Įkraunama...
Įkraunama...

Pradžiamokslis kačių veisėjams :)

QUOTE(LaiLaa @ 2015 07 24, 14:25)
Man klausimas iš karto iškilo  biggrin.gif
Kas surašys į europasus visus duomenis apie skiepus  g.gif
Nes kiek supratau, tai europaso prašyti gali tik sučipuotam, paskiepytam nuo pasiutligės gyvūnui  smile.gif
Ir...Lietuvoje liekantiems kačiukams galėsim visai neimt tų europasų  biggrin.gif

As manau kad VMVT ir pildys tuos Europasus. Atrodo dabar lipdukai i pasus nebutini,galima ranka nurasyti nuo lipduko skiepu duomenys. g.gif
Na niekur neparasyta kad Lietuvoje privalo tureti Europasa veislinis gyvunas. g.gif Koks skirtumas,jei visi duomenys bus paprastam pase tai ir gerai.
Atsakyti
Bet tada (logiškai mąstant) ir čipuot kaip ir nereik.
Atsakyti
QUOTE(Tajka @ 2015 07 24, 15:52)
Bet tada (logiškai mąstant) ir čipuot kaip ir nereik.

Nu jeigu neimti europaso, tai ir nereikia biggrin.gif
Atsakyti
kaip nereik cipuot, klubas dokumentu neisduos be cipo
Atsakyti
QUOTE(Murkita's @ 2015 07 24, 15:57)
kaip nereik cipuot, klubas dokumentu neisduos be cipo

Teisingai doh.gif Prisisvaigom lotuliukas.gif
Atsakyti
Tai kad tik Top miau ir neišduoda be čipo. doh.gif
Aš gal to niekada nesuprasiu kaip čipavimas gali būti susjęs su katino kilmės dokais.
Atsakyti
QUOTE(Tajka @ 2015 07 24, 17:19)
Tai kad tik Top miau ir neišduoda be čipo.  doh.gif
Aš gal to niekada nesuprasiu kaip čipavimas gali būti susjęs su katino kilmės dokais.

O as nesuprasiu, kaip gali buti nesusijes. g.gif Konkretus kilmes dokas, konkreciam gyvunui. Nes pvz numirsta mano kate. Nusiperku is daugintoju kita tokios pat spalvos ir vuolia turiu kate su dokumentais smile.gif
Fife taip pat kilmes dokuose rasomas cipo numeris ar tai Bubaste, ar Latvijos ar Estijos klubas. Nes doka be cipo numerio galima oi daug kur panaudot. smile.gif

Cipas yra gyvuno identifikavimas ir su kilmes doku jis turetu buti labiau susijes negu su europasu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LaiLaa: 24 liepos 2015 - 16:57
Čipo lipdukas labai gerai nusilipina ir užlipinamas vėl. Plius dar tai, kad čipuodamas gauni ne vieną laisvą lipduką. Taip kad Lailaa tavo argumentai niekiniai.
Atsakyti
QUOTE(Tajka @ 2015 07 24, 18:30)
Čipo lipdukas labai gerai nusilipina ir užlipinamas vėl. Plius dar tai, kad čipuodamas gauni ne vieną laisvą lipduką. Taip kad Lailaa tavo argumentai niekiniai.

Tai, kad ne lipdukas būna doh.gif O čipo numeris atspausdinamas kartu su dokumentu tongue.gif Prie ko čia lipdukas iš viso doh.gif Pasižiūrėk į savo kačių FIFe dokumentus prieš mano niekinius argumentus neigdama, nėra ten jokių lipdukų.
Va būtent lipdukai ir yra ant tų dokų, kurie išduodami be čipo numerio ir veisėjai patys užklijuoja tuos lipdukus biggrin.gif
Top Miau beje ne taip seniai pradėjo spausdinti dokumentą su čipo numeriu, anksčiau patys klijavom.
Turiu vieną doką be numerio ir be lipduko, gal reikia? lotuliukas.gif Galėsi užklijuot kokį nori, nors katės jau nėra unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LaiLaa: 24 liepos 2015 - 17:41
Sakai...
Realus atsitikimas gyvenime. Nustojo veikt čipas. Perčipavau. Tai pagal jus tada reik ir dokus perrašyt? Na aišku už juos antrą kartą sumokant.
Atsakyti
QUOTE(Tajka @ 2015 07 24, 19:45)
Sakai...
Realus atsitikimas gyvenime. Nustojo veikt čipas. Perčipavau. Tai pagal jus tada reik ir dokus perrašyt? Na aišku už juos antrą kartą sumokant.

O už čipą antrą kartą nemokėjai? ir už naują europasą?, kodėl kilmės dokumentas turi būti kažkoks popiergalys tinkamas visiems gyvenimo atvejams.
Nors...kiekvienam savo
000189.gif

Kai mano Greisė pateko į avariją, ir toje košėje dingo visi jos dokumentai. Už viską mokėjau antrą kartą, niekas nieko už dyką nedavė doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tajka @ 2015 07 24, 17:19)
Tai kad tik Top miau ir neišduoda be čipo.  doh.gif

Kaip tai neisduoda? Kad domejausi vieno veislyno neseniai kaciukais kur priklauso sitam klubui sake su dok necipuotas unsure.gif
Atsakyti