Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas. Dabar tai jau tikrai. Metam svorį su visam

Sveikos mergaites 4u.gif

Iškritę sergam šią savaitę - ir vaikai, ir aš. Man snarglys iki kelių, skauda gerklę. Bet atrodo, reikalai lyg taisosi. Dietos jau labai neprisilaikau, laukiu, kada pasveiksiu unsure.gif Žodžiu, nelaiku susirgau.

Kitoms sergančioms sveikateles 4u.gif Naujokei, sveika prisijungusi 4u.gif
Atsakyti
Sveikatėlės ir jums, sveikit 4u.gif
O mūsų naujokės taip ir nebepasirodo...
Atsakyti
Sveikos,viena naujoke prisiduoda biggrin.gif esu 2vaiku mama maziukui 1m ir 2men. Maitinu MP todel dietu nenoriu laikytis aisku ir nepersivalgau,bet esu nepatenkinta savo formom. Buvau pradejus sportuot 30 dienu issuki,daejau kai jau buvo 115 visu pratimu kilo daug visokiu kliuciu ir baigesi sportai. Prie vyro nesportuoju smile.gif nepatinka schmoll.gif . Pasizadu ryt pradedu sportuot. Didziausia beda pilvas sonai. Dabar nesisversiu,nes trecdali arbuzo sukapojau biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas merginos 4u.gif

Šiandien kiek suprantu, prisidavimo diena bigsmile.gif Na ką, pasisvėriau, -1 kg. nuridenau, gal būtų ir daugiau, jei ne peršalimas ax.gif

Just me, ir man po 2 gimdymo buvo bėda pilvas ir šonai. Šonus ir viršutinę pilvo dalį (na kas po krūtine, iki bambos), geriausiai "nutaškė" lankas su gumbeliais. O daugiau nieks nepadejo. O apatinei pilvo daliai - vaziavimas dviraciu ir kiti spec. pratimai.
Su arbūzu atsargiai - 5 kg. arbūzo turi 100 šaukštelių cukraus doh.gif Slapti saldumynai 4u.gif

Geros dienos visoms 4u.gif smile.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
-2Kg! yahoo.gif bėgu keist liniuotės smile.gif

just me, kai būsi prabuvus čia mėnesiuką, priimsim į fb grupę, po mėnesio rašyk man į a.ž. mirksiukas.gif
Atsakyti
vivilma, pamenu jūs hemotogenus valgydavot, gavot naudos? g.gif
Atsakyti
Sveikos,acius uz silta priemima ir patarimus. Ryte pasisveriau tai gal nera baisiai daug,bet man daugoka 62 kg kai ugis tik 1,60m. Sportuot neisejo nakti mergaite pradejo vemt visa diena teko slaugyt ir kaip tycia vyras buvo namie doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikavaida @ 2014 06 30, 15:29)
vivilma, pamenu jūs hemotogenus valgydavot, gavot naudos?  g.gif

Sveikutes..
pas mane kraujas kartas nuo karto nusilpsta,truksta gelezies daznai,tai kartais pavalgau gematogenu vietoj uzkandzio,ar kai saldumyno norisi..nezinau,ar jis padeda,nes dar ir gelezi geriu:)dar nedariau tyrimu,ne taip greit ji kyla:)
Atsakyti
Sveikos,

as kaip toi reklamoje...... PARBEGO.... nusidejele blush2.gif

kaip cia saket, lankai gimines ir edi. per savaitgali visas Alytus, Traku rajonas, Vilnius.... atsigaunu tik snd. doh.gif

snd grizau i savo rezima:
bananas,
Abrikosai nedziovinti,
du greifrutai
vakarienei bus saltibarsciai rolleyes.gif

neprisiduodu, nes neturiu ka ax.gif

penktadieni griztu i Londona, tai bus lengviau suiimti.

KOKIAS PAS JUS KAINOS bijau.gif cia pries Euro ivedima tikriausiai

Naujokems 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Verseckiukai @ 2014 07 02, 08:14)
Sveikos,

as kaip toi reklamoje...... PARBEGO.... nusidejele  blush2.gif

kaip cia saket, lankai gimines ir edi. per savaitgali visas Alytus, Traku rajonas, Vilnius.... atsigaunu tik snd. doh.gif

snd grizau i savo rezima:
bananas,
Abrikosai nedziovinti,
du greifrutai
vakarienei bus saltibarsciai  rolleyes.gif

neprisiduodu, nes neturiu ka  ax.gif

penktadieni griztu i Londona, tai bus lengviau suiimti.

KOKIAS PAS JUS KAINOS bijau.gif  cia pries Euro ivedima tikriausiai 

Naujokems  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Sveika sveika..tai,kad baigia numirt ta musu tema visai...o kainos pas mus visada tokios,ne tik pries eura:))visi is uzsienio grize dejuoja,kad brangu...kazin,kaip mes cia gyvenam su lietuviskom algom?velnias zino...
gruodes kazkur isputus:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vivilma: 02 liepos 2014 - 17:40
Na merginos, neleidžiam temai mirt mirksiukas.gif
Aš jau namie, po laidotuvių, galėsiu pailsėt jau, nes tai nedavalgius, tai persivalgius... balaganas doh.gif
Atsakyti
Sveika,Kikavaida,nebandyk ir tu pabegti:))
Man siandiena iskrovos diena su pasukom:)iki 12 atlaikiau,manau,tvarkingai dienele baigsiu..kas 3 val.geriu po stikline pasuku raugintu:)vakar buvom grybaut,ruduokiu prisiviriau,taip maga valgyt,bet zinau,kad jos ir ryte bus:))taigi valgysiu rytoj,o siandeina-ni ni:)
Tai ar sunku pasijungt keliom minutem??
Atsakyti