Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas. Dabar tai jau tikrai. Metam svorį su visam

Sveikos,

Pas mane magistrnio darbo rasymas, tai daugiau stresavau, panikavau ir nieko gero neparasiau...

Vyrai saslykus kepe.... tai kaip jus galvojat- nera zodziu vienu zodziu pomidorai2.gif

Merginos, o kaip jus savaitgali save kontroliuojate, nes savaitgaliais as labai paslystu. doh.gif
Atsakyti
Aš tai kažkaip labai gražiai vestuvėse su maistu draugavau smile.gif Nepersivalgiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikavaida @ 2014 06 23, 09:31)
Sveikos, tai kur jūs savaitgalį dingusios buvot?  g.gif  Aš tai vestuves atšvenčiau, super smagios buvo  thumbup.gif

Nu va,kaip faina:)o tu bijojai smile.gif ai,mes cia kazkur,visur,kas darbus raso,kas po miskus vaiksto,siandiena vel darzeliu ravejime buvau,9 valandas istempiau,bet rasau,o vsa kuna taip skauda,varskes grudetos su nektarinais uzvariau,pietus buvo 3 kiausai virti su duona ir sviestu,pusryciai vistiena su ryziais,ir bambalis vandens,nebuvo kada valgyt:)
Atsakyti
QUOTE(Verseckiukai @ 2014 06 23, 09:55)
Sveikos,

Pas mane magistrnio darbo rasymas, tai daugiau stresavau, panikavau ir nieko gero neparasiau...

Vyrai saslykus kepe.... tai kaip jus galvojat- nera zodziu vienu zodziu pomidorai2.gif

Merginos, o kaip jus savaitgali save kontroliuojate, nes savaitgaliais as labai paslystu.  doh.gif

Sunkiai,bet kontroliuoju:)o kartais ir visai lengvai..saslykus tai gali valgyt,net geriau be kecupo,ir be darzoviu-vienus,tai nepriaugsi kazkiek:)jei yra alkoholio,reikia valgyti vienus baltymus:)
Atsakyti
O kodėl prie alkoholio reikia valgyti baltymus? ką tai duoda? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikavaida @ 2014 06 24, 12:29)
O kodėl prie alkoholio reikia valgyti baltymus? ką tai duoda?  ax.gif

Tiesa pasakius,nezinau,mus taip treneris moko,kad nepriaugtume svorio:)
nu,ka siandiena vel lyja,pecius uzkurtas:)pusryciai-makaronai sus suriu
paskui 3 nektarinai
pietus kraujiniai vedarai 200 g su saukstu naturalaus jogurto
pavakariai bus varske su braskemis
paskui fetos salotos
gal ir viskas:)jei ka,tai kriause:)
numeciau lygiai puse svorio:)varom toliau:)
kur mergos?dar Jonines tebesvenciat???
Atsakyti
Man per tą orą gripas kabinas... doh.gif Ryte labai skaudėjo galvą... Vaistų išgėriau, tai visą dieną lovoj..
Meniu šiandien neypatingas...
2 virtos mažos dešrelės + pusė riekės duonos + pomidoras
jogurto indelis + gabalėlis dešros + riekė duonos
2 sumuštiniai su lašiša
Sumuštiniais gyva galima sakyt... Nėra jėgų normalaus maisto pasidaryt verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikavaida @ 2014 06 24, 17:11)
Man per tą orą gripas kabinas... doh.gif  Ryte labai skaudėjo galvą... Vaistų išgėriau, tai visą dieną lovoj..
Meniu šiandien neypatingas...
2 virtos mažos dešrelės + pusė riekės duonos + pomidoras
jogurto indelis + gabalėlis dešros + riekė duonos
2 sumuštiniai su lašiša
Sumuštiniais gyva galima sakyt... Nėra jėgų normalaus maisto pasidaryt  verysad.gif

Kikavaida,o tu pakankamai skysciu geri?nes,kaip tiek mazai valgai,is riebaliuku skiiasi nuodingos medziagos,nuo to dazniausiai skauda galva.Mazai valgant butina gerti daug vandens.Varskes kokios uzvalgyk,tie sumustiniai tai nieko gero:)ir blogai darai,kad jogurta valgei kartu su duona ir desra,na,tuo paciu laiku.Saldu su suriu maisyti labai blogai.Reikejo po jogurto palaukti kokia valandele,tada valgyti kita maista.Nedaryk jovalo skrandyje,nieko is to gero:)Sveik,mergyt:)
Atsakyti
Vandens ir arbatų labai daug geriu 4u.gif
O, kad maišyti negalima, tai labai puikiai žinau, bet va užėjo noras doh.gif
Atsakyti
Sveikos,

snd mano meniu:

Smoothy,
greifrutas
kopustu salotos su silke
lyditas surelis
pasukos arba kokoso pienas.

pas mane svoris sustojo, po savaitgali buvo soktelejes, tai truputi sumazejo ir ne krust is vietos, nors ir scyriai laikausi suplanuoto meniu plius kaksdiene rytine manksta.
gal del menesiniu? gali taip buti? g.gif

Penktadieni srendam su sunum i Lietuva savaitei laiko, negaliu sulaukti kada gimtus krastus wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Verseckiukai: 25 birželio 2014 - 14:41
QUOTE(Verseckiukai @ 2014 06 25, 14:41)
Sveikos,

snd mano meniu:

Smoothy,
greifrutas
kopustu salotos su silke
lyditas surelis
pasukos arba kokoso pienas.

pas mane svoris sustojo, po savaitgali buvo soktelejes, tai truputi sumazejo ir ne krust is vietos, nors ir scyriai laikausi suplanuoto meniu plius kaksdiene rytine manksta.
gal del menesiniu? gali taip buti? g.gif

Penktadieni srendam su sunum i Lietuva savaitei laiko, negaliu sulaukti kada gimtus krastus  wub.gif

Gali gali,laikykis toliau,ir prades kristi,kai uzsibaigs:)Geros keliones,apsirysi lietuvoj:))kol visas gimines islankysi:))Bent valgyk,kas naudinga kunui:))
Atsakyti
Sveikos!

Sirgo vaikai, sergu as dabar. Juodas sinusitas ir antibai. Uzkniso. LT salta, varo mane i nevilti. Uz geros sav i uk tai atsils ir cia, garantija! doh.gif
Nukrito dar biski svorio, esu patenkinta visai.
O valgau viska ir daug blink.gif doh.gif bandeles ypac! doh.gif bet va krenta svoris g.gif

Pradejau sitas proceduras
http://www.bodyevolu...roll-evolution/ tai turbut jos padeda cool.gif
Atsakyti