Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

Radau siandien pomidoriuku uzmegztu ant Sibirskij Skorospely bigsmile.gif
Tik tiek kad nera kazkokie ankstyvi, seti kovo pirmom dienom g.gif
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2014 05 25, 08:07)
darbštus savaitgalis, ania? biggrin.gif
paaiškinkit- pas jumi kurkliai dar kurkia? pas mane tyla  g.gif aukų kolkas dar irgi nėra ( pfiu pfiu pfiu ir bar bar bar)gal kas nugalabijo? paukštukų aplink milijonas, katukai medžiokliniai slankioja- gal kas pasigerino ax.gif

Prieš kelias dienas visa kaimynų pieva aidėjo nuo jų kurkimo, bet po liūties stojo tyla, MB juokiasi, sako tikriausiai paskendo lotuliukas.gif
Atsakyti
dar apie skabymą-
lietuvybes skabyt reiks?
aladino lempą skabom? ( bo bais maknotas žada būt g.gif )
zolotaja rybka? irgi atžalų nepasimažins, kaip matau. dabar jau bumbuliukų turi abu daigeliai wub.gif
ex raudona citriną- keliais stiebais augint, kaip skabyt? lenktyniauja ūgiu su dryžiku dabar, bet abu duos tuoj atžalų. geltona citrina kur kas kuklesnė, dar pažastys neapžėlę visai.

kas dar...
black russian skabyt?
reiks eit sąrašą iš naujo darytis ir ieškot ūgių bei auginimo ypatumų, jauč, neklausinėjus daug, bet jei kas atsakys bent į šiuos- dėkinga būsiu baisiai 4u.gif

a rimtai kurkliai dar turi dainuot? nu tai tada džiaugiuosi tyla thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

dunda, niaukas, gal palis blush2.gif kibirus sustačiau jau ir ...laukiu laukiu laukiu, tu žinaiiii....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marmaledas: 25 gegužės 2014 - 16:45
QUOTE(matuke @ 2014 05 25, 16:32)
Radau siandien pomidoriuku uzmegztu ant Sibirskij Skorospely  bigsmile.gif
Tik tiek kad nera kazkokie ankstyvi, seti kovo pirmom dienom  g.gif

Pavadinimas "skorospely" byloja, kad turėtų būt greitesni už kitus bigsmile.gif Pas mane kovo 9d sėjos Ananas jau didoką bumbulą turi, black cherriai jau su keliom " uogytėm" ant pirmų šakelių, black russian ir paul robeson po bumbuliuką turi, ir visi kiti jau mezga išskyrus samocvet izumrudny, kuris dar tik ruošiasi žiedus skleisti smile.gif
Atsakyti
Pas mane su bumbulais Rally, Ivet, Brooklyn, Medovyj spas ir Kosmonavt Volkov.
Nuo Penių nukrito žiedas, turbūt nuo karščio g.gif
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2014 05 25, 16:42)
dar apie skabymą-

aladino lempą skabom? ( bo bais maknotas žada būt g.gif )
ex raudona citriną- keliais stiebais augint, kaip skabyt? l
black russian skabyt?

visus šituos palikau dviem stiebais augt.

Pas mane pomidoriukų jau primegzta nemažai. Kol kas panašu, kad karščiai pomidorams nepakenkė.
Atsakyti
QUOTE(Rūta Mėta @ 2014 05 25, 15:30)
Esu darius prieš 5 metus. Marmandą ir Corazon po daigą palikau nieko jiem nedarydama. Nei ūglius skabiau nei lapus karpiau, leidau augt kaip jie nori. Nu rezultatas buvo- maumedžiai su dviem putpelės kiaušinio dydžio vaisiais  biggrin.gif Po to karto neeksperimentuoju, varau lapus velniop be gailesčio  ax.gif
Papildyta:
Olialia išbrokijau. Vasario pabaigoj sėti, o vaisių iki šiol nėr. Nerimta firma  ax.gif Daugiau nesėsiu jų ax.gif

nu neee, reikia pazastinius skabyt ir virsunem neleist kad dvi butu jeigu jie gana arti vienas kito. del sito visi vieningai sutaria. Bet del lapu skabymo va matau yra senos mados ir naujos mados smile.gif)
Klauskykit, o laistymas su raugintom dilgynem ka duoda? Azota duoda? Dezinfekcija? Dirvos mikroorganizmus?
Nu ir dar klausimas. Su mulciuotais pomidorais... Realiai raso, kad reik neleist mulcui visiskai isdziut. Teisingai ar nekreipt i tai demesio? Bo dabar kaip tai zoles negavau, sluoksnis suplonejo ir matau, kad jeigu neleist isdziut, tai reiketu laistyt kas kokios 2-3 dienos. KAip ir per daznai gaunasi pomidorams, ar ne?
Atsakyti
su artejancia vasaros pradzia 4u.gif

http://public.fotki....2014-05-25.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo snaige123: 25 gegužės 2014 - 20:00
Mano juodas rusas, už tai, kad nuskyniau balvoninį žiedą, spėjo sukurpti štai tokį doh.gif . na kas jo prašė taip išsidirbinėti?
user posted image .Bergždias bus, ania?
Čia mano tolstojai, visi man neįprastai turi bukieto formą - betrūksta į celofaną įvyniot ir tiesiai į balių biggrin.gif vietoj gėlių:
user posted image , ypatingai tai matosi šiltnamy, šalia kitų veislių.
Atsakyti
QUOTE(R&B @ 2014 05 25, 17:43)
Pavadinimas "skorospely" byloja, kad turėtų būt greitesni už kitus  bigsmile.gif  Pas mane kovo 9d sėjos Ananas jau didoką bumbulą turi, black cherriai jau su keliom " uogytėm" ant pirmų šakelių, black russian ir paul robeson po bumbuliuką turi, ir visi kiti jau mezga išskyrus samocvet izumrudny, kuris dar tik ruošiasi žiedus skleisti  smile.gif

Po tokiu postu, kuriu dabar dauguma, jauciuosi luuuzere , pas mane dar tik pirmi ziedynai skleidziasi blush2.gif

Syri, oho koks ziedas bigsmile.gif o Tolstoj pas mane irgi tokiie kvietkai zuga, tik dar nezydi, velyvos sejos ax.gif nezydi nei Ex citrina, nei Samocvet Izumrudnij, nei Olialia, beveik nieks is jusu isbardintu, siemet ypac reikes kantrybe apsisarvot, kai pradesit cia savo derlius demonstruot biggrin.gif
Atsakyti
nepergyvenam, pas mane irgi ne visi žydi, ne visi dideli ir ne visi gražūs. pūkuotukas kažką į pumpuriukus lyg panašaus bando augint, marfa dar mažukė viena, kita didesnė, bet iki žiedų dar biski reik palaukt, maschotka - kai kurios tik žiedynus rodo, bet geltonumo dar kukliai pas mane. Kaba keletas slyvukų jau, tas džiugin, abet tik keletas, ne masiškai. pagrindas- žalia žalia, šviesiai žalia dar viskas. 4u.gif
Atsakyti
Supratau Marmelade, mojuosime balionais kartu : biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti