Sveikos planuojancios

nusprendziau ir as parasyti apie savo patirti su ov testukais. Planuoti kudikeli pradejom kazkur pries metus is pradziu su nedrasiai su baime, bet praejus pusmeciui jau pradejau sunerimti. Sekiau BT,vaisingas isskyras, dariausi ov tesus, lyg ir zinodavau kada vaisingos dienos, bet pastoti nepavykdavo

o dar tas OT tyrinejimas varydavo i nevilti

Bijojau, kad negaliu pastoti nes jau buvau nescia du kartus, bet nesumai nutrukdavo apie 7-10sav , buvo abrazija, vaisiaus pasalinimas vaistais, po to pora metu liovemes planave. Dabar laukiuosi 8savaiteles

su baime laukiu kada praeis dar menuo

O pastojau visai netiketai nusipirkusi clearblue OT kur nereikia tyrineti juosteliu yra ar ne, jei diena vaisinga atsiranda sypsenele. Ten raso, kad testas yra dvigubas hormonu indikatorius nustato dienas kai estrogeno ir LH lygis didziausias

nezinau ar tai reklama, nes nemazai kainuoja

bet man suveike is pirmo karto. Kadangi vaisingas dienas mazdaug zinojau testa pradejau darytis kazkur 11dienu po menesiniu ir ka, jau antras ir trecias testas parode, kad dienos vaisingos (sypsenele blyksejo), ketvirtas ir penktas sviete tai reiskia ypac vaisingos dienos. Per tas keturias dienas atlikom du kartus ND

ir jau kitu menesiniu nebesulaukiau

kadangi jos pas mane ateina tiksliai kaip laikrodis sekancia diena NT parode dvi juosteles

stai sitas :
http://www.boots.com...icator_1317208/