O aš vis savianalizės anketą bandau išgimdyt. Užstrigau ties sąrėmiais....
Kuzia, laikykis
Moterys gali viską. Ypač daugiavaikės, išluptas specnaz 
Jei rimtai, tai mūsų visuomenė labai palaiko visokius darboholikus, juos net vertina, jais didžiuojamasi, kai tuo tarpu alkoholikai ir kiti panašūs arba smerkiami, arba laikomi ligoniais. Šiaip, čia pamąstymui
QUOTE(Sauramo @ 2014 06 16, 19:43)
Jei rimtai, tai mūsų visuomenė labai palaiko visokius darboholikus, juos net vertina, jais didžiuojamasi, kai tuo tarpu alkoholikai ir kiti panašūs arba smerkiami, arba laikomi ligoniais. Šiaip, čia pamąstymui 
gera filosofija.
Bet esminis skirtumas tarp tų oholizmų, kad darboholikas šeimai atneša tam tikros vertės. Bet faktas, viskas turi savo kainą.
Na taip, jei vertiname pinigus, tai taip, darboholizmas yra tuomet vertybė. Bet paprastai darbaholikai neturi kokybiško laiko būti su šeima, draugais, net patys su savimi ir anksčiau ar vėliau susivaro taip sveikatą, kad miršta arba tampa invalidais. Kalbu iš savo asmeninės patirties, kai buvau viena koja -izme, o gal ir abiem kojom. Žinau, kiek teko keisti savyje kol nors kiek patvarkiau reikalus ir žinau, kaip lengva vėl atkristi. Darboholikai lengvai gauna palaikymą: varyk, tu gali, tu stipri, tu sugebėsi, tu šaunuolė, tu super mama, tu super žmona ... ir varai su ugnele, iš paskutinių jėgų, apsikrovus sveikatą žudančiais nuodais, kol tiesiog tavo ligos istorijoje pasipildai dar ir dar viena liga ir jos visos tau rėkia SUSTOK, bet girdi tik palaikančius kitų žmonių žodžius. Čia ir yra paradoksas, kad pats žmogus negirdi savo kūno. O keistis yra labai sunku, daug sunkiau nei galėtų būti. Aš pati vis dar suklumpu ir suklumpu, nes viską gi darau dėl šeimos, dėl vaikų ...
Kaip ir sakiau, viskas turi savo kainą. Pinigai, irgi.
QUOTE(Sauramo @ 2014 06 16, 17:24)
Kuzia, nuo šono skamba viskas labai nesmagiai. Užsuktas tiesus kelias į sveikatos praradimą. Tikiuosi realybėje taip blogai nėra 
Zinau
QUOTE(mentas @ 2014 06 16, 17:36)
realiai ant kiek pazystu Kuzia tai yra dar blogiau
Kuzia kitais metais irgi taip varysi? ar cia tik metams buvo? laikykis
Kuzia kitais metais irgi taip varysi? ar cia tik metams buvo? laikykis
Tu teisi. As ruroj dabar. Kazkokia desperacija bandant pasivyt visus. Na, nesu vienintele ziauriai atsilikus. Nors tiek guodzia
Oj kitais metais ilsesiuos
O is paciai jau biski bloga nuo mokslu. Noriu megautis, o ne per kancias dantis sukandus...
QUOTE(gupija @ 2014 06 16, 17:40)
Aciu
Aciu visoms, kad bunat su manim, ypac nakti
Parasiau cia siandien, isvaziavau ir galvoju, o velnio as cia dejuoju
QUOTE(Sauramo @ 2014 06 16, 18:14)
Na taip, jei vertiname pinigus, tai taip, darboholizmas yra tuomet vertybė. Bet paprastai darbaholikai neturi kokybiško laiko būti su šeima, draugais, net patys su savimi ir anksčiau ar vėliau susivaro taip sveikatą, kad miršta arba tampa invalidais. Kalbu iš savo asmeninės patirties, kai buvau viena koja -izme, o gal ir abiem kojom. Žinau, kiek teko keisti savyje kol nors kiek patvarkiau reikalus ir žinau, kaip lengva vėl atkristi. Darboholikai lengvai gauna palaikymą: varyk, tu gali, tu stipri, tu sugebėsi, tu šaunuolė, tu super mama, tu super žmona ... ir varai su ugnele, iš paskutinių jėgų, apsikrovus sveikatą žudančiais nuodais, kol tiesiog tavo ligos istorijoje pasipildai dar ir dar viena liga ir jos visos tau rėkia SUSTOK, bet girdi tik palaikančius kitų žmonių žodžius. Čia ir yra paradoksas, kad pats žmogus negirdi savo kūno. O keistis yra labai sunku, daug sunkiau nei galėtų būti. Aš pati vis dar suklumpu ir suklumpu, nes viską gi darau dėl šeimos, dėl vaikų ...
Mano beda, kad esu priklausoma nuo tam tikro kiekio adrenalino. Kitaip tiesiog tingiu
Kuzia labai geria tave suprantu,as be adrenalino isvis pasijudint negaliu.... ;( blogai aisku bet ...
O ką jūs adrenalinu vadinat? Stresą?
QUOTE(Sauramo @ 2014 06 17, 00:16)
O ką jūs adrenalinu vadinat? Stresą?
Nebutinai
Nors... Ziurint ka pavadinsim stresu
Tarkim, gimdymo metu per antra faze (stumimas), issiskiria didziulis kiekis adrenalino ir noradrenalino, issaukiantis organizmo reakcija - fight or flight. Ar cia mes labai stresuojame gimdydamos
Taip ir kitose gyvenimo situacijose, priklausomai kaip mes stimuliuojam savo veiksmais ir reakcijom i tam tikras aplinkybes, issaukia panasu efekta. Gal kiek ne toki intensyvu, bet principas tas pats.
Aisku, stresas irgi gali but faktorius. Tik cia jau isijungia apsaugines organizmo reakcijos.
Kuzia, žinau vieną, kad keturių gimdymo adrenalinų man per akys
Ir visam likusiam gyvenimui
O jei atvirai, tai man nepatiko gimdymas. Todėl neturiu jokių aprašymų kaip ten viskas buvo ir kas ten per nuostabūs stebuklai patirti, nes nieko ten nuostabaus (pagal mane). Po visko būdavo tik toks džiaugsmas, kad pagaliau baigėsi kančia, kad ir kokia ji mažutė (kalbu apie savo beskausmius gimdymus). Tačiau, jei būtų komplikuoti, sunkūs, skausmingi gimdymai, tai manęs niekas daugiau nebūtų privertę antro ir paskui kitų vaikų turėti. Bet iš kitos pusės, nemažai žmonių jaučia adrenalino trūkumą ir todėl jie šoka nuo tiltų, visokie beprotiški linksmieji (mano protas nesuvokia kur tas linksmumas) kalniukai ar kitokius būdus suranda kaip iššaukti adrenaliną. Savo nuomonės garsiai nereikšiu ką apie tai galvoju
Geriau eitų gimdyti daug vaikų, bent Lietuvai išnykimas negrėstų
Žodžiu, nei man fight, nei man flight patinka. Beje, tai viena iš priežasčių kodėl nerūkau, negeriu ir narkotikų nevartojų. Tik nebandykit neigti, kad tai adrenalino nekelia 
Kuzia, ką šiąnak rašai? Kokia tema? Kokiam dalykui?
O jei atvirai, tai man nepatiko gimdymas. Todėl neturiu jokių aprašymų kaip ten viskas buvo ir kas ten per nuostabūs stebuklai patirti, nes nieko ten nuostabaus (pagal mane). Po visko būdavo tik toks džiaugsmas, kad pagaliau baigėsi kančia, kad ir kokia ji mažutė (kalbu apie savo beskausmius gimdymus). Tačiau, jei būtų komplikuoti, sunkūs, skausmingi gimdymai, tai manęs niekas daugiau nebūtų privertę antro ir paskui kitų vaikų turėti. Bet iš kitos pusės, nemažai žmonių jaučia adrenalino trūkumą ir todėl jie šoka nuo tiltų, visokie beprotiški linksmieji (mano protas nesuvokia kur tas linksmumas) kalniukai ar kitokius būdus suranda kaip iššaukti adrenaliną. Savo nuomonės garsiai nereikšiu ką apie tai galvoju
QUOTE(Sauramo @ 2014 06 17, 05:12)
Working in group as a team member.
Is pirmo zvilgsnio lengva
Nieko gero nenuveikiau
Na, bent 1/3 padariau