Įkraunama...
Įkraunama...

Ryanair

QUOTE(syri @ 2014 06 02, 09:20)
Jei perkatės vietas, tai pasižiūrite, ar norite kartu, ar atskirai sėdėt ir patys išsirenkate tas vietas.
Jei darote be mokamų vietų check in,  tai gali būti visaip - ir kartu, ir atskirai, jei nebebus kitų variantų. Bet paprastai, jei netempiate gumos ir bilietai buvo pirkti vienu apmokėjimu, vietas 99%, gausite šalia.

Kito būdo, sėdėti 120% šalia, nėra, išskyrus perkant vietas.

dėkui 4u.gif
Atsakyti
Sveiki, aš su tokiu klausimu, esu klaipėdietė, skrydžio dieną būsiu Kauno raj, kaip dasigauti iki Vilniaus orouosto iš Kauno? 4u.gif skrydis ryte 9.50
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laukinė orchidėja: 03 birželio 2014 - 21:09
QUOTE(Laukinė orchidėja @ 2014 06 03, 21:36)
Sveiki, aš su tokiu klausimu, esu klaipėdietė, skrydžio dieną būsiu Kauno raj, kaip dasigauti iki Vilniaus orouosto iš Kauno?  4u.gif skrydis ryte 9.50

Nu pati radau kad ollex veža.
Atsakyti
Sveiki smile.gif

Po Ryanair svetaines atnaujinimo ir visokiu ivestu naujoviu teks vel skristi su siomis avialinijomis. Sena tvarka gerai zinojau, o kaip su nauja?

Sakykit, ar atsiskaitant, ties ta vieta kur suvedami korteles duomenys, vis dar galima varnele nuimti? Ar ne? Ar ta suma, kuri rodoma toje skiltyje, kur suvedami korteles duomenys yra galutine, ar visgi dar veliau paaiskeja, kad islindo kokie nors papildomi mokesciai?

Jei vis dar leidzia nuimti varnele del valiutu konvertavimo, tai ar ja leidzia nuimti jei skrydis tarkim is LT i Ispanija ir kaina nurodyta litais? Ar tik tais atvejais, kai bilieto kaina nurodyta kita valiuta: GBP, EUR (tarkim skrydis Milanas - Vilnius)?

Sorry jei kartojasi klausimas mirksiukas.gif

Aciu uz atsakyma. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aukštaitė: 07 birželio 2014 - 18:51
QUOTE(Aukštaitė @ 2014 06 07, 19:49)
Sveiki smile.gif

Po Ryanair svetaines atnaujinimo ir visokiu ivestu naujoviu teks vel skristi su siomis avialinijomis. Sena tvarka gerai zinojau, o kaip su nauja?

Sakykit, ar atsiskaitant, ties ta vieta kur suvedami korteles duomenys, vis dar galima varnele nuimti? Ar ne? Ar ta suma, kuri rodoma toje skiltyje, kur  suvedami korteles duomenys yra galutine, ar visgi dar veliau paaiskeja, kad islindo kokie nors papildomi mokesciai?

Jei vis dar leidzia nuimti varnele del valiutu konvertavimo, tai ar ja leidzia nuimti jei skrydis tarkim is LT i Ispanija ir kaina nurodyta litais? Ar tik tais atvejais, kai bilieto kaina nurodyta kita valiuta: GBP, EUR (tarkim skrydis Milanas - Vilnius)?

Sorry jei kartojasi klausimas  mirksiukas.gif
Aciu uz atsakyma. 4u.gif

Ieškojau ir aš tos varnos, neradau. Bet nupirkus, jokie papildomi mokesčiai nebeišlindo, liko ta pati galutinė suma. Jei perkat bilietus iš Lietuvos, tai kainą rodys iš karto litais, tokia ir bus galutinė suma. Jei ieškot skrydžio pvz iš UK, tai ir kainos bus rodomos svarais.
Atsakyti
Perkeliu savo postą iš senos temos.

QUOTE(zuika/puika @ 2014 05 14, 23:08)
Nu va išbandžiau ir naujoj versijoj.

Suvedus visus kortelės duomenis, atsiranda toks užrašas:

"Your debit/credit card will now be charged 138.08 PLN (30.99 EUR more information), you will be redirected to the next page for confirmation of this transaction."

reikia "užeiti" ant "more information", tada atsiranda lentelė su Ryanair informacija apie valiutų kurso keitimą, ir ten reikia nuimti jau iš anksto uždėtą varnelę. (nemoku įkelti printscreeno)

Atsakyti
Gera naujiena mamytems:)
Nuo 2014 06 17 kudikiui iki 2 m priklauso rankinis 5 kg bagazas thumbup.gif
Atsakyti
sveiki,
gal kas žinote ar galima nupirkti atskirai bilietą 16 mečiui? aš skrisčiau kartu, nusipirkau bilieta ,tada sūnus sugalvojo kartu.
Atsakyti
QUOTE(nuobodi @ 2014 06 18, 22:28)
sveiki,
gal kas žinote ar galima nupirkti  atskirai bilietą 16 mečiui? aš skrisčiau kartu, nusipirkau bilieta ,tada sūnus sugalvojo kartu.

Galima bet ji nupirkus reik skambint i ryanair kad " priristu" prie suagusiojo
Atsakyti
QUOTE(Ledi @ 2014 06 18, 16:37)
Gera naujiena mamytems:)
Nuo 2014 06 17 kudikiui iki 2 m priklauso rankinis 5 kg bagazas thumbup.gif

... ir ne tik tai smile.gif. Daugiau naujienų čia:
Ryanair family
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuika/puika: 18 birželio 2014 - 23:31
QUOTE(Ledi @ 2014 06 18, 21:50)
Galima bet ji nupirkus reik skambint i ryanair kad " priristu" prie suagusiojo

nereikia, jeigu jau yra 16. Susieti su suagusio/vyresnio nei 16 m (iš Lietuvos, iš kitų šalių gali būti vyresni nei 18 m.) bilietu reikia vaikų iki 16 metų bilietus, kitaip neleis užsiregistruoti
Atsakyti
jau yra 16. vadinasi , galiu pirkti , o vėliau galesiu be problemų padaryti čekiną?
Atsakyti