Įkraunama...
Įkraunama...

Kačių kraikas 4

QUOTE(VaidaSa @ 2017 01 14, 03:07)
As naujoke su katem.
Norejau paklausti koki kieki kraiko reikia pilti i tuscia deze. Mes turime nama, kate daro tvarkingai. Ar reikia issemineti, isrinkti kasdiena? Kas kiek laiko reikia keisti visa kraika ir plauti deze?
Siuo metu pas mus kate dvi savaites, kasdiena viena ar du kartus rankiojam su semtuveliu "reikalus". Naudojam nuleidziama i tualeta kraika. Man, neipratusiai, kvapas atrodo, kad visa laika yra. po nepilnu dvieju savaiciu keiciau visa tualeta, ploviau deze.

kaip jus darote? aciu uz atsakymus


Kokį būtent kraiką naudojate?
Net ir į tualetą metami pjuveniniai kraikai skirtingai laiko kvapą. Turėjau pabandymui ne vieną pjuveninį kraiką, bandžiau lyginti dėl kvapo laikymo su Cats best Okoplus, tai man nei vienas jam neprilygo. Visus tuos BIO ir pan. jau po geros savaitės norėjosi mest lauk.
Aš į tuščią dėžę pilu apie 10 cm sluoksnį, palaipsniui jo aišku ten mažėja. Kai mažai lieka ir jau pasisiojus sieke dugną, išpilu ir išplaunu WC. Tualetas uždaras, Į atvirą tokio sluoksnio aišku neįpilsite.
Atsakyti
Aciu uz patarimus.
Naudojam Cats best Okoplus. Labai patogu, kad galima mesti i klozeta. Bet akivaizdziai as per savo neismanyma per mazai to kraiko supyliau pirmus kartus. Katinui vargseliui nelabai net buvo kur pasikapstyt. As galvojau, kad taip cia taupiai reikia naudoti doh.gif . Bet paskaiciau apie jusu susokusius "kamuoliukus" ir pradejau knist dezej ju ieskot biggrin.gif. O ten tik prilipe prie dugno geltoni kristalai. Zodziu isploviau deze, supyliau normaliai kraiko. dabar viskas atrodo super. Ir isimti nesunku ir kvapo tikrai daug maziau. Dezes turbut pas visus nevienodos, bet idomu kiek is Cats best Okoplus 10l maiso supilat is karto? Kaip suprantu bent puse maiso reikia supilt.

Ir gal perkat butent sita kraika kazkur pigiau, didesniais kiekiais? Ar tiesiog laukiat akciju? Paskutiniu metu pirkau per senuku internetine parduotuve, tai su nuolaida 10l 5.69eu. Pigiau niekur nemaciau. Turbut ir nebuna.
Atsakyti
QUOTE(VaidaSa @ 2017 01 19, 15:11)
Dezes turbut pas visus nevienodos, bet idomu kiek is Cats best Okoplus 10l maiso supilat is karto? Kaip suprantu bent puse maiso reikia supilt.
...
Ir gal perkat butent sita kraika kazkur pigiau, didesniais kiekiais? Ar tiesiog laukiat akciju? Paskutiniu metu pirkau per senuku internetine parduotuve, tai su nuolaida 10l 5.69eu. Pigiau niekur nemaciau. Turbut ir nebuna.
Priklausomai nuo WC - nuo 5 iki 10 litrų. Stebiu, kad sluoksnis būtų pakankamas (5+ cm), bet neperpilti, kadangi išneša/iškapsto daugiau.

Anksčiau Senukuose buvo patrauklesnės kainos ir pastovios nuolaidos, bet ir dabar perkant nedidelį kiekį kai kurių prekių, tenka pirkti iš Senukų ar pasižvalgyti kituose Lietuviškose e-parduotuvėse. Perkant didesnį kiekį (nuo 80 eurų) apsimoka siųstis iš Vokietijos.
Atsakyti
QUOTE(esarmy @ 2017 01 19, 16:04)
Perkant didesnį kiekį (nuo 80 eurų) apsimoka siųstis iš Vokietijos.

Pirkciau ir didesni kieki. Is kur konkreciai siunciates? O gal ir maista siunciates?
Atsakyti
Merginos, gal galėtumėt man paaiškinti kuom skiriasi silikoninis kraikas nuo silikogelio kraiko? Man tai jie abu kaip ir vienodi vienodi. hmm.gif
Atsakyti

Sveiki, kačių draugai. Man toks klausimas iškilo - koks kačių kraikas yra TYLIAUSIAS? Nes vis prabundu, kai ji naktį pradeda kapstyti silikagelinį- labai garsus.

:)

Atsakyti
merginos gal galit parekomenduoti koki silikonini kraika? visada naudojom bio kraika, bet isdrisau silikonini pakeist , labai patinka bigsmile.gif namuose nesinesioja ir gramdyti nereik
Atsakyti

Ar perkat kraiką Van Cat ?

Ar patiko ?

Kur galima jo nusipirkti ?

Atsakyti