Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(adija5 @ 2014 05 20, 19:42)
Pas mani irgi dar nieks nekabaluoja,dar tik žydi .Ir lygiai taip pat indukais, vazonukais šiltnamis apverstas,niekaip nesumažinu bordako  biggrin.gif
Apžiūrėjau šiandien saviškius,tai oho kiek tų balvoninių žiedų yr,vos ne kas antras daigas turi blink.gif Bet neskinsiu.Nu man bais cekava,kokio dydžio pvz.bus  Snapas ar Kosmonautas iš tokio žiedo  g.gif

ir aš žiūriu į tuos balvonus lens.gif - visi alei vieno Juodi rusai juos turi g.gif . Ar praėjusiais metais su rusais kam taip būdavo? Nors aš pati tik pirmą kartą juos auginu.
Man tokie atradimų metai šie biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo syri: 20 gegužės 2014 - 19:03
QUOTE(adija5 @ 2014 05 20, 18:42)

aha, pafotkink paskui, neskubėk praryt. Man irgi įdomu. Nebuvo pas mane nei Snapo, nei Kosmonauto tokio interesno smile.gif
Paskutinį kartą kai savo chebrą mačiau, tai irgi jokių pomidoriukų dar nesimatė. Žiedų tai daug. Toro jau po penkis žiedynus turi - patinka man šitas pomidoras.. dar jeigu užmegs viską, ką krauna, hibridas numeris vienas bus wub.gif
O kas ten pas tave dar indukuose?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 20 gegužės 2014 - 19:49
QUOTE(adija5 @ 2014 05 20, 18:42)
Pas mani irgi dar nieks nekabaluoja,dar tik žydi .Ir lygiai taip pat indukais, vazonukais šiltnamis apverstas,niekaip nesumažinu bordako  biggrin.gif
Apžiūrėjau šiandien saviškius,tai oho kiek tų balvoninių žiedų yr,vos ne kas antras daigas turi blink.gif Bet neskinsiu.Nu man bais cekava,kokio dydžio pvz.bus  Snapas ar Kosmonautas iš tokio žiedo  g.gif

Tai cia jau nieko su tais indeliais blush2.gif Buvo gyvas velnias geliu, tai jau isnesiau jas is siltnamio. O kai dar paprikos kaip palmes stovejo, tai is viso dziungles.
Balvoniniu ziedu irgi daug turi pomidoru, bet juodukams isskyniau juos. O kitiems palikau. Ziuresiu kaip cia bus g.gif Pas mane is paciu nykiausiu daigu, tai toli grazu ne Spasas ir ne Penis, o Zolotaja serdsa. Jau tokio smulkumo lapai rolleyes.gif Reiks nufotografuoti kada. Nors derliu tai gera duoda ir skanus labai man pomidorai wub.gif
Atsakyti
Balvoninių žiedų daug, ant kitų pomidorų net po kelis. Ir iš viso, kažkas šiemet ne taip, kaip visada. Pasodinau atrodo normalius nehibridus, tai dabar žiūrint į juos atrodo, kad stovėdami per kelias savaites atgal susitraukė blink.gif Tik Rally jau primezgę pomidoriukų, kiti hibridai visai nelabai kaip atrodo. Galvoju rauti kelis nehibridus ir nešti lauk, jų vietoj susodinti kad ir ACE 55 likučius. Kad ir Germination Rate, stovi su keliais lapais ir užsibaigia viena žiedų keke. Ar jis toks liliputas ir bus?
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2014 05 20, 13:50)
Vyras prieš mulčiuodamas skruzdėlynus ir jų takus apibarstė pelenais maišytais su pjuvenomis. jau gera savaitė skruzdžių nematau. thumbup.gif Buvo tuntai.

iš rudens pribėrėm pilną šiltnamį pelenų. kur buvo rudenį, ten ir tebėra pavasarį skruzdės.
Atsakyti
niu ką, prisiduodu- pasiklausiau vakar serenados, o šiandien- tyla, tai taip išeitų, kad paną susirado ir užsiėmęs, užtat tyli? ar tikėtis, jog katukas kokis tą rupkę kurklį suėdė?o gal pas kaiminką giedot išsikraustė ( irgi ne išeitis, bet mano lysvei gal būt gerai) net bijau vėl eit paticharint unsure.gif
pomidorai pas mane dar tik žiedus krauna dauguma, keli tik jau žydi. Papasakokit apie podsniežniką- keistas jis man toks- apatiniai lapai normalūs, nėra tankūs, o vat viršūnė tai ui kokis bušas ( krūmas)- lapai, žiedai vienoj krūvoj- piršto neįkiši, ir žemyn linksta, bet tvirti. Nepasakyčiau kad dėl medžiagų trūkumo kaip kad kažkuri rietenas buvo įkėlus-vaizdas riebesnis, kitoks visai. čia normalu? pažastėles tik pradeda leist, ale tokios tamsiukės, gražios žada būt ( neskabyt, ania g.gif g.gif )
marfutė viena buvo tokia mini- vejasi kitus sparčiai, šaunuolė, ir aplamai- radau kažkiek po pernai sudygusių sėkliukių- tai valandom auga, jaučiu pavytų nesunkiai naminius, po mėnesio nelabai atskirt eis kur koki ( gera dūšia- kaiminkai daviau miniukų prieš kelias dienas, tai dabar labai fainas vaizdas darosi- ir ji patenkinta, ir man smagu, tik įdomu ką ji ten augina-arba sibirskus skorospielus, arba betalux arba black cherry, ir dar lyg ir ildi gavo - tiesiog lauksiu vaisių ir vaizdo kas gausis-tas, bus gerai, jauč, pernai būtent ten augę gerai vedė, tai brudo neįsiūliau )
Atsakyti
Sveikos Merginos, įsibraunu taip į jūsų temą, bet gal kam reikia, atiduodu:

keli žemaūgiai tvirti ir keli balkoniniai pomidorai. Visi maždaug apie 15cm ūgio, man jau nebereikia, perdaug prisėjau. Dar yra kitų atliekamų augalų. Kaunas, centras. 4u.gif
Atsakyti
Labas vakaras sauniosios pomidoru augintojos 4u.gif

Gal galite padeti suprasti kas nutiko mano pomidoriukams g.gif . Visu pomidoru apatiniai lapai tapo sviesus ir su geltonom demelem unsure.gif , pomidorai i siltnami sodinti pries gera savaite . Vaizdas liudina verysad.gif Busiu be galo dekinga uz bet kokia informacija , is anksto dekavoju ax.gif

user posted image
Atsakyti
Erika, o kokia lapu apacia, ar nesimato kokiu smulkiu gyviu g.gif
Papildyta:
Erika, o kokia lapu apacia, ar nesimato kokiu smulkiu gyviu g.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2014 05 20, 20:17)
aha, pafotkink paskui, neskubėk praryt. Man irgi įdomu. Nebuvo pas mane nei Snapo, nei Kosmonauto tokio interesno  smile.gif

Toro jau po penkis žiedynus turi - patinka man šitas pomidoras.. dar jeigu užmegs viską, ką krauna, hibridas numeris vienas bus  wub.gif

O kas ten pas tave dar indukuose?

Pafotkinsiu,jei bus ką fotkint.Nepatinka man gismeteo su savo karščiais.Nesinorėtų pirmų kekių netekt,bo būtų gaila daug labiau nei trečios ar ketvirtos,kai jau kaip ir pririjęs normaliai būni g.gif

Neturiu šitų šiemet.Informuok su potograpijom,bus pirmas numeris vietoj Marfų.Beje,kur jų būna tų TORO?

A tai tu jau patuštinai visai g.gif ?Daug kas:paprikos,baklažanai tik po pusę pasodinti,moliūginiai visi,žiediniai vėlesniam derliui,porų dar yr,lipa iš lovių,bo gi ne šimtą auginu biggrin.gif Ir gėliukai wub.gif

QUOTE(ponia Lylia @ 2014 05 20, 21:01)
Kad ir Germination Rate, stovi su keliais lapais ir užsibaigia viena žiedų keke. Ar jis toks liliputas ir bus?

Apžiūrėsiu saviškį,koks jis ten pas mani.Pirmą kartą auginu,nieko nežinau schmoll.gif
Atsakyti
Nu i taip ziurejau , i kitaip , lyg nesimato gyvuneliu jokiu antroj pusej g.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(ponia Lylia @ 2014 05 20, 21:01)
Kad ir Germination Rate, stovi su keliais lapais ir užsibaigia viena žiedų keke. Ar jis toks liliputas ir bus?

Pas mane šiemet irgi nemažai aukštaūgių žiedine keke viršūnėj buvo. Dabar jaulyg ir vėl atsiranda viršūnė. Interesnai kažkaip g.gif . Rytoj reiks vėl apžiūrėt, gal bus persigalvoję patapt žemaūgiais biggrin.gif
Atsakyti