Įkraunama...
Įkraunama...

Ryanair

QUOTE(morkairagurkas @ 2014 11 18, 01:29)
O nepaprašys iš lagamino išimt nes be recepto jei vešiuos Gastroval? smile.gif Sakys kas čia per vaistas gal?

I dar tuo pačiu, ar neuždraus vežtis teleskopinę kameros GoPro lazdą? smile.gif Nepagalvos, kad šaltasis ginklas?

Galite vežtis drąsiai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidė @ 2014 11 09, 20:11)
sveiki,
Gal galetumete is savo patirties patarti. ax.gif
Skrenda pirma karta 16 metu sunus vienas i Anglija. Kazin ar viska padariau teisingai? g.gif Nupirkau bilieta kaip suaugusiam, dar reikia is notaro paimti mano sutikima, kad gali vienas skristi. Ko dar reiketu?
Ar purskiamu vaistu nuo astmos neatims? gal reiktu is gydytojo pazyma paimti? g.gif

QUOTE(zuikaa @ 2014 11 09, 22:10)
Butinas yra vieno is tevu sutikimas notariskai patvirtintas 4u.gif

Nereikia jokio sutikimo. Maniškis kelis kartus skrido. Receptą dėl viso pikto turėkit. 4u.gif
Atsakyti
Laba, perskaiciau visa tema, paklausimu maciau, bet atsakymo ne vieno smile.gif Ar naudojotes kas nors ryanairo apps'u? Ar nekilo kokiu bedu del elektroniniu ilaipinimo korteliu? Kadangi neturiu kaip atsispausdinti bilietu grizimui namo, tai domina, ar nebus problemu, jei bus elektroniniai bilietai g.gif
Atsakyti
QUOTE(ambrute @ 2014 11 29, 17:19)
Laba, perskaiciau visa tema, paklausimu maciau, bet atsakymo ne vieno smile.gif Ar naudojotes kas nors ryanairo apps'u? Ar nekilo kokiu bedu del elektroniniu ilaipinimo korteliu? Kadangi neturiu kaip atsispausdinti bilietu grizimui namo, tai domina, ar nebus problemu, jei bus elektroniniai bilietai  g.gif

Dukros draugė įlaipinimo taloną įmetė tūlikan biggrin.gif , bet prasisuko, užteko asmens dokumento.

Aš kitą klausimą turiu: žinau, kad Ryanairas nejungia skrydžių, tai tarsi ir neatsako už nieką, bet kas daroma, jei dėl vienų jų skrydžio vėlavimo nespėji į kitą? Apturėjau vakar streso, kai pusantros valandos vėlavo pakilt, teko kitą oro uostą bėgte perbėgti, spėjau, bet net nežinau, ką daryt nespėjus g.gif
Atsakyti
Ambrute, as sianakt grizau su ryanair'u, tai ilipant i lektuva, maciau gal kokius 3 keleivius su elektroniniais bilietais, nebuvo jokiu klausimu, viskas gerai.
Atsakyti
QUOTE(Tora 5 @ 2014 11 29, 18:27)
Ambrute, as sianakt grizau su ryanair'u, tai ilipant i lektuva, maciau gal kokius 3 keleivius su elektroniniais bilietais, nebuvo jokiu klausimu, viskas gerai.

Aciu, bandysiu thumbup.gif Jei ka, mokesiu po 15 EUR uz 4 bilietu atspausdinima biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ambrute @ 2014 11 29, 18:29)
Aciu, bandysiu  thumbup.gif Jei ka, mokesiu po 15 EUR uz 4 bilietu atspausdinima  biggrin.gif

Smagu, jei kas pasidalintumėte patirtimi, kaip sekasi su tuo Ryanair app. Domina, kaip būna tokiu atveju, jei vienas iš keleivių vyksta be išmanaus telefono. Sakykim, jei turiu telefone tą app, tai galiu abu suaugusius žmones juo rodyti? Ar kitas suaugęs turi turėti savo vis tik?

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(linole @ 2014 11 29, 19:44)
Smagu, jei kas pasidalintumėte patirtimi, kaip sekasi su tuo Ryanair app. Domina, kaip būna tokiu atveju, jei vienas iš keleivių vyksta be išmanaus telefono. Sakykim, jei turiu telefone tą app, tai galiu abu suaugusius žmones juo rodyti? Ar kitas suaugęs turi turėti savo vis tik?

4u.gif

Stai toki klausima buvau uzdavus http://www.ryanair-skrydziai.lt svetaineje:
"Laba diena, po kelių savaičių su ryanair kompanija skrisiu iš Gran Kanarijos oro uosto namo. Neturėsiu galimybės atsispausdinti įlaipinimo kortelių sau ir trims savo šeimos nariams. Ar teisingai supratau, kad atsisiuntus ryanair’o programėlę į telefoną, mums nereikės turėti atspausdintų įlaipinimo kortelių? Ar galėsim tuo pasinaudoti visi per vieną telefoną, ir ar Gran Kanarijos oro uoste yra galimybė pasinaudoti šia paslauga?"

Gavau toki atsakyma:
"Įlaipinimo kortelės mobiliajame telefone galioja tik tuo atveju, jei registracija į skrydį atlikta per Ryanair mobiliąją aplikaciją. Gran Kanarijos oro uoste galėsite pasinaudoti šia paslauga. Taip pat, paslauga galėsite pasinaudoti visi per vieną mobilųjį telefoną (visi turėsite atskiras įlaipinimo korteles)." 4u.gif
Atsakyti
Sveikos. Užsiregistravau skrydžiui internetu. Kiap suprantu, atvykus į oro uostą, reikia eiti tiesiai į patikrą. O po to kaip žinoti , kokie mano įlaipinymo vartai? Ir bilietuose nurodyta kažkokia eilė, pvz. pas mane 2 eilė. Tai eilė, į kuria reikia stotis prie įlaipinimo vartų? Jų bus kelios?
Ačiū už atsakymą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Meka Pinavija @ 2014 12 03, 09:35)
Sveikos. Užsiregistravau skrydžiui internetu. Kiap suprantu, atvykus į oro uostą, reikia eiti tiesiai į patikrą. O po to kaip žinoti , kokie mano įlaipinymo  vartai? Ir bilietuose nurodyta kažkokia eilė, pvz.  pas mane 2 eilė. Tai eilė, į kuria reikia stotis prie įlaipinimo vartų? Jų bus kelios?
Ačiū už atsakymą  4u.gif

ilaipinimo vartus parodys ekranuose.
Atsakyti
O gal kas bande skristi su bilietu ismaniajame telefone ar planseteje?
Man idomu uzsicekinus jis toje programeleje buna ir interneto nereikia, kad jis atsidarytu? ar ten sudetingas tas visas procesas, kaip suprantu ir cekintis reikia su tuo aparatu su kuriuo ir skrisime
Atsakyti
QUOTE(Meka Pinavija @ 2014 12 03, 07:35)
Sveikos. Užsiregistravau skrydžiui internetu. Kiap suprantu, atvykus į oro uostą, reikia eiti tiesiai į patikrą. O po to kaip žinoti , kokie mano įlaipinymo  vartai? Ir bilietuose nurodyta kažkokia eilė, pvz.  pas mane 2 eilė. Tai eilė, į kuria reikia stotis prie įlaipinimo vartų? Jų bus kelios?
Ačiū už atsakymą  4u.gif

Butinai atsispauzdinkit. Jei skrendat su registruotu bagazu, tada tik ieje ekrane paziurit numeriuka pri kurio jum eiti atiduot bagaza. Atidave bagaza einat prie vartu, ekrane ir bus parasyta. Jei be registruoto bagazo, eisit tiesiai prie vartu.
Del vietos, tai turi buti nurodyta raide ir skaicius. Sakysim 12E. Tai jusu eile 12, E vieta.
Prie ilaipinimo buna dvi eiles, pirmenybine ir ne. Jei nepirkot pirmenybes ar vietu, tada stosit i bendra eile.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tute28: 03 gruodžio 2014 - 10:36