QUOTE(Vandene @ 2014 06 14, 15:47)
Lyja dabar dažnai, tai žolę pjauna tik kas savaitę. Norėjau dar žolės dabert ir šiaudus uždėt, bet jaučiu nelauksiu, o krausiu šiaudus storai. Bus daugiau naudos, ane?
Nesirauna iš mano molio varputis, tokiais guotais priaugęs ir ne pakraščiuose o per visą ilgį

Jau tik nebent iškast... Kas svarbiausia prie pat braškių, kartu atrodo auga. Pernai neturėjau jėgų ravėt antroj vasaros pusėj

tai dabar turiu, ką turiu.
Dėk storai šiaudus ir galvos nesuk.
O varputį kaip tik geriau karpyti. Nes sujudinus šaknis, jo dar daugiau pridygsta
Beje, braškė "strawberry" ir verčias pažodžiui šiaudo uoga. Taip, kad dėk drąsiai ir negailėk
Papildyta:
QUOTE(Musiukass @ 2014 06 14, 20:52)
Laba merginos,
Noriu jusu pasiteiraut

sklype, tusciame be vandens pasidariau lysvele moliugams, cukinijoms ir patisonams. Apmulciavau pjauta sausa veja is dedes sodo - bet ziuriu kad ji pelesiuku dengias, ta kuri su zeme liecias. Nuemiau, palikau plona plona sluoksni, zeme praktiskai atvira. Gal be reikalo? Mazi dar augaleliai, tai vis nusivezu vandens paliet, turiu uzsiraugus meslo, pora kart liejau jau su skiediniu jo. Mulco neliko tai baisiai zoles lenda, didesnes uz mano augintinius

Kur klaida mano ir ka daryt, kad but gerai?
Dekui!
Mano galva, tai didžiausia daroma klaida yra tas
pakrapinimas žolytės. Tuomet tik "piktžolių" sėklyčių dar daugiau pasėjat
Man irgi didesnis sluoksnis tos
maltos vejos pelyja, todėl stengiuos organizuotis normalaus šieno.