Įkraunama...
Įkraunama...

Ryanair

sveiki,gal galit padeti,keliausim trise: as,vyras ir 4m vaikas.Reikia vieno lagamino didelio,galvoju nusipirkt papildomai registruota bagaza 15kg. Norejau paklausti del sios naujoves,ar teisingai suprantu,jei imu (bilietu pirkimo metu) ta bagaza ant vaiko ty pridedu prie jo vardo,tai man kainuos 50proc pigiau??
Atsakyti
Sveiki, keliauninkai smile.gif Skrisim su Ryanair'u į Londoną, tik su rankiniu bagažu. Noriu pasitikslinti: ar galėsiu iš Duty free pirkti 2 l alkoholio + cigarečių ir po to su atskiru maišiuku lipti į lėktuvą? Klausiu todėl, kad realiai jau turėsiu 2 vnt. bagažo. Taigi, ar mane praleis?
Atsakyti
QUOTE(Sinistra @ 2014 12 08, 14:24)
Sveiki, keliauninkai smile.gif Skrisim su Ryanair'u į Londoną, tik su rankiniu bagažu. Noriu pasitikslinti: ar galėsiu iš Duty free pirkti 2 l alkoholio + cigarečių ir po to su atskiru maišiuku lipti į lėktuvą? Klausiu todėl, kad realiai jau turėsiu 2 vnt. bagažo. Taigi, ar mane praleis?

Tai su 2 vnt bagažo Ryanairas leidžia, tik tas antras vnt mažiukas turi būt, t.y. tilpti į 35x20x20 cm.
Atsakyti
Ačiū, Miaška aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(Sinistra @ 2014 12 08, 14:24)

Is Vilniaus i Milana, su rankiniu bagazu +rankinukas, leido papildomus Duty free maiselius (as turejau 2 is skirtingu parduotuviu). Niekas net nepasidomejo...
Atsakyti
Labas, prašau skubaus komentaro, gal kas ką žinote;

kodėl, registruojantis skrydžiui, poaspaudus paskutinį mygtuką REGISTRACIJA, išmeta lentelę KLAIDA SERVER ERROR.

Ką tokiu atveju daryt?????

p.s. dar kartą spaudžiant registarcijios mygtuką per elaiško nuorodą, meta:

"Internal server error.

There is a problem with the resource you are looking for, and it cannot be displayed."

Pirmą kartą su tokiu dalyku susiduriu, help unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo syri: 12 gruodžio 2014 - 10:40
QUOTE(syri @ 2014 12 12, 08:37)
Labas, prašau skubaus komentaro, gal kas ką žinote;

kodėl, registruojantis skrydžiui, poaspaudus paskutinį mygtuką REGISTRACIJA, išmeta lentelę KLAIDA  SERVER ERROR.

Ką tokiu atveju daryt?????

Bandykit per kita narsykle registruotis arba siek tiek tiek palaukus, gal kas uzluzo pas jjuos. Je nepavyks, tada tik skambint, nes kitaip reiks susimoket oro uoste, jei neturesit registracijos.
Atsakyti
QUOTE(tute28 @ 2014 12 12, 10:38)
Bandykit per kita narsykle registruotis arba siek tiek tiek palaukus, gal kas uzluzo pas jjuos. Je nepavyks, tada tik skambint, nes kitaip reiks susimoket oro uoste, jei neturesit registracijos.

ką tik pagalvoja - gal pinigai nesuvaikščiojo ir sistema meta pas save error????

nes visas pirkimas ir registracija g.gif vyksta iš karto
Atsakyti
QUOTE(syri @ 2014 12 12, 08:42)
ką tik pagalvoja - gal pinigai nesuvaikščiojo ir sistema meta pas save error????

nes visas pirkimas ir registracija  g.gif vyksta iš karto

Palaukit truputi, gal veliau pavyks. Buna jie daro sistemos kokius pakeitimus ir laikinai neveikia. 4u.gif Arba kaip jau sakiau, kita narsykle bandykit, man buvo karta, kad Opera grybavo, tai per Mozila viskas gerai veike.
Atsakyti
QUOTE(tute28 @ 2014 12 12, 10:48)
Palaukit truputi, gal veliau pavyks. Buna jie daro sistemos kokius pakeitimus ir laikinai neveikia. 4u.gif  Arba kaip jau sakiau, kita narsykle bandykit, man buvo karta, kad Opera grybavo, tai per Mozila viskas gerai veike.

na pabandysiu palaukti kelias valandikes g.gif
Atsakyti
Pavyko. Ačiū už komentarus.
Atsakyti
QUOTE(syri @ 2014 12 12, 10:28)
Pavyko. Ačiū už komentarus.

thumbup.gif
Atsakyti