Įkraunama...
Įkraunama...

Vaisingų dienų testeriai (17 tema)

sveikos.

pirma kart bandau OT tai nelabai gaudaus...

kuri testa laikyt teigiamu- 14 ar 15 tos dienos???

http://i122.photobuc...zpsa5d21781.jpg
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2014 07 11, 17:22)
sveikos.

pirma kart bandau OT tai nelabai gaudaus...

kuri testa laikyt teigiamu- 14 ar 15 tos dienos???

http://i122.photobuc...zpsa5d21781.jpg

Jei nuo 16 dienos ėmė testukai blankti, tada tikrai 15 dienos! Tik nepamiršti, kad ovuliacija įvyksta per 12-48 valandas nuo ryškiausio testuko smile.gif
Atsakyti
Sveikos. "Nebezaidziat" su OT nei viena, kad jokiu klausimu nera kelios savaites?? smile.gif

Man si cikla OT ketvirta diena is eiles kaip teigiami blink.gif Neikelsiu nuotraukos, nes vakar ryte viska ismeciau, o per pietus sumasciau pasidaryti dar viena OT ir paziureti ka rodo. Tai va tiek vakar per pietus ir snd ryte daryti testukai kuo teigiamiausi doh.gif Landzioju po forumus ieskau info apie toki atveji g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Hazell @ 2014 08 01, 15:45)
Sveikos. "Nebezaidziat" su OT nei viena, kad jokiu klausimu nera kelios savaites?? smile.gif

Man si cikla OT ketvirta diena is eiles kaip teigiami blink.gif Neikelsiu nuotraukos, nes vakar ryte viska ismeciau, o per pietus sumasciau pasidaryti dar viena OT ir paziureti ka rodo. Tai va tiek vakar per pietus ir snd ryte daryti testukai kuo teigiamiausi doh.gif Landzioju po forumus ieskau info apie toki atveji g.gif

Manau Jums vertėtų pereiti prie mažesnio jautrumo testukų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(caramelcandy @ 2014 08 01, 17:32)
Manau Jums vertėtų pereiti prie mažesnio jautrumo testukų  smile.gif

As visada naudoju 10mIu jautrumo ir visada teigiami budavo max 2 dienas g.gif

Beje gal kuri zinosit, ar LH kiekis kinta kiekviena menesi, ar jis buna daug maz pastovus??
Atsakyti
QUOTE(caramelcandy @ 2014 07 12, 07:51)
Jei nuo 16 dienos ėmė testukai blankti, tada tikrai 15 dienos! Tik nepamiršti, kad ovuliacija įvyksta per 12-48 valandas nuo ryškiausio testuko smile.gif

na tada nebeturejau testuku, bet visais atvejais iseina kad mano O buna ne per ciklo viduri o 16-17 CD ???? g.gif ciklas 28 dienos g.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akvilyte: 04 rugpjūčio 2014 - 20:30
QUOTE(akvilyte @ 2014 08 04, 21:29)
na tada nebeturejau testuku, bet visais atvejais iseina kad mano O buna ne per ciklo viduri o 16-17 CD ???? g.gif ciklas 28 dienos g.gif

Gali būti, kad ov vyksta 16cd smile.gif[QUOTE]
Bet man atrodo ryškiausias Jūsų testukas 14cd, tai dakyčiau, kad ov vyksta 15cd.
Papildyta:
QUOTE(*Hazell @ 2014 08 01, 19:40)
As visada naudoju 10mIu jautrumo ir visada teigiami budavo max 2 dienas g.gif

Beje gal kuri zinosit, ar LH kiekis kinta kiekviena menesi, ar jis buna daug maz pastovus??

Manau svyruoja, kaip ir visi hormonai...hormonai netgi jautriai reaguoja pvz į stresą.
Beje kartais būna ir anovuliacinių ciklų smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo caramelcandy: 05 rugpjūčio 2014 - 11:54
QUOTE(caramelcandy @ 2014 08 05, 10:55)
Manau svyruoja, kaip ir visi hormonai...hormonai netgi jautriai reaguoja pvz į stresą.
Beje kartais būna ir anovuliacinių ciklų smile.gif

Po 6 dienas rodziusiu teigiamus rezultatus, OT pagaliau pradejo blankti doh.gif Is to strioko jau ir vyrui sakiau sugadinti OT - gal sakau brokuoti lotuliukas.gif

Atmetu galimybe jog brokuoti testai. Radau jog pasitaiko, kad rodytu kelias dienas is eiles teigiamus OT. Taip pat daug kur radau patarima OT daryti tik iki pirmojo teigiamo rezultato, kad tokiu atveju kaip mano si menesi nebutu streso kodel, kas ir kaip.

Zinau daug apie visa moters vaisinguma. Tik niekada placiau nesidomejau apie LH (ar gali buti dideli kiekio svyravimai skirtingu ciklu metu ir t.t.) kol pati nesusiduriuo su tuo si menesi doh.gif
Atsakyti
Sveikutes, priimkite mane i savo buri smile.gif Noriu si menesi pastebeti savo O. blush2.gif Anksciau turejau fertility monitoriu, dabar isijungiau, suluzes... Teks pirkti O testukus. Nuo kokios ciklo dienos patartumete pradeti juos naudoti? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ethan @ 2014 08 06, 14:17)
Sveikutes, priimkite mane i savo buri smile.gif Noriu si menesi pastebeti savo O.  blush2.gif  Anksciau turejau fertility monitoriu, dabar isijungiau, suluzes... Teks pirkti O testukus. Nuo kokios ciklo dienos patartumete pradeti juos naudoti?  doh.gif

Sveika prisijungus 4u.gif

Kiek dienu trunka ciklas?
Atsakyti
Siaip ivairiai. Nuo 28 iki 30. Nuo sio menesio noriu pradeti atidziau save stebeti
Atsakyti
QUOTE(Ethan @ 2014 08 06, 15:00)
Siaip ivairiai. Nuo 28 iki 30. Nuo sio menesio noriu pradeti atidziau save stebeti

As pradeciau daryti mazdaug nuo 9-10 ciklo dienos. Mano pacios ciklas 31-33d, tai OT darau nuo 12-13CD
Atsakyti