Noriu paklausti- mamukui kita savaite baigia svitinimus, ir daktaras sako, kad kompiuterine tomografija reikia daryti tik po 3 menesiu, ar ne per ilgas laikas cia laukti? taip baisu, kad ko nepraleistumem, kad kas vel kur neisslystu

QUOTE(jovdim @ 2014 06 05, 15:22)
Noriu paklausti- mamukui kita savaite baigia svitinimus, ir daktaras sako, kad kompiuterine tomografija reikia daryti tik po 3 menesiu, ar ne per ilgas laikas cia laukti? taip baisu, kad ko nepraleistumem, kad kas vel kur neisslystu 

Viskas teisingai

QUOTE(Kuzia @ 2014 06 04, 20:59)
Jauciu, kazkas kazko nesuprato
. Kepenis valo kavos klizma. Kitu variantu rimtesniu publikaciju neradau 
O pletku tai jo, google pilnas

O pletku tai jo, google pilnas

Nors aš pati geriu kavą (vieną puodelį per dieną ar rečiau), vis tik manau, kad kava yra blogis. Visi, kurie įrodinėja, kad kava gerai, turbūt yra tuo suinteresuoti. Esu skaičiusi nevieną straipsnį apie neigiamą kavos įtaką organizmui.
Mano mama šiandien išvažiavo į Vilnių dar vienai chemijai ir švitinimui. Neutrofilai žemiau normos. Gydytoja paskyrė vaistų. Tikiuosi jie sureguliuos neutrofilų kiekį ir bus galima taikyti chemiją.
Nireglina, vaistai sutvarkys per 1-2 dienas neutrofilus, galite neabejoti.
Karme, jei nėra neigiamų pokyčių jau gerai,gerai nepamenu, o plaučiuose buvo židinių anksčiau?
Braiva, svarbiausia liga negrįžta, o svoris gb dėl vaistų auga. Ką daryt net neįsivaizduoju, nes man pačiai po 2012 gydymo užaugo 10kg ir nieko negalėjau padaryt. Dabar per visas problemas nukrito 3kg ir nuo visų viduriavimų ir visų kt problemų nekrenta. Bala nematė, svarbu liga neplistų.
Angele, panašu kad dėl reabilitacijos blogesnė situacija nei buvo prieš pora metų. Manau čia ministras pridirbs dar daug ko. Vakar pirkau daug visokių vaistų skirtingose vaistinėse, tai vis priemokas žmonės moka, kurių anksčiau nemokėjo, kaip aiškino VUOI juos tikrina, kad neteiktų paslaugų, kurias gali suteikti šeimos gydytojai
tai aš nuvarau pas savo gydytoją, po to dėl kai kurių paslaugų lekiu į Antakalnį... Vakar per tuos lakstymus po poliklinikas vien tik dėl šios priežasties išvažiavau iš namų šiek tiek po 8 ryte, grįžau namo trečią po pietų, nei valgius, nei gėrus, nes negaliu dėl savo virškinimo ypatumų valgyti visuomeninėse maitinimo įstaigose. Šitoj vietoj man visiškas idiotizmas, kai tokius kaip mes ligonius vaiko iš vienos poliklinikos į kitą.
Dėl kavos net neįsivaizduoju, šiandien išgėriau du puodukus mažiukus vos ne per prievartą, nenori mano organizmas nors tu ką... gal daugiau aš jos negersiu. ir nolpaza man pasitikėjimo nekelia....
Evute, kaip Tu laikais?
Karme, jei nėra neigiamų pokyčių jau gerai,gerai nepamenu, o plaučiuose buvo židinių anksčiau?
Braiva, svarbiausia liga negrįžta, o svoris gb dėl vaistų auga. Ką daryt net neįsivaizduoju, nes man pačiai po 2012 gydymo užaugo 10kg ir nieko negalėjau padaryt. Dabar per visas problemas nukrito 3kg ir nuo visų viduriavimų ir visų kt problemų nekrenta. Bala nematė, svarbu liga neplistų.
Angele, panašu kad dėl reabilitacijos blogesnė situacija nei buvo prieš pora metų. Manau čia ministras pridirbs dar daug ko. Vakar pirkau daug visokių vaistų skirtingose vaistinėse, tai vis priemokas žmonės moka, kurių anksčiau nemokėjo, kaip aiškino VUOI juos tikrina, kad neteiktų paslaugų, kurias gali suteikti šeimos gydytojai

Dėl kavos net neįsivaizduoju, šiandien išgėriau du puodukus mažiukus vos ne per prievartą, nenori mano organizmas nors tu ką... gal daugiau aš jos negersiu. ir nolpaza man pasitikėjimo nekelia....
Evute, kaip Tu laikais?
QUOTE(sena pažįstama @ 2014 06 05, 16:24)
Viskas teisingai
Jokiu pozityviu rezultatu iskart po svitinimo nematysit, nes radiacija suveikia tik po triju menesiu 

girdejau ir as sita..nu blyn uk man po gydymo po 6 sav darys. nu tai jei ten nieo nematys reik laiko... nu tu nu nu...

Beje baigiau svytinimus vakar. rytoj darys 1-aja brahyterapija.

QUOTE(miegapele @ 2014 06 05, 05:09)
. Vyrui liepe semenu miltus gert ir kitokias tabletes ir padejo.
Sėmenys liuosuoja vidurius, tad man atkrenta ir taip pas mane ant ribos, vos tik kas ir ... o kokie tie kiti vaistai, gal pamenat pavadinimą?
Skaičiau, kad puikiai kepenis valo pienės. Štai tuo labiau tikiu nei teigiamu kavos poveikiu.
Pastaruoju metu esu labai pikta dėl mūsų valstybės požiūrio į ligonius, sergančius v. Kažkoks absurdas, kai jiems nekompensuojami kai kurie gydymo metodai, reabilitacija. Ypač baisu, kai už gydymą turi mokėti jauni žmonės, kurie yra mūsų tautos ateitis. Tuo metu pvz,. socialinės rizikos šeimoms suteikiamos įvairios privilegijos. Taip išeina, kad galima pijokauti, nesirūpinti savo vaikais, buitimi ir vis tiek tau viskas bus pateikta ant lėkštutės. Atsiprašau už
Pastaruoju metu esu labai pikta dėl mūsų valstybės požiūrio į ligonius, sergančius v. Kažkoks absurdas, kai jiems nekompensuojami kai kurie gydymo metodai, reabilitacija. Ypač baisu, kai už gydymą turi mokėti jauni žmonės, kurie yra mūsų tautos ateitis. Tuo metu pvz,. socialinės rizikos šeimoms suteikiamos įvairios privilegijos. Taip išeina, kad galima pijokauti, nesirūpinti savo vaikais, buitimi ir vis tiek tau viskas bus pateikta ant lėkštutės. Atsiprašau už

QUOTE(Nireglina @ 2014 06 05, 16:12)
Skaičiau, kad puikiai kepenis valo pienės. Štai tuo labiau tikiu nei teigiamu kavos poveikiu.
Šiaip apmąstymui, na kavos pupelės kavamedžio vaisiai, juk taip, tai kuom jos blogiau už pienes

Angele linkiu palankaus sprendimo, visoms sėkmės, naujienų čia gana gerų pažėrėt, o toliau tik gerės

O aš pasigirsiu, kad susirgus ir po gydymo jei sekasi gyvenimas nesustoja, aną savaitę pagaliau apgyniau magistrą ir net l. gerai įvertino

QUOTE(Nireglina @ 2014 06 05, 17:12)

As taip pat situo tikiu. Bet kaip piene suvalgyt

Papildyta:
QUOTE(Deganti @ 2014 06 05, 17:23)
Šiaip apmąstymui, na kavos pupelės kavamedžio vaisiai, juk taip, tai kuom jos blogiau už pienes
Abu variantai iš gamtos
Angele linkiu palankaus sprendimo, visoms sėkmės, naujienų čia gana gerų pažėrėt, o toliau tik gerės
O aš pasigirsiu, kad susirgus ir po gydymo jei sekasi gyvenimas nesustoja, aną savaitę pagaliau apgyniau magistrą ir net l. gerai įvertino

saunuole!

Liūdna, kad į mano mažą sėkmę niekas nesureagavo
QUOTE(Karme @ 2014 06 05, 17:12)
Liūdna, kad į mano mažą sėkmę niekas nesureagavo
žinokit visos čia pasidžiaugia, aš skaitau kasdien temą ir paliūdžiu ir pasidžiaugiau

Mamai po skrandzio salinimo (3 st v) ir 6 chemijos kursu padare plauciu rentgena, echoskopija pilvo ir v zymenu tyrima, nieko sako nemato, liepe po 6 men pasirodyti. Ar cia ne per ilgas laiko tarpas? Isleido su labai blogais kraujo tyrimais, hemoglobinas nepasiekia normos, matyt teks "skolintis"kraujo, magnis, kalis viskas zemiau normos.
Daug buvo rasyta kaip keliate hemoglobina, bet gal dar kas ka efektyvu prisimins? Buvote rase apie kokteiliuka su brendziu ir kitomis gerybemis, tai ta daromes ir vartoja.
Daug buvo rasyta kaip keliate hemoglobina, bet gal dar kas ka efektyvu prisimins? Buvote rase apie kokteiliuka su brendziu ir kitomis gerybemis, tai ta daromes ir vartoja.