QUOTE(VaidaSa @ 2017 01 14, 03:07)
As naujoke su katem.
Norejau paklausti koki kieki kraiko reikia pilti i tuscia deze. Mes turime nama, kate daro tvarkingai. Ar reikia issemineti, isrinkti kasdiena? Kas kiek laiko reikia keisti visa kraika ir plauti deze?
Siuo metu pas mus kate dvi savaites, kasdiena viena ar du kartus rankiojam su semtuveliu "reikalus". Naudojam nuleidziama i tualeta kraika. Man, neipratusiai, kvapas atrodo, kad visa laika yra. po nepilnu dvieju savaiciu keiciau visa tualeta, ploviau deze.
kaip jus darote? aciu uz atsakymus
Norejau paklausti koki kieki kraiko reikia pilti i tuscia deze. Mes turime nama, kate daro tvarkingai. Ar reikia issemineti, isrinkti kasdiena? Kas kiek laiko reikia keisti visa kraika ir plauti deze?
Siuo metu pas mus kate dvi savaites, kasdiena viena ar du kartus rankiojam su semtuveliu "reikalus". Naudojam nuleidziama i tualeta kraika. Man, neipratusiai, kvapas atrodo, kad visa laika yra. po nepilnu dvieju savaiciu keiciau visa tualeta, ploviau deze.
kaip jus darote? aciu uz atsakymus
Kokį būtent kraiką naudojate?
Net ir į tualetą metami pjuveniniai kraikai skirtingai laiko kvapą. Turėjau pabandymui ne vieną pjuveninį kraiką, bandžiau lyginti dėl kvapo laikymo su Cats best Okoplus, tai man nei vienas jam neprilygo. Visus tuos BIO ir pan. jau po geros savaitės norėjosi mest lauk.
Aš į tuščią dėžę pilu apie 10 cm sluoksnį, palaipsniui jo aišku ten mažėja. Kai mažai lieka ir jau pasisiojus sieke dugną, išpilu ir išplaunu WC. Tualetas uždaras, Į atvirą tokio sluoksnio aišku neįpilsite.