QUOTE(_una_ @ 2015 02 17, 17:27)
A nu, graitai visos subėgat papasakot man apie džiovykles ir ar yra bent kiek racijos pirkt skalbyklę ir džiovyklę viename

.
atbėgau
Niekada neimk 2in1, čia kaip šampūnas su kondicionieriumi, nei tas nei anas
Turim jau antrą, tai net neįsivaizduoju gyvenimo be jos.
O kaip išsirinkt kokios reikia, tai reikia žinot, kad džiovyklės yra dvejų rūšių: kondensacinės-renkanti drėgmę ir ventiliacinės-pašalinanti drėgmę per ventiliacinę angą. Bute dažniausia negalima iškirsti angą ventiliacijai, tad lieka statyt tik kondensacinę, joje išgarintas vanduo patenka į tam skirtą vietą, kurį po džiovinimo vandenį reikia išpilti.
Name statyčiau TIK ventiliacinę, nes sutrumpėja ir džiovinimo laikas (mašinai nereikia išgarint-kondensuot drėgmę), reiškia ir sumažėja elektros sąnaudos.
Dėl funkcijų, pirmą turėjom su daug navarotais, bet kad jų dažniausia ir nenaudojom, tai kai pirkom jau antrą, tai pirmiausia žiūrėjom į energijos sąnaudų klasę, nes programos eigoje atsirenki ir žinai kada ir kiek laiko užima tas ar anas džiovinimas.
Na atrodo daugmaž tiek
Papildyta:
QUOTE(_una_ @ 2015 02 18, 00:01)
Žodžiu, reikalinga budinti moteris

.
O kiek laiko tarnauja dėvėta ir kokios firmos?
Aš pati kol kas lieku ištikima džiovinimui tarp obelų

, bet mano dukružė trečio laukiasi ir namuose labai nedaug vietos kol kas, tai kaip ir pasiteisintų 2 in 1, tik pinigų į balą irgi mest nesinori.
galima imt tokia, kur yra laiko atidėjimas, nustatai kada tau reikia ir viskas
Geriau imt bent tą pačią Beko, bet nauja, nei padėvėta, nes tai yra elektronika, susisuks smegenėlės ir išmesi po mėnesio, naujoj bent yra garantiją, o ir klasė gali skirtis, elektros sąnaudos
Geriausios skaitosi Miele, bet jų ir kainos nemažos, o iš paprastesniu Beko imk ir nesuk galvos
Gyvenime visada bus problemų. Bet jūsų teisė rinktis: galite skųstis, o galite jas spręsti.