Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(zikas1970 @ 2014 05 23, 14:16)
biggrin.gif
Jau isivaizduoju ta vaizda, vienos  hamake supasi,kitos  baseine vandensviedi zaidzia, joms ranksluosciai sulankstyti, kokteiliai su ledais paruosti ir nusispjaut joms i visus kenkejus, kam vargintis, gyvenimas grazus!

user posted image
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2014 05 22, 20:30)
nea, nedirba kai kas. Daržas kaži kur. Intensyviai ieškom ančių bėgikių  biggrin.gif

Žinom kas turi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Linušiukė @ 2014 05 23, 15:56)
Kada juos galima laistyti vel? Uosvene sako,kad dabar gera savaite negalima ju laistyti,et kai tokie karsciai kazin ar jie nenudzius g.gif  Kaip darote jus,kad zinociau ateity? aciu 4u.gif

Priklauso nuo to,kokia žemė,mulčiuota ar ne, todėl taip pasakyt,kad savaitę negalima,nebūtų tikslu.Pvz.mano pieskoj,jei nebūtų mulčiuota,gal po du sykiu per dieną reiktų liet,bo iškeptų ax.gif Svarbiausia,kad baloj ilgai nestovėtų ir vis tik pomidoras ne kaktusas.Pakrapštykit nors per pirštą žemę ir pajusit,ar sausa,ar drėgna.Nors,kai tokie karščiai,tai net nežinau g.gif Geriau drėgniau,nei per sausa tokioj karštybėj,manau.
QUOTE(ptashka @ 2014 05 23, 16:31)

Ui,tokių nenorėč šiltnamy unsure.gif
Atsakyti
Rupuziu ir pas mane siltnamy atsirado doh.gif 2 isgyvendinau i kita kelio puse i gamta isnesiau biggrin.gif Dar vien tikrai yra, nes mazoji kate ana diena maciau medziojo doh.gif Bijau as ju bijau.gif Siandien pomidorams lapus apkirpau, kaip kazkas sake, kad krumeliai nesiliestu, paliejau, gales daba kaitintis per karscius ax.gif
Atsakyti
pas mane viena spasas sudurniavo-uzsibaige ziedine keke. Pirma keke biggrin.gif Tai sakiau dvi pazastis is sono paleisiu, gal tos bent bus kazkas panasaus i stiebus g.gif
Atsakyti
QUOTE(zikas1970 @ 2014 05 23, 15:15)
Ka tk apie tai buvo klausta-atsakyta, nors kelis psl. atgal perverskit  ax.gif  Gerai uosviene patare, as menesi su virs nelaisciau  blush2.gif reikia ziureti ,kokia zeme pas jus, pas mus priemolis

oi, negalima taip iš karto. Jei žemė kaip pas mane, nelaistyti tokiu oru vėliausiai po savaitės iškeliaus į pomidorų rojų... Labai jau individualus dalykas tas laistymas.
Papildyta:
QUOTE(Rūta Mėta @ 2014 05 23, 15:55)
Žinom kas turi  ax.gif

o kas turi? Gal Vilniuj?
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2014 05 23, 18:48)
oi, negalima taip iš karto. Jei žemė kaip pas mane, nelaistyti tokiu oru vėliausiai po savaitės iškeliaus į pomidorų rojų... Labai jau individualus dalykas tas laistymas.

Tep tep, tai ir sakau, kad reikia ziureti, kokia zeme ax.gif

Mano pomidorai kad starta pagavo, akyse tiesiog auga, tupejo ilgai tokie myzerni, dabar kai dejo per kelias dienas, jau keleta parisau.
Atsakyti
o mano žydi tik keli, nėr ką barstyti jiems, tai kažkaip ramiau.
Bet, kad vakar jau nelaimingi ir be tų žiedų stovėjo karšta žiauriai doh.gif .
Atsakyti
O mano šiandien dar pogyviai buvo, tai nusprendžiau, kad apgenėsiu, o laistysiu rytoj.

Sprut neparodė nei vienos pažasties. O kai kurie jau tokias dėjo, kad nusprendžiau palikti antrą šaką. Gaila skinti, su žiedais. O Bajajoms tai pusę lapų nurėžiau, net tuos, kur po keke, nes nebeina prieit. Kitiems lapus irgi išpjoviau.

Klausykit, tie žemaūgiai visokiu, Damskije palčiki, Drambliai. Juos galima dviems stiebais paleist? Ar geriau nežaist?
Atsakyti
ahoi, poilsiautojos varlinėtojos 4u.gif
aš ką tik iš savo šiltnamio- nu nestebuklas ten pas mane, daug šviesiais lapais, bet gyvi, su žiedais, viršūnės žaliuoja. pūkuotukas ko tais liūdnokas, ir sibirski skorospiely keistas, visi kiti- kaip ir normoj, ai dar polfast toks sem-vosiem. Ni ir ką- mano rybkos su pomidoriukais jau, kaba 3, dydelio agrasto dydžio, kaip bliūmukai wub.gif tai pradžiugau, apravėjau, paliejau radastas ir uodus pasišėriau tuo pačiu. Pas mamą vaizdas geresnis visumoj, nei pas mane. tiesa, ex citrina konkuruoja su dryžiku katras gražesnis- citrina laimi, sakyčiau, bet lauksim vaisių biggrin.gif
Atsakyti
Ko gero jau per karšta pomidorų žiedams-sterilizuosis, kurį laiką nemegs ir derlius bus mažesnis. Braškės pašalo, pomidorai perkaito - nesiseka verysad.gif
Atsakyti
nenubyrės tie žiedai, juk daigai dar nei pusės ūgio nepasiekę, pažeme, o ten vėsiau nei palubėj. bent pas mane.

g.gif reiks man rudenį organizuotis kokio š į šiltnamį, žemę atnaujint rimtai būtinai, o tai vaizdas nedžiugina taip kaip norėčiau
Atsakyti