Labas vakaras, tokį kaip romaną pikantišką čia pasiskaičiau, užsukus, ohoho...raukšlės, baimė senti, jaunų vaikių dėmesiai ir visas kitas gėris
Aš už viduriuką

Senti bijoti nereikia, bet ir atsipalaiduoti nevalia.
Senti nebebijau, nes jau apsenau, ir matau, kad nieko baisaus neatsitiko, jo, vyrai, kaip rodė dėmesį, taip ir rodo, nors jų amžius vis tampa vyresnis, lygiagrečiai su tavo amžiumi, be abejo, nu ,dar 10 metų jaunesni rodo, tai gerai
O baisiausia man buvo kai iki 40-mečio buvo likę koks pusmetis...

Figūra gana gera buvo, 10 kg minus nuo dabartinės , snukutis neblogas dar, bet tas baisus žodis KETURIASDESIMT...

varė mane iš proto...o baimė pasibaigė, kai tie 40 sukakojo...nuo tos dienos ryto ankstyvo atšalo smegenys ir supratau, kad manės laukia kaifas pasakyti, kad tau jau 40 ir pamatyti nustebusius veidus

Nes kai 39 buvo, laikydavo 32-33..
Niekas, absoliuč NIEKAS nepasikeičia, mielosios, jei nesiliauji savęs mylėti..
Liomi, 18-čiai sakai fain..mano sūnui tuoj 20, tai jo draugai dėmesio man tikrai nerodo, bet ne sykį sūnus sakęs, kad draugeliai sakę, kad tavo mamaša kokia dar nebloga
Bet man, asmeniškai, tai nėra poreikio kad vaikai, mano vaikų metų manimi,kaip moterimi domėtųsi.
Liomi,patikėk, nebus ir pas tave. Nes tie 18- mečiai tavo akimis nebebus vyrai. Jie bus tik vaikai.
Aš už saikingas plastines operacijas, kai jos tau trukdo. Pati esu pasidariusi virš. vokų patempimo operaciją, kai buvo 44 metai, labai tuo džiaugiuosi. Hialuroną planuoju pradėti, dar nepradėjau
Kremai pas mane eiliniai Eucerin, tam, kad padrekintu oda, nes raukšlės VISTIEK bus, ir joks kremas nuo to neapsaugos. JOKS, patikėkit
Mylėkite save ŠIANDIEN, nes rytoj jūs JAU būsite senesnės, nes jau ŠIANDIEN tu pasenai 24 valandom, palyginus su vakar.
Čia buvo tetos Margaretos žodis. Amen.
Į temą.
Labai patiko Liomi skaros , Stichijos bumbuluotasis, ir tas su elektriniu megztuku, kurį segti šiukštu draudžiama
Sigytos sjonas tiesiog žudo,nu kodėl jo neturiu (pofig, kad gal netiktų

) daugiau nežiūrėsiu
Darbe, šaunu, kad pasirodei, išmesk diržą, ištrauk palaidinę, atsisek kardiganiuką, bateliai jėga pas tave, ir pošol po prospektu