Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(Kulkė @ 2014 05 23, 11:53)

Papasakokit apie tas popiežiaus kepures, kame čia šaknys, nes būsiu praskaičiusi ir nesuprantu  bigsmile.gif  O cekava tai labai  smile.gif

seniai čia buvo smile.gif Viena forumietė buvo įdėjus gražių daigų foto ir susirūpinus klausė, ko tiems daigams trūksta. Ex ir pasakė - ko tu iš tų daigų nori, kad popiežius tarp jų tupėtų? Kažkaip panašiai buvo. Vis nepamirštam smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zikas1970 @ 2014 05 23, 11:38)
aisku, sakau, jei pilna visur ju, buciau prasius uz atlygi  biggrin.gif
As rimtai, o tau juokas  unsure.gif Turbut salygos pas mane blogos, jei jos pacios nesiveisia. Cia ir 5* viesbutis nepagelbes. O gal tikrai yra kokiu budu, kaip jas prisivylioti? Kokius gyvius jos labiausia megsta, uzsiveisiu  biggrin.gif Uodu turiu sociai, tu net gaudyti specialiai jai nereiktu, o daugiau  g.gif  Kurkliai lyg naktim nedainuoja, va, skruzdziu turiu, maciau lervu grambuoliu kelias, gal ir daugiau ju yra, bet nekasioju, nematau ir sirdis neskauda.

As jau antri metai bandau uzsiveist. Kol kas seima i mane kaip i pabegusia is gyydymo istaigos ziuri. Pernai grybaudama vietoj grybu 4 varles parsiveziau.
Siemet is kaimo sloike rupuze veziau 100 km... Veltui, nepritampa kaimietes mieste ir as jas puikiai suprantu biggrin.gif

QUOTE(Ex @ 2014 05 23, 11:41)
Geriausia statyt kondicionierių arba abiejuose šiltnamio galuose po du kibirus grietininių ar šokoladinių ledų. Arba dar galima į šiltnamį atitempti iš mados išėjusį šaldiklį, įjungti ir laikyti pravertas jo duris 4u.gif

QUOTE(saintlina @ 2014 05 23, 11:49)
arba tiesiog nudengti plėvelę  smile.gif Ai, nes pas visus plėveliniai šiltnamiai. Na, stikliniam dar paprasčiau langus išimt smile.gif Polikarbonatiniai neminėtini, juose ir per karščius visai neblogai.

lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2014 05 23, 11:55)
Pas mani reiktų nuplėšt,sandariai pritvirtinta.Kad nesušaltų,škia, daigai... g.gif

pas mane irgi. Nieko neveiksi, teks plėšt. Dėl pomidorų gerovės. Arba dar galima meniškai supjaustyt wub.gif

Ne, visgi teks griaut tuos šiltnamius, nieko nebus

http://grynas.delfi....a.d?id=64863419
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 23 gegužės 2014 - 12:04
Jei labai knieti numušti temp. , užliekit ant stogo vandens iš šlangos user posted image, termometro stulpelis lėks žemyn akyse. vaikams geras darbelis už ledus . Gaila , kad efektas trumpalaikis .
Atsakyti
Suprantu , kad skamba juokingai musu nepatyrusiu , turinciu paprastucius plevelinius siltnamiukus , nuogastavimai ir nesibaigiantys klausimai klausimeliai , bet ka daryti , kad skauda sirdi matant kaip tiesiog zusta pomidorai blush2.gif . I tegu juokiasi visas pomidoru pasaulis , bet rytoj statysiu didziuli ventiliatoriu , antraip teks grauzti valdiskus pomidorus
essen.gif
Siuo metu mano sitnamyje , i kuri neuzpucia ne vienas sukakotas vejelio gusis , yra ... 39 laipsniai blink.gif , afrika blyn bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2014 05 23, 13:00)
Arba dar galima meniškai supjaustyt  wub.gif

http://grynas.delfi....a.d?id=64863419

Neturiu tos meniškos gyslelės .Ir fantazijos.Tu savo po išpjaustymo parodyk,aš nukopijuosiu,jei galima ax.gif
Skaičiau.Va,kad tas El ninjo nenuneštų paskui viso meniško šiltnamio su visais gyventojais unsure.gif Nu,nereiks pačioms griaut,irgi gerai .
Papildyta:
QUOTE(Erika38 @ 2014 05 23, 13:16)
I tegu juokiasi visas pomidoru pasaulis , bet rytoj statysiu didziuli ventiliatoriu , antraip teks grauzti valdiskus pomidorus

Nepadės.Pas mani lauke saulėkaitoj +35.Tai ką tas ventiliatorius pripūs,kaip jis su tokiu lauko oru šiltnamį prišaldys?Tik nusausins daugiau,pradžiovins pripiltus takus.Taigi,tik kondicionieriai tiktų.Ir meninis išpjaustymas tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Erika38 @ 2014 05 23, 12:16)
I tegu juokiasi visas pomidoru pasaulis , bet rytoj statysiu didziuli ventiliatoriu

stačiau ir aš pernai - nieko nepadėjo. Kaip Adija ir rašė - nei vienu laipsniu temperatūra nesumažėjo.
Anksčiau, pamenu, šiltnamius vasarą balindavo. Lyg ir dabar neseniai kažkur mačiau kibirėlius su užrašais 'šiltnamių balinimui' unsure.gif
Plėvelė, tiesa, nežinau, ar spalvinsis..
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2014 05 23, 12:25)
Neturiu tos meniškos gyslelės .Ir fantazijos.Tu savo po išpjaustymo parodyk,aš nukopijuosiu,jei galima  ax.gif
Skaičiau.Va,kad tas El ninjo nenuneštų paskui viso meniško šiltnamio su visais gyventojais  unsure.gif Nu,nereiks pačioms griaut,irgi gerai .
Papildyta:

Nepadės.Pas mani lauke saulėkaitoj +35.Tai ką tas ventiliatorius pripūs,kaip jis su tokiu lauko oru šiltnamį prišaldys?Tik nusausins daugiau,pradžiovins pripiltus takus.Taigi,tik kondicionieriai tiktų.Ir meninis išpjaustymas  tongue.gif

Nu velnias , tada statysiu saldytuva lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2014 05 23, 13:28)
Plėvelė, tiesa, nežinau, ar spalvinsis..

O jei taip nupurškus http://thezork.devia...ffiti-269041433 g.gif Ir dar išpjausčius wub.gif
Atsakyti
aš, kai pasieksiu šiltnamiukus, visgi užsiimsiu laistymu šaltu vandeniu. Galėsiu nors kas valandą liet - vanduo pas mane neužsilaiko, pomidorai baloj nestovės.
O gal plėvelės raitojimu užsiimsiu smile.gif Arba pjaustymu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Erika38 @ 2014 05 23, 12:16)
Suprantu , kad skamba juokingai musu nepatyrusiu , turinciu paprastucius plevelinius siltnamiukus , nuogastavimai ir nesibaigiantys klausimai klausimeliai , bet ka daryti , kad skauda sirdi matant kaip tiesiog zusta pomidorai  blush2.gif  . I tegu juokiasi visas pomidoru pasaulis , bet rytoj statysiu didziuli ventiliatoriu , antraip teks grauzti valdiskus pomidorus
essen.gif
Siuo metu mano sitnamyje , i kuri neuzpucia ne vienas sukakotas vejelio gusis , yra ... 39 laipsniai  blink.gif  , afrika blyn  bigsmile.gif

Turkijoje siltnamiai is virsaus dengiami juoda medziaga. Taip, butent juoda. Kad nenudegintu saule.

O siaip tai kodel jus manot, kad jie zusta? Pas mane vasarom tokiais orais irgi visada arti 40 laikosi su visom angom atidarytom.
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2014 05 23, 12:33)
O jei taip nupurškus  http://thezork.devia...ffiti-269041433 g.gif Ir dar išpjausčius  wub.gif

aš taip nemoku.. ax.gif gražu būtų wub.gif
Atsakyti