Įkraunama...
Įkraunama...

Pradžiamokslis kačių veisėjams :)

Nagi mano mielosios teisininkės ir buhalterės gal sukurpiam bendrom jėgom kokį įstatymo pakeitimo pasiūlymą g.gif Tada galėtume jau su konkrečiu popieriumi ir klubo valdžią prikalbinti, kad pasirašytų, kad rimčiau atrodytų bigsmile.gif

p.s. ar aš čia tik viena tokia trenkta idėjinė g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo semlina: 16 gegužės 2014 - 09:53
QUOTE(semlina @ 2014 05 16, 10:52)
Nagi mano mielosios teisininkės ir buhalterės gal sukurpiam bendrom jėgom kokį įstatymo pakeitimo pasiūlymą  g.gif  Tada galėtume jau su konkrečiu popieriumi ir klubo valdžią prikalbinti, kad pasirašytų, kad rimčiau atrodytų  bigsmile.gif

p.s. ar aš čia tik viena tokia trenkta idėjinė  g.gif

kurpti tai galima bet reiktų turėti kas tą pataisą pateiks g.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(sokejuke86 @ 2014 05 16, 11:08)
kurpti tai galima bet reiktų turėti kas tą pataisą pateiks g.gif

Manau galima būtų kreiptis į seimo narę Orintą Leiputę, ji Kaune su gyvūnų priežiūra reikalų turėjusi tai kaip ir į temą būtų.
Atsakyti
Šunininkai amžiais visokias peticijas pasirašinėja. Dėl visokių nenormalių įstatymų ir įsakymų ir kartais pasiekia savo.

Tik aš pvz nežinau, kaip ten viskas daroma. Beje dėl daugintojų ne tik kačių, bet ir šunų veisėjus reiktų įtraukti, jiems taip pat viskas aktualu, mokesčiai TIK veisėjams ir daugintojų nebaudžiamumas.
Atsakyti
QUOTE(LaiLaa @ 2014 05 16, 11:52)
Šunininkai amžiais visokias peticijas pasirašinėja. Dėl visokių nenormalių įstatymų ir įsakymų ir kartais pasiekia savo.

Tik aš pvz nežinau, kaip ten viskas daroma. Beje dėl daugintojų ne tik kačių, bet ir šunų veisėjus reiktų įtraukti, jiems taip pat viskas aktualu, mokesčiai TIK  veisėjams ir daugintojų nebaudžiamumas.

Būtų gerai tą lenkų įstatymą iš kažkur ištraukti. Labai gerai kai gali parodyti, kad kitose šalyse toks įstatymas jau yra.
Papildyta:
QUOTE(Snobė @ 2014 05 16, 11:32)

Tik bakalauras blush2.gif magistrui pinigų pagailėjau biggrin.gif protingesnė jau tikriausiai vis teik nebūsiu lotuliukas.gif
O nuotrauka tai gera biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sokejuke86 @ 2014 05 16, 09:30)
bet juk jeigu skolininkas pareiškia prieštaravimus nagrinėjama ginčo teisenos tvarka, tada ir pasibaigia visa įsakymo nauda ax.gif  o dažniausiai prieštaravimus pareiškia

Milda, būtent, kad dažniausiai nepareiškia. Tai labai veiksminga prieš paprastus žmogelius, kurie nesupranta, ką per lapelį gavo. Juk šitaip visos didžiosios įmonės (komunalinių paslaugų, ryšio operatoriai ir t. t.) prisiteisia skolas skolininkams nespėjus nei mirktelėti.
Žinoma, jeigu teismo įsakymo prašysime, kai skolininkas yra kokia rimtesnė įmonė ar labiau apsiskaitęs žmogus, tada taip. Paprastai apie teisę reikšti prieštaravimus garsiai kalbėti nerekomenduojama, kad kuo mažiau gudručių atsirastų ir taip kliudytų greitai sutvarkyti reikalus.

Merginos, čia žiūriu jūs labai teisingai, bet giliai kapstytis pradėjot. Taip bet kurį veisėją išgasdinsit biggrin.gif
Ne visi buhalteriai, ne visi teisininkai, reikėtų kažkaip susisteminti paprasčiausią elementorių. Nes dabar čia visokios aukštosios teorijos apie biologinius turtus, kaupimo ar pinigų būdus vedant apskaitą. Gal į viską žiūrėt paprasčiau? Kaip paprastam žmogeliui, kuris tiesiog myli kates, tą apskaitą elementariai susitvarkyt? Tiesiog, kad niekas nekibtų, viskas būtų teisėta ir tiek.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Snobė: 16 gegužės 2014 - 12:06
Snobe, matyt su skirtingais skolininkais susiduriam, nes aš dabar su tiek kad ir neapsiskaičiusių bet tokių naglų dėl visko besiginčijančių visur skundžiančių ir t.t. susiduriu, kad kraupu:) Nors su teismo įsakymais dabar nelabai susiduriu, bet su tokiais vartotojais, kad jie dėl tokio įskaymų 40 lapų prirašytų aišku nelabai argumentuotų, bet jau ate ate įskaymui būtų galima sakyt, bet bandyt, kai įmanoma tikrai visais atvejais verta, nes jei nepareikštų prieštaravimų tikria viskas greit ir paprastai būtų.
Atsakyti
QUOTE(sokejuke86 @ 2014 05 16, 12:03)
su tokiais vartotojais, kad jie dėl tokio įskaymų 40 lapų prirašytų

Apsaugok, Viešpatie, mane nuo tokių, žinau, ką tai reiškia lotuliukas.gif

Apskritai, kuo labiau pažįstu kates, tuo mažiau myliu žmones biggrin.gif

Atsipalaiduojam - penktadienis! Mano rožiniai akiniai vietoj biggrin.gif

Dėl įstatymų projektų - galėsiu pašnekėt su seimūnais, kai bus konkretūs pasiūlymai ir formuluotės. Bet visgi lieku prie nuomonės, kad iš pradžių reikia bendrus dalykus žmonėms išaiškinti. Ir tai daryti kuo paprasčiau, nes šiandien ne kiekvienas veisėjas net elementarias sutartis turi.

Gero savaitgalio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Snobė @ 2014 05 16, 13:13)

Dėl įstatymų projektų - galėsiu pašnekėt su seimūnais, kai bus konkretūs pasiūlymai ir formuluotės. Bet visgi  lieku prie nuomonės, kad iš pradžių reikia bendrus dalykus žmonėms išaiškinti. Ir tai daryti kuo paprasčiau, nes šiandien ne kiekvienas veisėjas net elementarias sutartis turi.

Gero savaitgalio  4u.gif

Manau pradžiai užtektų VMi prasieiti per skelbimus ir paprašyti VL ar IV. Nes jeigu parduoda, vadinasi gauna pajamas. Ir gyvūnų vada, ne senas šaldytuvas, ar netikusi suknelė, kurią parduodi smile.gif Tai tyčia padaryti veiksmai su tikslu uždirbti cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Snobė @ 2014 05 16, 13:13)

Atsipalaiduojam - penktadienis!

thumbup.gif tikrai jau penktadienis, o rytoj paroda yahoo.gif
Gero savaitgalio 4u.gif
Atsakyti
Semlina sėkmingos parodos, ir visiems gero savaitgalio 4u.gif
Atsakyti