Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų deriniai

RB , abu derinukai labai labai wub.gif butinai abu "pranesiokite" biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
raudoni bateliai, pirmas labai gražus. wub.gif
Atsakyti
Raudoni bateliai, man abu labai dailus ! Antram gal bliuskutes labiau noretusi neutralesnes ( cia as apie kremine), bet visvien labai wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mallena: 29 gegužės 2014 - 15:19
RB abu derinukai patiko, jums labai tinka ryski raudona smile.gif
Atsakyti
Raudoni bateliai abu labai dailus, sijonukas nepaprasto grazumo, o kur dar jusu grozis wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vai2lka: 29 gegužės 2014 - 15:31
RB antras derinukas nuostabus wub.gif wub.gif bliuskute turbut nesiociau su viskuo ir visada thumbup.gif
Atsakyti
Raudoni bateliai, labai labai labai grazu ir jums labai tinka thumbup.gif Tokia romantiska, elegantiska, moteriska, lengva wub.gif
Atsakyti
Ačiū labai jums visoms wub.gif 4u.gif

QUOTE(mallena @ 2014 05 29, 16:17)
Raudoni bateliai, man abu labai dailus ! Antram gal bliuskutes labiau noretusi neutralesnes ( cia as apie kremine), bet visvien labai wub.gif

Galvojau ir apie tai, bet paskui kažkaip įdomiau pasirodė būtent ne neutrali ax.gif

QUOTE(**Gin** @ 2014 05 29, 16:26)
RB abu derinukai patiko, jums labai tinka ryski raudona smile.gif

Dėkui, anksčiau kažkaip privengdavau raudonos ir apskritai aš labiau pastelinių spalvų gerbėja, bet dabar jau atradau ir ryškesnes tinkančias 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(raudoni bateliai @ 2014 05 29, 15:25)
Įkelsiu praeitos savaitės, kai karšta buvo. Norėjau išsirinkt iš dviejų variantų, bet galiausiai ėjau su kelnėmis biggrin.gif
<..>

Antras gražesnis mano akiai 4u.gif Sijonas labai puikus thumbup.gif tiesiog nuodėminga slėptis su kelnėmis tokį sijoną spintoje turint biggrin.gif
Atsakyti
RB - nu super abu, o antras is vis superiausiai 4u.gif
Atsakyti
Darbe - man jusu derinukas irgi nea. schmoll.gif
RB lb patiko! ypac pirmasis - raudonasis wub.gif nuostabiai atrodot!!! 4u.gif
Atsakyti
RB,prisidedu prie komplimentų bis.gif abu derinukai to bu li.Nuo iki.Pirmojo spalvos gražios be galo,antrasis toks svajoklinis.
Būtinai abu išvesk pasivaikščioti.Sijonas be žodžių heart.gif
O,kad pati man esi graži,tai net nereikia sakyti.Pati žinai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Anila*: 29 gegužės 2014 - 23:48