodytu jei kokius raizinius is medzio pritvirtintumet, manau  kitaip visai atrodytu wink.gif

Įdomi spinta.
Kokiais dažais dažėte?
Aš šiandien tai lovas sodyboje atnaujinau. Tiesiog pašveičiau švitriniu ir padengiau aliejumi su spalva tokia pat kokia lova, tai taip gaiviai atsinaujino...rezultatu patenkinta... biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(zujka @ 2016 04 24, 12:29)
user posted image
Papildyta:
Buvo tokia:
user posted image

tapo:
user posted image

o čia tas staliukas laminuotas buvo?
Atsakyti
Ignese, daziau su siais http://www.maling-ha...p/dyrup-robust/
Atsakyti

Taip. Spinta tokios pat spalvos buvo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zujka: 24 balandžio 2016 - 18:02
QUOTE(zujka @ 2016 04 24, 19:02)
Taip. Spinta tokios pat spalvos buvo.

Gal galite išduoti kaip tokį piešinį perpiešti?
Atsakyti