Įkraunama...
Įkraunama...

Daugiavaikių kamarėlėje

Sveikos mamukai, as labai greit ir trumpam nes be galo jusu pasiilgau. Kompo neturiu tai dazniausiai bunu facebooke nes turiu telefone. Jei kuri esat ten ir manes neturit rasykit i az susirasim viena kita smile.gif Laikausi neblogai gail negaliu imest foto cia kaip atrodau su pilvinuku bet jei uzeisit i fb pas mane tikrai parodysiu tongue.gif biggrin.gif
Vaikuciai irgi auga gerai Salomytei suejo 3 metukai praeitoj savaite. Laikas bega neitiketinai greit :* Visas isbuciuoju ir myliu!
Lauksiu jusu gimdyme bigsmile.gif 4u.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Kuzia kad ir namo arciau norimos mokyklos ne taip lengva rast,net i kaina jau neatsizvelgiam,gaudom nama jau metus.Musu namas parduodamas,tai bet kokiu atveju reiks kraustytis,ir taip nieko nesurandam..... doh.gif

Awriuke jau finiso tesioji bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(mentas @ 2014 09 01, 10:19)
Kuzia kad ir namo arciau norimos mokyklos ne taip lengva rast,net i kaina jau neatsizvelgiam,gaudom nama jau metus.Musu namas parduodamas,tai bet kokiu atveju reiks kraustytis,ir taip nieko nesurandam.....  doh.gif

Siandien va koki biznio plana isgirdau. Mano gimines gyvena salimais gatvelej. Zodz, prie mokyklos tvoros kaip ir mes. Jie nuomojasi, o savininkas gyvena uz mylios. Jauna daktaru seima. Ju namas uz milijona. Kitais metais bus laikas vyriausiam vaikui jau i Secondary, tai siulo metams laiko susikeist namais su nuomininkais. Be jokiu papildomu salygu. Kad tik gaut mokykla. Nes ta mokykla among top 10 London's state schools.

Man tai cia kaip reward uz tuos 6 vargo metus. Ajna sau kaip buvo sunku.
Puske irgi gavo ten vieta paskutine minute. Nes labai daug fake applications buvo. Ne LT, kad tik del dokumentu vieta deklaruoja, cia dar ir tikrina is tikruju.
Atsakyti
QUOTE(Kuzia @ 2014 09 01, 13:18)
Nes labai daug fake applications buvo. Ne LT, kad tik del dokumentu vieta deklaruoja, cia dar ir tikrina is tikruju.
Gal galima paprasčiau,kad ir lietuvės suprastų? ax.gif
Atsakyti
Germine, fake applications - apgaulingi prašymai (lyg ir taip turėtų išsiversti, - na, kai paduoda prašymą, bet iš tikro ten nestoja). g.gif
Atsakyti
QUOTE(SkruzdėTauškalė @ 2014 09 01, 13:44)
Germine, fake applications - apgaulingi prašymai (lyg ir taip turėtų išsiversti, - na, kai paduoda prašymą, bet iš tikro ten nestoja). g.gif

Na, siuo atveju, stoja, ir labai nori istot, bet neatitinka taisykliu. Pagrindine - atstumas nuo namu iki mokyklos. Sukciavimas del to. Tarkim, "uzraso" vaika gyvent pas drauge. (As esu ta darius i kita mokykla del drauges mergaites, bet zinojau, kad ten vietu visada yra, o adreso patvirtinimo nepraso, tai viskas pavyko). Visas tas uzskaitoma kaip fake. Kuo mokykla pilnesne, tuo griezciau ziuri, nes kai prasideda apeliaciju svarstymai, labai nukencia mokykla, kaip tai prasprudo maziau atitinkantys reikalavimus applikantai, nei apeliuotojai.

Germine, labai atsiprasau, maniau, kam neaktualu, niekam neidomu niuansai tokie blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Germinė @ 2014 09 01, 14:15)
Gal galima paprasčiau,kad ir lietuvės suprastų? ax.gif

aha, Kuzytė labai "suanglėjo" ... unsure.gif
Moku puikiai tą kalbą (na, ne taip kaip tos, kurios jau ir mokslus perkando jąja) , ale gi darbinė ta kalba man, bet visais ragais-nagais stengiuosi nevartoti svetimybių unsure.gif
Atsakyti
as jau 14 metu gimtosios kalbos nenauduoju,jau matyt ir nepakalbeciau... apie kazkokiu svetemybiu isvengimo negali but nei kalbos....
Atsakyti
QUOTE(Nata* @ 2014 09 01, 14:21)
aha, Kuzytė labai "suanglėjo" ...  unsure.gif
Moku puikiai tą kalbą (na, ne taip kaip tos, kurios jau ir mokslus perkando jąja) , ale gi darbinė ta kalba man, bet visais ragais-nagais stengiuosi nevartoti svetimybių  unsure.gif

g.gif
Man rodos, vienas kitas zodis, kuriu atitikmenu nezinau arba paaiskinimas 3-4 eilutes.

O po psichologijos darbo, kur man atrodo Sauramo gelbejo rast lietuviska atitikmeni, nu pardon, "biheivioristu teorija" - taip pavadint mokslo darbuose net baisiausiam sapne nebuc susapnavus laugh.gif . Tai cia, manau, as dar visai nieko irnesakyk.gifhihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Kuzia @ 2014 09 01, 16:07)
g.gif
Man rodos, vienas kitas zodis, kuriu atitikmenu nezinau arba paaiskinimas 3-4 eilutes.

O po psichologijos darbo, kur man atrodo Sauramo gelbejo rast lietuviska atitikmeni, nu pardon, "biheivioristu teorija" - taip pavadint mokslo darbuose net baisiausiam sapne nebuc susapnavus laugh.gif . Tai cia, manau, as dar visai nieko irnesakyk.gifhihihi.gif

tai aišku, kad dar nieko.... 4u.gif

Matyt , tai yra neišvengiama, kai esi ne savo šaly, kai stengiesi integruotis ir būti pilnateisiu tos šalies gyventoju, piliečiu, o ne šiaip laikinu atvykėliu.

nenoriu priekaištauti, ir atsiprašau, jei taip pasirodė 4u.gif . Tiesiog man sunku priimti tuos faktus, kurie neišvengiamai susiję su emigracija unsure.gif . Be abejo ir mano šeimos tas pats laukia...
Atsakyti
QUOTE(Kuzia @ 2014 09 01, 15:20)
Germine, labai atsiprasau, maniau, kam neaktualu, niekam neidomu niuansai tokie blush2.gif
Man net labai įdomu.Dabar draugę iš Bostono svečiuose savaitę turiu,tai išklausinėjau skersai išilgai ax.gif
Sumokėjau trims vaikams už pratybas. 110+197+200...
Atsakyti
Su Naujaisiais metais smile.gif

QUOTE(Germinė @ 2014 09 01, 18:19)
Sumokėjau trims vaikams už pratybas. 110+197+200...

Aš dar tik viduriniukui sumokėjau 126,70. Didžkei pirksim patys, tai po knygyno paskaičiuosiu doh.gif
Atsakyti