Įkraunama...
Įkraunama...

Pradžiamokslis kačių veisėjams :)

QUOTE(MamaI @ 2014 05 20, 16:38)
klinika jems neisduoda pazymos

Neišduoti pažymos veterinaras arba veterinarijos klinika neturi teisės. Jie privalo ją pateikti, jeigu gyvūno savininkas reikalauja.
Papildyta:
QUOTE(MamaI @ 2014 05 20, 16:38)
Zmonemis tai as pasitikiu.

O aš ne biggrin.gif Tačiau pasitikiu katėmis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Snobė @ 2014 05 20, 18:22)
Neišduoti pažymos veterinaras arba veterinarijos klinika neturi teisės. Jie privalo ją pateikti, jeigu gyvūno savininkas reikalauja.
Papildyta:
O aš ne  biggrin.gif Tačiau pasitikiu katėmis  4u.gif

Tiesa, turėjau tokį atvejį, kai veterinaras į europasiuką įrašė, kad tada ir tada atlikta kastracija smile.gif Žmonės man nuskanavo tą puslapį ir atsiuntė mirksiukas.gif
Aš į sutartį įrašau ne tik čipo numerį bet ir paso smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MamaI @ 2014 05 20, 17:38)
Tai va butent,ir as niekad neturejau rupesciu. Visad tvarkingai gaudavau pazymas ,o dabar per puse metu jau antras atvejis kai nauji seimininkai pasako kad klinika jems neisduoda pazymos.Zmonemis tai as pasitikiu.

As manau, tokiu atveju reiketu paprasyti tos klinikos rekvezitus kur buvo sutvarkyta katite ir jus pati galesite bet kada netiketai pasiskambinti ir pasiteirati ar tikrai katite buvo sutvarkyta.

Na as ir dar nebuvau susidurus su siuo atveju, bet is sios vados truputi turiu itarimu del katites ir toliau stebesiu, klausiu. As kazkaip nebuvau pagalvojusi del termino sterelizavomo, iki kada reiketu sutvarkyti, bet ziuriu mano sutarti konkreciai reiketu pakoreguoti.

Aciu, Lailaa 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LaiLaa @ 2014 05 20, 18:54)
Tiesa, turėjau tokį atvejį, kai veterinaras į europasiuką įrašė, kad tada ir tada atlikta kastracija  smile.gif Žmonės man nuskanavo tą puslapį ir atsiuntė  mirksiukas.gif
Aš į sutartį įrašau ne tik čipo numerį bet ir paso  smile.gif

LaiLaa,neatiduodu vet.paso i rankas naujiems seimininkams kol kate nebuna sterilizuota.
Papildyta:
QUOTE(Niurkute @ 2014 05 20, 20:02)
As manau, tokiu atveju reiketu paprasyti tos klinikos rekvezitus kur buvo sutvarkyta katite ir jus pati galesite bet kada netiketai pasiskambinti ir pasiteirati ar tikrai katite buvo sutvarkyta.

Taip ir planuoju padaryti,vaziuosiu pati i vet.klinika su pasu kad padarytu irasa i pasa. Tik man kila itarimu kad tai padaryti nebus taip paprasta. g.gif
Papildyta:
QUOTE(Snobė @ 2014 05 20, 18:22)
Papildyta:
O aš ne  biggrin.gif Tačiau pasitikiu katėmis  4u.gif

Jie motyvuoja tuo kad kate to momentu neturi vet.paso. Jiems nesvarbu kad kate cipuota,seimininkai turi sutarti kur irasytas mikrocipo numeris. Kategoriskai atsisako ir viskas. g.gif
Atsakyti
Vo žiūrau prigąsdinau su apskaita ir mokesčiais ir nurimo temukė lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tajka @ 2014 05 22, 08:10)
Vo žiūrau prigąsdinau su apskaita ir mokesčiais ir nurimo temukė  lotuliukas.gif

Tai žinoma, kad prigąsdinai. Jeiku kas dar ir turėjo minčių mokesčius mokėti tai dabar tikrai noras praėjo biggrin.gif
Atsakyti
Ot ir ne, niekas neprigasdino tongue.gif
užlėkiau šiandien į vet. vaistinę katėms vitaminčikų biggrin.gif Kadangi kasos apratas paprastas ant čekio nematyt, kad ne bulbas šeimynai pirkau, paprašiau sąskaitą išrašyt biggrin.gif Nu ir ką, išrašė ir visai nebuvo baisu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(LaiLaa @ 2014 05 22, 13:48)
Ot ir ne, niekas neprigasdino  tongue.gif
užlėkiau šiandien į vet. vaistinę katėms vitaminčikų  biggrin.gif Kadangi kasos apratas paprastas ant čekio nematyt, kad ne bulbas šeimynai pirkau, paprašiau sąskaitą išrašyt  biggrin.gif Nu ir ką, išrašė ir visai nebuvo baisu  lotuliukas.gif

thumbup.gif jei bent vienam žmogui ši tema buvo naudinga vadinasi ji užvesta neveltui.

Gal ne visi išdrysta kažką parašyti, bet iš to kas buvo prirašyta pasiėmė kažkokią sau naudingą informaciją g.gif

Beje apie čekius. Jeigu čekyje nurodytos prekės užtenka vien tik čekio. Bet tik iki 500 sumai, didesnei sumai būtina sąskaita.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo semlina: 22 gegužės 2014 - 13:58
QUOTE(MamaI @ 2014 05 20, 22:24)

Taip ir planuoju padaryti,vaziuosiu pati i vet.klinika su pasu kad padarytu irasa i pasa. Tik man kila itarimu kad tai padaryti nebus taip paprasta.  g.gif
Papildyta:

Buvau pati vet.klinikoje. Kaip ir galvojau,iraso jokio i pasa nepadare,ir ne del to kad veterinare nenorejo - ji neturejo jokiu irodimu kad butent si kate buvo sterilizuota. Mikrocipu skanerio klinika neturi,korteliu pacientams neveda. g.gif
Nuo siol i sutarti butinai reikia itraukti dar viena punkta,kad turiu teise rekomenduoti klinika ir veterinara kuris atliks sterilizacija.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MamaI: 27 gegužės 2014 - 19:52
A dar tokių klinikų yra Vilniuje doh.gif Nors pas mus irgi rastum tokių, ale mes gi ne sostinė. Bet pvz pas mus ne visi vetai čipuoja, o jei nečipuoja tai jam ir skaneris nereikalingas. ax.gif
Bent mano nuomone, vetė pasielgė tikrai profesionaliai nerašydama pažymos.

MamaI, rekomendacija sutartyje tai tas pat kaip nieko. Tu gali rekomenduot, patart, bet šeimininkas sprendžia pats. Tik dabar jau yra geras pavyzdys, tai visada kitiems pirkėjams gali pasakyt, jei vešit į kliniką kur neduos pažymos, turėsit problemų patys.
Atsakyti
QUOTE(Tajka @ 2014 05 27, 21:10)
A dar tokių klinikų yra Vilniuje  doh.gif Nors pas mus irgi rastum tokių, ale mes gi ne sostinė. Bet pvz pas mus ne visi vetai čipuoja, o jei nečipuoja tai jam ir skaneris nereikalingas.  ax.gif
Bent mano nuomone, vetė pasielgė tikrai profesionaliai nerašydama pažymos.

MamaI, rekomendacija sutartyje tai tas pat kaip nieko. Tu gali rekomenduot, patart, bet šeimininkas sprendžia pats. Tik dabar jau yra geras pavyzdys, tai visada kitiems pirkėjams gali pasakyt, jei vešit į kliniką kur neduos pažymos, turėsit problemų patys.

Kas idomiausiai,paskambinus seimininkams pasakiau,kad jums israsys pazyma kai patikrins mikrocipa.O jie man zinai ka sako,o mums ji jau israse. doh.gif
O del sutarties punkto reikia pagalvot kaip cia teisingai suformuluot,manau kad tai bus ne tik rekomendacinio pobudzio . g.gif
Atsakyti
MamaI, ar pažįsti visus vetus, visoje Lietuvoje bigsmile.gif
Na pvz šeiminkams, gyvenantiems kur Plungėje tikrai negali reikalaut važiuot į Vilnių ar Kauną sterilizacijai schmoll.gif
Va gavau kaip tik šiandien aš savo mažosios dokumentą, kad sterilizuota smile.gif
Gyvena ji toli, Kretingoje. Važiavo operuotis į Klaipėdą. Klausė manęs, kokį gydytoją rekomenduot galėčiau ax.gif O aš nepažįstu Klaipėdoj anei vieno biggrin.gif

Kol išsiklausinėjau, tai jie jau buvo užsiregistravę. tongue.gif Bet atrodo pasirinko neblogai pagal tai ką aš sužinojau lotuliukas.gif
Atsakyti