Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų deriniai

QUOTE(mallena @ 2014 05 27, 11:26)
Aciu, podruzkes :* Tik keista, kad giriate plaukus, nes jau pusmeti bandau atauginti savo naturalius, ir kone kasdien Auksciausiojo prasau kantrybes laugh.gif Nu bet jus cia gal daugiau is mandagumo , suprantu laugh.gif

Raudoni bateliai, linkiu, kad greiciau juodas dryzis pasibaigtu ir ateitu baltas. Man dazniausiai juodas baigiasi su pavasariu smile.gif

Ne iš mandagumo mirksiukas.gif man tikrai gražu, nes atrodo tokie vešlūs, stori, daug jų ax.gif pavydu net biggrin.gif

Ačiū už palaikymą visom 4u.gif
Atsakyti
RB, sirdele, dziaugiuosi, kad grizai 4u.gif

Malena, jez kaip seniai tave maciau bigsmile.gif derinys ziauriai geras, labai patiko, o jei dar vietoj geltonu batuku butu kokie chaki aulinukai... wub.gif
Atsakyti
Malena grazu smile.gif bigsmile.gif

Klausimukas ne i tema gal biggrin.gif bet vistiek... Espadriliu myletojos, jus man pasakykit ar jos prasitampo bent kiek i ilgi g.gif ... nu papirkau vienas ir galvoju pasilikt ar ne g.gif ... remia pirsta man jos, nors isimauna lengvai... matavausi ismera didesnes tai kur jau laivai ten ... o 38 tokios kad norisi kad kas jas pranesiotu man... tai va dabar dilema pasilikt ar grazint g.gif

user posted image

Aciu 4u.gif
Atsakyti
Aciu 4u.gif

Charizmaa, bent mano neprasitampe, o pirstas greitai pradilo...
Atsakyti
dingo šiluma , dingo spalvos smile.gif
šiandien
user posted image
Atsakyti
Darbe dirzas blogis tikras schmoll.gif .... palaidine traukti lauk.... ir megstukas labai mazokas atrodo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(charizmaaa @ 2014 05 28, 12:48)
Espadriliu myletojos, jus man pasakykit ar jos prasitampo bent kiek i ilgi  g.gif ...

Ziurint kokios, pas mane Soludos vienguba medziaga, tai pralaisvejo tikrai.
QUOTE(darbė @ 2014 05 28, 13:12)
dingo šiluma , dingo spalvos smile.gif
šiandien

Dirzas ziauriai blogai, bliuzeles rastas nekoks, megztukas mazokas, balerinos abejotinos, bet siam deriny netinka, kelnes vieninteles reabilituotos...
Atsakyti
megztukas nesusegtas , todėl gal atrodo mažokas, nes yra labai plonytis, bet visai nėra mažas. maikutę aš nešioju, atsiprašau, kam nepatiko.Balerinos TSH su paminkštintu vidpadžiu super patogios smile.gif
Atsakyti
QUOTE(darbė @ 2014 05 28, 14:40)
megztukas nesusegtas , todėl gal atrodo mažokas, nes yra labai plonytis, bet visai nėra mažas. maikutę aš nešioju, atsiprašau, kam nepatiko.

Nera ko atsiprasineti, tai tiesiog jus, o cia tiesiog musu nuomone. Megztukas gal is tu, kurie labai tamprus. ax.gif
Atsakyti
Darbe dirza palik namuose, maikute issitrauk ir megstuko nesek. Manau daug graziau atrodytu 4u.gif

Patinka man tokio stiliaus megstukai, o ir balerinos grazios!
Atsakyti
QUOTE(inga_ @ 2014 05 26, 10:52)
patranka,  gink mūsų amžių ir temą, tik viena jaunutė, ten temoje lankosi, damos sakė prisiaugins pagrandukę 31m. biggrin.gif  biggrin.gif

...pasirinkimo laisvè,kà gi čia jau...
QUOTE(liomi @ 2014 05 26, 17:42)
nlb suprantu trolinimo, cia, prasmes smile.gif senatvinis marazmas? <- nes , gal, maisote ka, bet, cia, vis pabreziate savo amziu ir kitas nesamones.

Tai Deriniu tema, tegu ji tokia ir lieka.

...nereikėjo SUTROLINTI IR SUŠIKTI TEMOS,BUTŲ IR LIKUS DERINIŲ TEMA,O NE TAVO MARAZMŲ mirksiukas.gif 1986 metų vintažinio zuikelio....čia topas buvo lotuliukas.gif
QUOTE(Tylene @ 2014 05 26, 20:22)
tai netrolink mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif ....būtent,kas trolin ir dar n
Bėga bėdavojasi biggrin.gif
Atsakyti
MALLENA,man labai gražu.Spalvos gražios.Super.

DARBĖ,labai blogai,labai.Diržas,palaidinė per maža ir sukišta į džinsus ,siluetas visas,viskas blogai. blush-anim-cl.gif

RB 4u.gif :*
Atsakyti