Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(Erika38 @ 2014 05 20, 21:57)
Nu i taip ziurejau , i kitaip , lyg nesimato gyvuneliu jokiu antroj pusej  g.gif

Nu nepatinka man tas lapas. Dazniausiai lapai nusvieseja del medziagu trukumo , bet man tos smulkios sviesesnes demeles itartinai atrodo. Siulau ikelti ir to krumo foto, kad bendra vaizda susidaryti. Gal tas lapas buvo pats apatiniausias ir savo jau atgyvenes
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo matuke: 20 gegužės 2014 - 21:19
QUOTE(Erika38 @ 2014 05 20, 20:57)
Nu i taip ziurejau , i kitaip , lyg nesimato gyvuneliu jokiu antroj pusej  g.gif

Atidirbo jie savo, atvargo, tskant. Jei neramina, išskinkit, ligoms nebus prie ko kibti. Pirmieji lapai ne tik pomidorams nugelsta.
Atsakyti
QUOTE(matuke @ 2014 05 20, 21:06)
Nu nepatinka man tas lapas. Dazniausiai laai nusvieseja del medziagu trukumo , bet man tos smulkios sviesesnes demeles itartinai atrodo. Siulau ikelti ir to krumo foto,  kad bendra vaizda susidaryti. Gal tas lapas buvo pats apatiniausias ir savo jau atgyvenes

Nava , cia truputi matosi kurie gelsta lapai , beveik visi apatiniai verysad.gif

user posted image
Papildyta:
QUOTE(L.K. @ 2014 05 20, 21:14)
Atidirbo jie savo, atvargo, tskant. Jei neramina, išskinkit, ligoms nebus prie ko kibti. Pirmieji lapai ne tik pomidorams nugelsta.

O gal as juos perlaisciau , ar gali taip buti ? blink.gif Ot prisidirbau , net i siltnami eit nesinori verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Erika38 @ 2014 05 20, 21:22)
O gal as juos perlaisciau , ar gali taip buti ?  blink.gif  Ot prisidirbau , net i siltnami eit nesinori  verysad.gif

viršūnės gražios, žalios. Gal per ilgai indeliuose gyveno? Seniai išsodinot?
Ai, perskaičiau jau. O pradėjo gelst kai išsodinot ar anksčiau?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 20 gegužės 2014 - 21:28
na man nepanašu į atidirbusius lapus. kita priežastis čia g.gif
Atsakyti
Sveikos, pomidorininkės.
Ir aš su bėdomis verysad.gif
Patarkit, padėkit išsiaiškint, kas čia per liga ar koks galas?
Pasodinom pomidorus gegužės 12 d. Gegės 17 d. dar buvo gražūs. O va šiandien vyras va kokių lapų parvežė iš šiltnamio, sakė, kad ant trečdalio pomidorų tokie blink.gif
user posted image

Skaičiau skaičiau apie pomidorų ligas, tai man čia panašu arba į lėtajį vytulį arba į rudąją dėmėtligę (va čia žiūrėjau: Pomidorų ligos )

Bet tai ar ne per anksti tokioms ligoms vos savaitei pasodintiems pomidorams? Pati nemačiau gyvai, bet pakako vien tų parvežtų lapų, kad nuotaika sugestų verysad.gif

Ką jūs manot, kas čia tokio galėtų būti?
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2014 05 20, 20:57)
Nepatinka man gismeteo su savo karščiais.Nesinorėtų pirmų kekių netekt,bo būtų gaila daug labiau nei trečios ar ketvirtos,kai jau kaip ir pririjęs normaliai būni  g.gif

Neturiu šitų šiemet.Informuok su potograpijom,bus pirmas numeris vietoj Marfų.Beje,kur jų būna tų TORO?

A tai tu jau patuštinai visai  g.gif ?

ugu, ir man prognozės nepatinka. Su nerimu žiūriu į tuos karščius. Kažkaip anksčiau pirmosios kekės spėdavo užsimegzt, paskui jau užkepindavo. Dabar ar čia mano pomidorai atsilieka (o ir tikrai atsilieka) nuo grafiko, ar čia karščiai skuba..

Toro gavau dovanų wub.gif Bet kažkur vienam lietuviškam e-puslapy mačiau sėklų. Jaučiu, reiks užsitavarint. Na, dar iš Gourmandijos kažko tokio laukiu smile.gif Žiedinės kekės irgi gerai atrodo.
Ai, kalbant apie žiedus - nugis Ex raudonoji citrina kokius žiedynus rezga blink.gif Nebesistebiu jos foto prisiminus unsure.gif

Aha, pas mane vienas šiltnamis tuščias. Kitam arbūzai/melionai dar liko. Paprikas išpašolvoninau į lauką, gėles išsodinau, baklažanų išvis tik penkis turiu - pasodinti pagaliau. Pomidorai karaliauja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Erika38 @ 2014 05 20, 22:22)
O gal as juos perlaisciau , ar gali taip buti ?  blink.gif  Ot prisidirbau , net i siltnami eit nesinori  verysad.gif

Gali,bet tai tikrai nemirtina,nes,jei daugiau nelaistysit daba,pradžius smile.gif .Normaliai gražūs tie jūsų daigeliai,nesikabinėkit prie tų paskutinių lapų,stebėkit kitus,ar anų spalva nesikeis.Viršūnės žalios sveikos,o apatinius vis tiek nuskinsit su laiku ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(pecilija @ 2014 05 20, 19:32)
Mergaitės, skruzdes reikia naikinti su skruzdžių nameliais, aš tik taip išnaikinau. Jų yra pirkti veterinarijos parduotuvėse  smile.gif tame namelyje kazko pridėta ir įlindusi skruzdė parneša į lizdą to gėrio ir išnaikina visas "draugužes" 4u.gif

kas cia per naujiena bigsmile.gif pirma kart girdziu.kokia kaina? reiks lekt ieskot, tikiuos tures bent viena veterinarija is triju esanciu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Nome @ 2014 05 20, 21:36)
tai man čia panašu arba į lėtajį vytulį arba į rudąją dėmėtligę ..

man tai nelabai.. o negalėjo laistant lapų kas nors apliet?
Grūdinot prieš pasodinant? Jei tik prieš savaitę sodinot, gal tiesiog nepratę. Saulės, karščio dabar daug, o jei dar vandens pateko, tai galėj ir nudegt.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2014 05 20, 21:26)
viršūnės gražios, žalios. Gal per ilgai indeliuose gyveno? Seniai išsodinot?
Ai, perskaičiau jau. O pradėjo gelst kai išsodinot ar anksčiau?

Pirkau as juos turguj blush2.gif , nemoku pati uzsiauginti . Bet pernai pirkau pas ta pati zmogeli , tai siltnamis luzo nuo pomidoru .O siemet va koks sudinas reikalas verysad.gif . Pradejo gelsti gal kokia ketvirta diena po pasodinimo verysad.gif . Cia paprastute veisle ''Monika'' verysad.gif

Papildyta:
QUOTE(adija5 @ 2014 05 20, 21:39)
Gali,bet tai tikrai nemirtina,nes,jei daugiau nelaistysit daba,pradžius  smile.gif .Normaliai gražūs tie jūsų daigeliai,nesikabinėkit prie tų paskutinių lapų,stebėkit kitus,ar anų spalva nesikeis.Viršūnės žalios sveikos,o apatinius vis tiek nuskinsit su laiku  ax.gif .

Jetau , kad jusu zodziai dievui i ausi 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nome @ 2014 05 20, 22:36)
Skaičiau skaičiau apie pomidorų ligas, tai man čia panašu arba į lėtajį vytulį arba į rudąją dėmėtligę (va čia žiūrėjau: Pomidorų ligos )

Man tai aplamai į nudegintus lapus panašu,o ne į ligą g.gif Nevarva jiems ant galvų? Jau,kad ne dėmėtligė tai tikrai galit būt rami.Turėjau,nieko panašaus į jūsiškius schmoll.gif
Atsakyti