Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų deriniai

Taip niekur nejau. Tik pasimaivyt apsirengiau gal nieko neisgasdinsiu tongue.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(liomi @ 2014 06 01, 17:16)
Gainsbourg, as taip smalsauju, kas Jus, SH ojojoj kokia Jus  thumbup.gif

Kad as neisipaisyciau i sios temos remus blush2.gif . Nepripazistu ant saves jokiu aseksuaru, nedraugauju su rankinem - nepatinka jokia, arba patinka, bet tai ''ne mano'', arba patinka, bet neturiu pinigu. Turiu tik viena, kuria myliu be galo, bet del to ja galiu isvesti pasivaikscioti tik per kokius 3% dienu metuose. Neturiu ka parodyti, nes visiskas minimalizmas esu. Maksimalizmas tik batuose. biggrin.gif

Stichijos jumpsuitas f a n t a s t i s k a s ! Vis griztu ir griztu as i ji paziureti. Kaip prabangiai atrodo, tokia Italija... wub.gif

Sygyta, labai grazu!
Atsakyti
Labas vakaras, tokį kaip romaną pikantišką čia pasiskaičiau, užsukus, ohoho...raukšlės, baimė senti, jaunų vaikių dėmesiai ir visas kitas gėris wub.gif

Aš už viduriuką biggrin.gif Senti bijoti nereikia, bet ir atsipalaiduoti nevalia.

Senti nebebijau, nes jau apsenau, ir matau, kad nieko baisaus neatsitiko, jo, vyrai, kaip rodė dėmesį, taip ir rodo, nors jų amžius vis tampa vyresnis, lygiagrečiai su tavo amžiumi, be abejo, nu ,dar 10 metų jaunesni rodo, tai gerai biggrin.gif

O baisiausia man buvo kai iki 40-mečio buvo likę koks pusmetis... unsure.gif Figūra gana gera buvo, 10 kg minus nuo dabartinės , snukutis neblogas dar, bet tas baisus žodis KETURIASDESIMT... doh.gif varė mane iš proto...o baimė pasibaigė, kai tie 40 sukakojo...nuo tos dienos ryto ankstyvo atšalo smegenys ir supratau, kad manės laukia kaifas pasakyti, kad tau jau 40 ir pamatyti nustebusius veidus lotuliukas.gif Nes kai 39 buvo, laikydavo 32-33..
Niekas, absoliuč NIEKAS nepasikeičia, mielosios, jei nesiliauji savęs mylėti..

Liomi, 18-čiai sakai fain..mano sūnui tuoj 20, tai jo draugai dėmesio man tikrai nerodo, bet ne sykį sūnus sakęs, kad draugeliai sakę, kad tavo mamaša kokia dar nebloga lotuliukas.gif
Bet man, asmeniškai, tai nėra poreikio kad vaikai, mano vaikų metų manimi,kaip moterimi domėtųsi.
Liomi,patikėk, nebus ir pas tave. Nes tie 18- mečiai tavo akimis nebebus vyrai. Jie bus tik vaikai.

Aš už saikingas plastines operacijas, kai jos tau trukdo. Pati esu pasidariusi virš. vokų patempimo operaciją, kai buvo 44 metai, labai tuo džiaugiuosi. Hialuroną planuoju pradėti, dar nepradėjau biggrin.gif
Kremai pas mane eiliniai Eucerin, tam, kad padrekintu oda, nes raukšlės VISTIEK bus, ir joks kremas nuo to neapsaugos. JOKS, patikėkit biggrin.gif
Mylėkite save ŠIANDIEN, nes rytoj jūs JAU būsite senesnės, nes jau ŠIANDIEN tu pasenai 24 valandom, palyginus su vakar. biggrin.gif

Čia buvo tetos Margaretos žodis. Amen. biggrin.gif

Į temą.
Labai patiko Liomi skaros , Stichijos bumbuluotasis, ir tas su elektriniu megztuku, kurį segti šiukštu draudžiama biggrin.gif
Sigytos sjonas tiesiog žudo,nu kodėl jo neturiu (pofig, kad gal netiktų lotuliukas.gif ) daugiau nežiūrėsiu unsure.gif

Darbe, šaunu, kad pasirodei, išmesk diržą, ištrauk palaidinę, atsisek kardiganiuką, bateliai jėga pas tave, ir pošol po prospektu
flirt.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Margaretta: 04 birželio 2014 - 20:41
Margaretta,

Manes nedomina 18- meciai. Tai as juos dominu - i wish biggrin.gif Tikslas ne zavetis, o zaveti brunette.gif hihihi.gif

Oi boze moj, ar apsimeti ar rimtai - niekas nepanikuoja. Dzyz. Nu pasnekejom apie isvaizda, metus, vyrus, rauksles - eilinis moteru pokalbis nail.gif: irnesakyk.gif

Ir Tu gerai atrodai, ir siaip Moteris - thumbup.gif ir surasei labai teisingai, apie meile sau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liomi: 04 birželio 2014 - 20:58
Sygytos paskutinis - visiska tobulybe wub.gif
Atsakyti
QUOTE(liomi @ 2014 06 04, 21:54)
Margarreta,

Manes nedomina 18- meciai. Tai as juos dominu - i wish  biggrin.gif Tikslas ne zavetis, o zaveti.

Oi boze moj, ar apsimeti ar rimtai - niekas nepanikuoja. Dzyz. Nu pasnekejom apie isvaizda, metus, vyrus, rauksles - eilinis moteru pokalbis nail.gif: irnesakyk.gif

Ir Tu gerai atrodai, ir siaip -  thumbup.gif

Aš suprantu, tave, bet ir tikslo žavėti nebus. Nes jie- vaikai biggrin.gif Iš jų daugiau norėsis pagarbos. biggrin.gif

Nu kaip nepanikuoja, Stichija panikuoja, visos bijot senatvės..aleikit , džiaugtis raik, greičiau atvargsim, į rojų papulsim, a ten visos vėl 16-kinės būsim thumbup.gif lotuliukas.gif

Nu gerai, prisipažinsiu, man dabar vyrukai tokie apie 40 labai akį traukia....tokie vos vos pražilę,,nu tokie 10-6 metais jaunesni wub.gif
Mano dieds jaunesnis pora metu, ale ans jau senokas man biškį..vis aną gąsdinu, kad jauni patinka rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Margaretta: 04 birželio 2014 - 21:01
QUOTE(Margaretta @ 2014 06 04, 18:58)
Aš suprantu, tave, bet ir tikslo žavėti nebus.  Nes jie- vaikai biggrin.gif Iš jų daugiau norėsis pagarbos.  biggrin.gif

Nu kaip nepanikuoja, Stichija panikuoja, visos bijot senatvės..aleikit , džiaugtis raik, greičiau atvargsim, į rojų papulsim, a ten visos vėl 16-kinės būsim thumbup.gif  lotuliukas.gif

Tas 18-metis tik fraze, reiktu dabar 25-mecio , jo... pabaigusio mokslus - o, tokio, va, tikrai, butu pats tas g.gif

biggrin.gif

Kad buti bais cool ir protinga, as, vistiek, neparasysiu savo ranka - nebijau senti schmoll.gif niekaip biggrin.gif

Tu, selme, va ta ir sakiau - arba yra sarmas ir vidinis pasaulys blabla, arba...ne
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liomi: 04 birželio 2014 - 21:06
Va va, 25- metis tau- pats tas, iki 10 metų jaunesni visad gerai, smagu prieš anuos pasimarkstyt thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Margaretta @ 2014 06 04, 21:58)
Aš suprantu, tave, bet ir tikslo žavėti nebus.  Nes jie- vaikai biggrin.gif Iš jų daugiau norėsis pagarbos.  biggrin.gif

Nu kaip nepanikuoja, Stichija panikuoja, visos bijot senatvės..aleikit , džiaugtis raik, greičiau atvargsim, į rojų papulsim, a ten visos vėl 16-kinės būsim thumbup.gif  lotuliukas.gif

Nu gerai, prisipažinsiu, man dabar vyrukai tokie apie 40 labai akį traukia....tokie vos vos pražilę,,nu tokie 10-6 metais jaunesni wub.gif
Mano dieds jaunesnis pora metu, ale ans jau senokas man biškį..vis aną gąsdinu, kad jauni patinka rolleyes.gif

kiek prazile, su raukslytem aplink akis wub.gif
Dekui uz gerus zodzius derinukui...

mergaite, jus jauna... dziaukites jaunyste. Nesiokit trumpus sortus, kol galite. Siaip noretusi kiek platesniu sortuku ir vietoj tu baltinuku tiktu sweat shirt paraitytom rankovem.
ir dar... siek tiek pasportuokite, paryskinkite raumenukus thumbup.gif
Atsakyti
Man tai panikei tie šortukai gražu, vooos vos platesni, kad būtų..pratampyt reik drėgnus su lygintuvu...tokie marškinukai man jaunystę mano primena, nešiojau taip, nu man gražu, ir batai tie visai fain čia.
Kojytės man gražios, moteriška forma, nu , aš iš tų, kurioms tarpas tarp kojų , kad šuo prabėgtų ir dar būdą prasitemptų, nepatinka tongue.gif
Liekna moteris- tobula, kūda- man ne. Rūbai , tiesa, guli gražiai, bet kai nusirengia, ypač vyresniame amžiuje, būna net baisoka, pliaže bobų prisižiūrėjus aš... biggrin.gif Nepopuliari mano nuomonė. rolleyes.gif

Ai, pasportuos, kai sent pradės, sportas- kapai, lašiniai- jėga wub.gif lotuliukas.gif (SALO-SILA, SPORT-MOGILA, kas rusiškai supranta lotuliukas.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Margaretta: 04 birželio 2014 - 21:26
Kuno kultas. As gerbiu Sygyta, bet sis pasakymas, mano akyse, nlb taktiskas.

Visi turi rusiuoti siuksles, vazineti dviraciu, skalbti prie 30 laipsniu temperaturos, valgyti eko/bio/blessed maista, melstis, isklausyti, isssipasakoti, aukoti, sverti - ugis minus 110, riebalu kune turetu buti tik 8%, negerti, nerukyti, nemeluoti, nepirkti batu ( biggrin.gif ), padeti kaimynei, padeti kaimynui ( jei kaimyne atsisake ) - bull, let them be, tokiais, kokie zmones yra - individais.

Atsakyti
QUOTE(liomi @ 2014 06 04, 22:39)
Kuno kultas. As gerbiu Sygyta, bet sis pasakymas, mano akyse, nlb taktiskas.

Visi turi rusiuoti siuksles, vazineti dviraciu, skalbti prie 30 laipsniu temperaturos, valgyti eko/bio/blessed maista, melstis, isklausyti, isssipasakoti, aukoti, sverti - ugis minus 110, riebalu kune turetu buti tik 8%, negerti, nerukyti, nemeluoti, nepirkti batu (  biggrin.gif ), padeti kaimynei, padeti kaimynui ( jei kaimyne atsisake ) - bull, let them be, tokiais, kokie zmones yra - individais.

liomi, nematau nieko netaktisko, nes viska graziai parasiau.
nesakiau storas,kudas, anoreksiskas ir panasiai.

Atsakyti