Sveiki, gal atsiras zmoniu stebinciu ir nusimananciu apie ryanair akcijas ir pigesnius bilietus. Ar verta tiketis is Kauno i Alikante geresniu kainu rugsejui? O gal but kitu krypciu ieskoti??
QUOTE(Tiga @ 2014 05 28, 22:40)
Sveiki, gal atsiras zmoniu stebinciu ir nusimananciu apie ryanair akcijas ir pigesnius bilietus. Ar verta tiketis is Kauno i Alikante geresniu kainu rugsejui? O gal but kitu krypciu ieskoti??
Aš labai daug vilčių nedėčiau, nes 262-228 lt kaina įprasta karštojo sezono metu. Galit bandyti laukti, kol nukris minus 50-60 lt, bet ta kryptimi tas mėnuo populiarus tarp lietuvių atostogautojų (vanduo ir oras dar šiltas, bet jau ne pragariškai karštas) , tad teks riziką prisimti pačiai arba pasigeneruoti ir pažiūrėti (pasilyginti) kainas su persėdimais.
QUOTE(syri @ 2014 05 28, 22:10)
Aš labai daug vilčių nedėčiau, nes 262-228 lt kaina įprasta karštojo sezono metu. Galit bandyti laukti, kol nukris minus 50-60 lt, bet ta kryptimi tas mėnuo populiarus tarp lietuvių atostogautojų (vanduo ir oras dar šiltas, bet jau ne pragariškai karštas) , tad teks riziką prisimti pačiai arba pasigeneruoti ir pažiūrėti (pasilyginti) kainas su persėdimais.
Taip ir maniau. O kitom kryptim, pvz Kreta, Maljorka? Is Ecotravel gal ir imanoma bus gauti pasiulyma gera?
Sakykit prašom kas žinot, ar galiu išsipirkt pervežimą anksčiau nei darysiu registraciją skrydžiui?
Sveiki, gal ka sbuvo susidures su tokia situacija.
Birzelio menesi laukia skrydis su Ryanair ir siuo metu esu nescia.
Daktare pasake atsispausdinti Ryanair forma, ji irasys, kad manes netikrintu rentgenu. Gal isivaizduojat kokia tai forma turetu but ?
as radau tik tokia: https://www.ryanair....OFLYLETTERS.pdf ar cia ta ? ar reikia kazkokios specialios ieskot apie netikrinima rentgenu ?
aciu uz pagalba.
Daktare pasake atsispausdinti Ryanair forma, ji irasys, kad manes netikrintu rentgenu. Gal isivaizduojat kokia tai forma turetu but ?
as radau tik tokia: https://www.ryanair....OFLYLETTERS.pdf ar cia ta ? ar reikia kazkokios specialios ieskot apie netikrinima rentgenu ?
aciu uz pagalba.
QUOTE(canbera @ 2014 05 30, 13:41)
Sveiki, gal ka sbuvo susidures su tokia situacija.
aciu uz pagalba.
aciu uz pagalba.

QUOTE(Caca* @ 2014 05 30, 13:06)
Man ir tokia mintis, koks rentgenas, tik metalo detektoriai

tai vadinasi nera ko nerimauti 
aciu.

aciu.
Labas rytas,
ir aš norėčiau paklausti, ar perkant bilietus skrydžiui reikia papildomai mokėti norint sėdėti su MB kartu, skrisim medaus mėnesiui, tai nesinori, kad pasodintų atskirai
ir aš norėčiau paklausti, ar perkant bilietus skrydžiui reikia papildomai mokėti norint sėdėti su MB kartu, skrisim medaus mėnesiui, tai nesinori, kad pasodintų atskirai

QUOTE(_Only_ @ 2014 06 02, 07:45)
Labas rytas,

Jei perkatės vietas, tai pasižiūrite, ar norite kartu, ar atskirai sėdėt ir patys išsirenkate tas vietas.
Jei darote be mokamų vietų check in, tai gali būti visaip - ir kartu, ir atskirai, jei nebebus kitų variantų. Bet paprastai, jei netempiate gumos ir bilietai buvo pirkti vienu apmokėjimu, vietas 99%, gausite šalia.
Kito būdo, sėdėti 120% šalia, nėra, išskyrus perkant vietas.
Papildyta:
p.s. ar kas bandėte keliauti su elektroniniais įlaipinimo talonais?

QUOTE(Tiga @ 2014 05 28, 22:28)
Taip ir maniau. O kitom kryptim, pvz Kreta, Maljorka? Is Ecotravel gal ir imanoma bus gauti pasiulyma gera?
Patarkit kas nors, nes nerimauju pirkt dabar ar laukti:)
QUOTE(Tiga @ 2014 06 02, 10:25)
Patarkit kas nors, nes nerimauju pirkt dabar ar laukti:)
Laimės dalykas., kuris priklauso nuo daugelio faktorių. Jei bus paklausa kelionėms, kainos nekris, ir atvirkščiai, jei paklausos nebus - kainos kris.