sveikos.
pirma kart bandau OT tai nelabai gaudaus...
kuri testa laikyt teigiamu- 14 ar 15 tos dienos???
http://i122.photobuc...zpsa5d21781.jpg
QUOTE(akvilyte @ 2014 07 11, 17:22)
sveikos.
Jei nuo 16 dienos ėmė testukai blankti, tada tikrai 15 dienos! Tik nepamiršti, kad ovuliacija įvyksta per 12-48 valandas nuo ryškiausio testuko

Sveikos. "Nebezaidziat" su OT nei viena, kad jokiu klausimu nera kelios savaites?? 
Man si cikla OT ketvirta diena is eiles kaip teigiami
Neikelsiu nuotraukos, nes vakar ryte viska ismeciau, o per pietus sumasciau pasidaryti dar viena OT ir paziureti ka rodo. Tai va tiek vakar per pietus ir snd ryte daryti testukai kuo teigiamiausi
Landzioju po forumus ieskau info apie toki atveji

QUOTE(*Hazell @ 2014 08 01, 15:45)
Sveikos. "Nebezaidziat" su OT nei viena, kad jokiu klausimu nera kelios savaites?? 
Neikelsiu nuotraukos, nes vakar ryte viska ismeciau, o per pietus sumasciau pasidaryti dar viena OT ir paziureti ka rodo. Tai va tiek vakar per pietus ir snd ryte daryti testukai kuo teigiamiausi
Landzioju po forumus ieskau info apie toki atveji 

Manau Jums vertėtų pereiti prie mažesnio jautrumo testukų

QUOTE(caramelcandy @ 2014 08 01, 17:32)
As visada naudoju 10mIu jautrumo ir visada teigiami budavo max 2 dienas

Beje gal kuri zinosit, ar LH kiekis kinta kiekviena menesi, ar jis buna daug maz pastovus??
QUOTE(caramelcandy @ 2014 07 12, 07:51)
Jei nuo 16 dienos ėmė testukai blankti, tada tikrai 15 dienos! Tik nepamiršti, kad ovuliacija įvyksta per 12-48 valandas nuo ryškiausio testuko 

na tada nebeturejau testuku, bet visais atvejais iseina kad mano O buna ne per ciklo viduri o 16-17 CD ????

QUOTE(akvilyte @ 2014 08 04, 21:29)
na tada nebeturejau testuku, bet visais atvejais iseina kad mano O buna ne per ciklo viduri o 16-17 CD ????
ciklas 28 dienos 

Gali būti, kad ov vyksta 16cd

Bet man atrodo ryškiausias Jūsų testukas 14cd, tai dakyčiau, kad ov vyksta 15cd.
Papildyta:
QUOTE(*Hazell @ 2014 08 01, 19:40)
As visada naudoju 10mIu jautrumo ir visada teigiami budavo max 2 dienas
Beje gal kuri zinosit, ar LH kiekis kinta kiekviena menesi, ar jis buna daug maz pastovus??

Manau svyruoja, kaip ir visi hormonai...hormonai netgi jautriai reaguoja pvz į stresą.
Beje kartais būna ir anovuliacinių ciklų

QUOTE(caramelcandy @ 2014 08 05, 10:55)
Manau svyruoja, kaip ir visi hormonai...hormonai netgi jautriai reaguoja pvz į stresą.

Po 6 dienas rodziusiu teigiamus rezultatus, OT pagaliau pradejo blankti

Atmetu galimybe jog brokuoti testai. Radau jog pasitaiko, kad rodytu kelias dienas is eiles teigiamus OT. Taip pat daug kur radau patarima OT daryti tik iki pirmojo teigiamo rezultato, kad tokiu atveju kaip mano si menesi nebutu streso kodel, kas ir kaip.
Zinau daug apie visa moters vaisinguma. Tik niekada placiau nesidomejau apie LH (ar gali buti dideli kiekio svyravimai skirtingu ciklu metu ir t.t.) kol pati nesusiduriuo su tuo si menesi

Sveikutes, priimkite mane i savo buri
Noriu si menesi pastebeti savo O.
Anksciau turejau fertility monitoriu, dabar isijungiau, suluzes... Teks pirkti O testukus. Nuo kokios ciklo dienos patartumete pradeti juos naudoti?

QUOTE(Ethan @ 2014 08 06, 14:17)
Sveikutes, priimkite mane i savo buri
Noriu si menesi pastebeti savo O.
Anksciau turejau fertility monitoriu, dabar isijungiau, suluzes... Teks pirkti O testukus. Nuo kokios ciklo dienos patartumete pradeti juos naudoti? 

Sveika prisijungus

Kiek dienu trunka ciklas?
Siaip ivairiai. Nuo 28 iki 30. Nuo sio menesio noriu pradeti atidziau save stebeti
QUOTE(Ethan @ 2014 08 06, 15:00)
Siaip ivairiai. Nuo 28 iki 30. Nuo sio menesio noriu pradeti atidziau save stebeti
As pradeciau daryti mazdaug nuo 9-10 ciklo dienos. Mano pacios ciklas 31-33d, tai OT darau nuo 12-13CD