Įkraunama...
Įkraunama...

Daugiavaikių kamarėlėje

QUOTE(*Gina @ 2014 07 03, 07:09)
Kuzia-su nagais pas jus ten irgi grieztai?..Pas mus lyg daktaram leidziama laku padengt,bet slaugytojom ne.. Pasidziaugiau 5m.sociai,dabar vel jau iki pensijos pamirsiu kas tas yra  biggrin.gif
Perziurejau video,grazu,jauku.. Galiu pasidziaugt,kad mano darbovietej irgi panasiai(truksta daugiau rozines spalvos,drugeliu biggrin.gif ),Europoj pirmaujanti klinika(aparturos,irangos atzvilgiu) ax.gif Gimdyklose taip pat yra placios burbulu vonios,kamuoliai,viskas nauja nuo rozetes iki lovu,aparaturu.. Mamu palatos mazesnes,bet taip pat yra palatu "seimyniniu" su dvigule lova,tv,saldytuvu,vonia ir pan.. Naujagimiu poskyriai gal mazesni,be sirmu lyg uzuolaidiniu,pastatomu tik.. Bet su naujausiom irangom,inkubatoriais.. Nesu maciusi kreslu su "virvem",cia patogiam sedejimui,atsistojimui? bigsmile.gif
Smagu darbuotis tokioj aplinkos rolleyes.gif Aisku pagrinda dar zmones joje sudaro cool.gif

Joa,jokiu laku niekam. Ziedas tik vestuvinis, jokiu apyrankiu, laikrodziu, trumpos rankoves. Bare Below the Elbow policy. Net muslimkos negali but ilgom rankovem.

Smagu. As jau galvojau, kad jau Panevezio tai niekas neperspjaus lotuliukas.gif . Aikciojau kokia fainuma ten. Bet tai uz viska reik susimoket beveik... Ir tikrai, daug maziau vietos. Mazdaug 4 kart mazesne patalpa. O siap, skirtumu daug matau, neesminiu, bet yra. Langelis duryse ir tas su privatumo funkcija, kad nieks praeinant neziopsotu, o va palatos midwife gales pazvelgt netrikdydama gimdyves.

Kreslai su virvem gimdymui, stumimui. Idomus inagis, ania biggrin.gif .
Atsakyti
reikejo man gimdyt provincijoje,as kaip vilniuj gimdziau tai atsiduriau tarybinej ligoninei ir tiek,su viena akusere per visa skyriu pogimdyviniam skyriui,be sildymo lapkrycio menesi,salyga kad vaika duos i palata buvo VYRAS ATVEZTU SILDYTUVA doh.gif zodziu as gyvenau kazkokioj kitos Lietuvoj
Atsakyti
Panevezio pastatui 50m.,Siauliu-5 ax.gif
Langeliai gal ir gerai.. Nors man gincytinas klausimas.. Ka ten reikia stebeti,o gal nepasitiketi.. Pas mus "virvikes" sukabintos virs mamu lovu iskvietimams..Ciut kas mamai neaisku,tympt uz virveles ir jau sesele salia.. UK girdziu,kad daug kur "stebejimo akys" sudetos.. g.gif
O moketis(iki 100lt berods uz para) tai reikia pvz uz "seimynine" palata..Kur tv,saldytuvas.. Cia jau kaip ir papildomi patogumai,pramoga biggrin.gif Man tai atrodo nebutini tokie prietaisai..Ka ten per dvi paras priziuresi,privalgysi..
Va kas neturi sveikatos draudimo LT,tai uz paslaugas ligonines didziuliai pinigai.. Draugai del vaiko traumos uz kelias paras sumokejo apie 2500lt unsure.gif
Mentas-mes daugybe metu pragyvenome Tarybu Sajungoje,tai nereik noret,kad greit is jos isliptumem.Pries 5m.ir musu mieste buvo klaikus vaizdas doh.gif Palanges istrupejusios,apklotais uzdengtos nuo vejo doh.gif Inkubatoriai senumo virs 40m.. Klaipedoj girdejau ir dabar dar stiklai izoliacija suklijuoti..
Atsakyti
QUOTE(*Gina @ 2014 07 04, 07:48)
Panevezio pastatui 50m.,Siauliu-5 ax.gif

Langeliai gal ir gerai.. Nors man gincytinas klausimas.. Ka ten reikia stebeti,o gal nepasitiketi.. Pas mus "virvikes" sukabintos virs mamu lovu iskvietimams..Ciut kas mamai neaisku,tympt uz virveles ir jau sesele salia.. UK girdziu,kad daug kur "stebejimo akys" sudetos..  g.gif
O moketis(iki 100lt berods uz para) tai reikia pvz uz "seimynine" palata..Kur tv,saldytuvas.. Cia jau kaip ir papildomi patogumai,pramoga  biggrin.gif Man tai atrodo nebutini tokie prietaisai..Ka ten per dvi paras priziuresi,privalgysi..

Ir ka? Kaip pastate pries 50 metu taip manai ir tebera? lotuliukas.gif
Aj, nu ka ten lygintis prie pirmaujanciu europoj irnesakyk.gif . Ziurint kuria Europos dali paimtume. Jeigu imtume tikrai pacias geriausias ir moderniausias vakaru europos ligonines, jau vien logiskai mastant - finasavimas yra absoliuciai skirtingas. Va tame ir razynka, kad megint lygiuotis gali, bet i pirmaujanciu- na, sorry, reik tikrai nelabai ismanyt kas ir kaip yra is tikruju.

Ne kiekviena timpsi jei ciut kas neaisku. Yra tokiu, kur tiesiog galvoja, kad taip turi but. Ar dar kas. O uzmetant aki visuomet bendras vaizdas aiskesnis.
Apie stebejimo akis pirma karta girdziu.

Skirtumas tame ir yra, kad LT nori patogumo - mokek. O cia visoms be isimties patogumas nemokamas. Kiekvieno supratimas apie komforta ir jo poreikis yra skirtingas.
Atsakyti
QUOTE(Germinė @ 2014 07 01, 13:41)
Man nesuprast  blush2.gif
O kur dedi padėvėtus,jei persirenginėja n' kartų?Mano Vyšnia taip norėtų,deja.... ax.gif

Metam skalbti. Antrąkartą to paties drabužio nebesirengia. doh.gif biggrin.gif

QUOTE(audryta @ 2014 07 01, 18:36)
manau jei nesutepa tai padeda velesniam devejimui, jei sutepa tada skalbia blush2.gif

nupirkau daug gumyciu plaukam maximoj. sakau "rugile ziurek kiek gumyciu turesi", o ji "cia ne mano". , sakau "tavo zuiki", ji vistiek "ne mano". nepraejo ir 2min ir plese nuo gumyciu etikete ir liepe kasas rist  dar pasigincijom del spalvos, nes traukiau dvi vienodas, o panelei reikejo skirtingu  sedi dabar prie pc(filmukus ziuri) su draugu vienmeciu abiem po trejus, o manoji aukstesne uz henrika

Pasirodykit ką mirksiukas.gif

QUOTE(Kuzia @ 2014 07 01, 20:58)
Man tai Niktes mergyte visai fainas vaikas biggrin.gif .
Nesakau, kad lengva, bet kazkaip susipergyvent irgi nereiketu. Lyderis auga. Dabar vadovauja broliams, veliau, ziurek, dideliam kolektyvui.
Nikte, nedaryk is jos "vienodo" vaiko. Dek visa sirdi i ja kaip ir ligisiol ir pamatysi - viskas gris su kaupu.

Iš šono kai kiti pažiūri sako fainas vaikas. Aš nesakau kad nefainas, bet tiesiog su ja labai sunku.
Kas su ja pabendrauja, daug kas sako kad auga lyderis. Darželyje ji ir dar viena mergaitė sakė kitiems vaikams vadovauja. Jeigu dvi panelės užsimano šokti ir dainuoti, tai kitus vaikus susisodina ant kėdučių ir jie privalo žiūrėti kaip jos šoka. Auklėtoja sakė pradžioj bandydavo vaikai keltis, o dabar kantriai sėdi kol anos dvi pavargs doh.gif biggrin.gif Pav aš savo vyrukų niekaip neįsivaizduoju kad taip grupės vaikus susisodintų. Anie lėtapėdžiai ir geriau leisis kad kiti jiems vadovautų ax.gif

QUOTE(Kuzia @ 2014 07 01, 21:44)

Aš jeigu/kai gimdysiu ketvirtą tai man irgi turės būti viskas tobula blush2.gif Pirmo gimdymo nenoriu net prisiminti, gimdykla dar caro rūriko laikų, etc baisūs prisiminimai unsure.gif Antras jau buvo remontuotose patalpose, tai atmosfera visai kita, trečią gimdžiau Tauragėje, ėmiau mokamą palatą tai dėmesio turėjau į valias biggrin.gif
Atsakyti
Viskas, baigiau rasymus. Lomkes dabar kazkokios. Truksta jau kazko lotuliukas.gif .

Kazkaip gal reikia rimciau broliu uzsiimt, bet net nezinau ka daryt. Kai tik sakaau, kad atvaziuok, jis nustoja su manim kalbetis. O palikt jo LT va taip as negaliu. Bedavojau, kad neskyre reabilitacijos, tai cia skaykim, beveik pofig. Dabar buvo nuvaziaves del gydymo, kaip ne kaip yra 2 metastazes - 2-2.5cm, ir jis buvo issiustas namo be jokio gydymo. Nusimines labai. Turbut net nepagalvojo, kad pinigo dobriai reik turet vos tik izengi i kabineta pas daktara...
Liudna, pikta ir skaudu...

Ar vis dar yra mananciu, kad nera jokio reikalo daktarams duot kysio?
Atsakyti
QUOTE(Kuzia @ 2014 07 04, 17:25)
Viskas, baigiau rasymus. Lomkes dabar kazkokios. Truksta jau kazko lotuliukas.gif .
Kazkaip gal reikia rimciau broliu uzsiimt, bet net nezinau ka daryt. Kai tik sakaau, kad atvaziuok, jis nustoja su manim kalbetis. O palikt jo LT va taip as negaliu. Bedavojau, kad neskyre reabilitacijos, tai cia skaykim, beveik pofig. Dabar buvo nuvaziaves del gydymo, kaip ne kaip yra 2 metastazes - 2-2.5cm, ir jis buvo issiustas namo be jokio gydymo. Nusimines labai. Turbut net nepagalvojo, kad pinigo dobriai reik turet vos tik izengi i kabineta pas daktara...
Liudna, pikta ir skaudu...
verysad.gif skaudu ir pikta verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Kuzia @ 2014 07 04, 13:26)
Ir ka? Kaip pastate pries 50 metu taip manai ir tebera?  lotuliukas.gif

Aha,taip ir manau smile.gif

QUOTE(Kuzia @ 2014 07 04, 19:25)

Atsiprasau,bet taip,yra smile.gif
Kaimynas jau turbut 10m.kovoja su veziu.Kad ir labai noredamas-neturetu is ko kysiu duot.Kolege taip pat.. SM viena mamyte.. Gydytojai dare ka begalejo,bet..
O siand kaip tik mama drauge vedziojo per gydytojus,UK gyvena jau N metu,bet ten nei uz kysius,nei uz aciu niekas netiria,negydo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Gina: 04 liepos 2014 - 20:19
QUOTE(*Gina @ 2014 07 04, 19:16)
Atsiprasau,bet taip,yra  smile.gif
Kaimynas jau turbut 10m.kovoja su veziu.Kad ir labai noredamas-neturetu is ko kysiu duot.Kolege taip pat.. SM viena mamyte.. Gydytojai dare ka begalejo,bet..

O siand kaip tik mama drauge vedziojo per gydytojus,UK gyvena jau N metu,bet ten nei uz kysius,nei uz aciu niekas netiria,negydo  smile.gif

Man neidomu kaimynas, pazistamas ar dar kazkas tai. Visu pirma del to, kad tu nezinai bukles - vezys veziui nelygu, kaip ne kaip susirgimas kategorizuojamas atsizvelgiant i daugeli dalyku. O antra, tu tikrai nezinai ar tikrai nieko nedave. Gal tas diedukas zemes gabala pries ta 10 metu pardave ir atsidekavojo gydytojui. Bet kaimynei Ginai pamirso pasisakyt doh.gif .
Negeda bunant medikei nesuprast kaip plinta metastazes? Ir kad laikas ne sajungininkas tokiu metu. Bet daktarai delsia. Ir sitas atvejis nera kazkoks ypatingas pasirodo. http://lzinios.lt/lz...mirtis-kainuoja

O paistalais apie UK medicina as nustojau tiket vos tik pati susidurus su tuo pries n metu. Ir kuo toliau tuo labiau isitikinu. Ne kaip darbuotojas, o kaip pacientas. Ir tikrai dziaugiuosi, labai dziaugiuosi vietine medicina.
Atsakyti
QUOTE(Niktė @ 2014 07 04, 14:46)
Pasirodykit ką  mirksiukas.gif

va mano trijule ax.gif wub.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Kuzia @ 2014 07 04, 20:46)
Visu pirma del to, kad tu nezinai bukles - vezys veziui nelygu, kaip ne kaip susirgimas kategorizuojamas atsizvelgiant i daugeli dalyku.

labai pritariu 4u.gif
viena vezininka gali pagydyti sv paveikslo pamatymas/susapnavimas (t.y mano giliu isitikinimu ir be to pasveiktu), kitam gi nebeisgali padeti jokia medicina.... tad sakyti, kad vezys yra vezys neteisinga, jo labai daug ivairiu rusiu ir su ivariais niuansais, tad NERA vieno recepto, deja.....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nerutė: 04 liepos 2014 - 22:49
Laba diena. 4u.gif
Pagaliau karštis atėjo. thumbup.gif
Pas mane nieko gero, nieko naujo. Sūnus baigė šiemet 10 klasę, papuolė į gimnaziją. Mažoji baigė darželį, rugsėjį jau į mokyklėlę keliaus. ax.gif
Dienos bėga, raviu, laistau, skalbiu. Tas pats per tą patį. Prieš pora savaičių plaukiojom su baidarėmis. Labai geras oras pasitaikė. thumbup.gif Visiems labai patiko, planuojam greitu laiku vėl paplaukioti. ax.gif
Kiek atvėso, lekiu laukan laistyti gėlių ir šiltnamio.
Atsakyti