QUOTE(Sauramo @ 2014 06 16, 17:24)
Kuzia, nuo šono skamba viskas labai nesmagiai. Užsuktas tiesus kelias į sveikatos praradimą. Tikiuosi realybėje taip blogai nėra
Zinau

. Tik artejant prie finiso reik sukaupt visas jegas. Dar gi praradau 2 savaites kai susirgo brolis. Juk visi mokslai buvo nustumti i paskutine vieta. Blioviau savaite istisai, antroj jau geriau, nes ir jis linksmesnis tapo. Per ta laika ir mest viska visai norejau.... Po to daug bendravau su destytoju, jis psichologas, kreipiausi del psichologijos baigiamo darbo, o kalba issirutuliojo apie mane... Net pati nepajutau, kaip ispurte is galvos visus tarakonus. Leido atidet darbus kiek man reikia, daug padejo grizt on track. Ir jauciu, kad negaliu nuvilt. Metu pabaiga, jau ivertinimai turi but suzymeti, o as dar velkuos is paskos.
QUOTE(mentas @ 2014 06 16, 17:36)
realiai ant kiek pazystu
Kuzia tai yra dar blogiau
Kuzia kitais metais irgi taip varysi? ar cia tik metams buvo? laikykis
Tu teisi. As ruroj dabar. Kazkokia desperacija bandant pasivyt visus. Na, nesu vienintele ziauriai atsilikus. Nors tiek guodzia

.
Oj kitais metais ilsesiuos

. Negaliu taip istisai varyt. Vaikams manes reikia. Ypac Dominykai. Prades eit i secondary, taigi leks uodega pakelus laukais su pasiteisinimu, kad as tai juk negaliu kartu su ja

. Geriau jau kartu daugiau, negu su naujom naujausiom draugem. Man ramiau. Su laiku atsirinks drauges, as pati pazinosiu jas, tai kazkaip ir isleist lengviau bus.
O is paciai jau biski bloga nuo mokslu. Noriu megautis, o ne per kancias dantis sukandus...
QUOTE(gupija @ 2014 06 16, 17:40)
Kuzia, laikykis

Moterys gali viską. Ypač daugiavaikės, išluptas specnaz
Aciu

. Taip tikrai, specnaz
Aciu visoms, kad bunat su manim, ypac nakti

, kad palaikot. Labai vertinu tai. Nesugebeciau tiek visko nuveikt be mielu atokvepiu.
Parasiau cia siandien, isvaziavau ir galvoju, o velnio as cia dejuoju

. Nieko cia labai tokio idomaus, kad i viesa erdve leist... Aj nu gal buvo bisk tikslas susaukt nemiegancias nakciai ant kavos

. Bet taip kazkaip pasijutau labai jau dejuojanti

...