Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų deriniai

Nea, ne žalioji visai. biggrin.gif Ir aš noriu, kad maniškis taip va viską tvarkingai praeitų. Nes tada man būtų patogu, taškiukai sudėti iš mamos pusės, nieks man nepapriekaištaus, kad mol, blogai auklėjau ir pan.

Bet turiu daug pavyzdžių, kad tai dažnai nieko neduoda. Lieka diplomas stalčiui dulkėti, arba studijos metamos po kelių semestrų.
Juk nesusiruošė RB sūnus eiti gatvių šluoti, matomai, jo planai kiti, jaunas žmogus gali bandyti daug ką, jis turi marias laiko, ir vidurinės baigiamos 35 metų, jei reikia, ir univierai 50 metų( turiu tokią pažįstamą).
O tarp kitko, mano dukra užsispyrė ir 4 metus po vidurinės niekur nestojo. Oi, meluoju 3 metus , sklerozė. biggrin.gif
Dirbo sau Akropoly už 1500 lt ir taškas.
Grizinau kiekvienais metai ją. O ji kaip Melnikaitė. Kaip į sieną.
Atėjo laikas, suprato, ko nori, dabar rado save užsieny,mokosi ir dirba.

Oi kokie gražūs derinukai šiandien visų, puikūs wub.gif Čia į temą rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Margaretta: 04 birželio 2014 - 23:07
Ačiū, mergaitės

Margaretta, kad tavo žodžiai - Dievui į ausį, kaip žmonės sako biggrin.gif man šita jo idėja mažumytę šokas (švelniai tariant) bijau.gif

liomi 4u.gif

Atsiprašau už off topic'us, nes dabar tema jau krypsta vaikų (suaugusių) link biggrin.gif

Pėdkelnių vasarą ir aš nekenčiu, fui biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sygyta @ 2014 06 04, 21:25)
dabar leciau ir aiskiau smile.gif
Papildyta:

aaa supratau . ne su draugem ... o pamineti drauges gimtadieni su drauge, vyrais ir vaikais.
Kokia issami ataskaita:)
o yra restoranas ir RESTORANAS, kur pedkelnes " pagal etiketa" reikalingos, arba ne wink.gif

Jau man mažiausiai rūpi pėdkelnės,kažkoks ubagų prasimanymas pridengti neprižiūrėta kojyčių odą(pačiausiais grožis kūno) mirksiukas.gif biggrin.gif
Aš apie rankine/delninę klausiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mrs. Patranka @ 2014 06 05, 00:09)
Jau man mažiausiai rūpi pėdkelnės,kažkoks ubagų prasimanymas pridengti neprižiūrėta kojyčių odą(pačiausiais grožis kūno) mirksiukas.gif  biggrin.gif
Aš apie rankine/delninę klausiau ax.gif

na neturejau rankines .... turejau dama ant ranku nuo auto iki restorano smile.gif
ar turejau extra sauskelniu damai? Taip, vyras tuo pasirupino biggrin.gif kas dar neaisku, butinai atsakysiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sygyta @ 2014 06 04, 22:13)
na neturejau rankines  .... turejau dama ant ranku nuo auto iki restorano smile.gif
ar turejau extra sauskelniu damai? Taip, vyras tuo pasirupino biggrin.gif kas dar neaisku, butinai atsakysiu 4u.gif

Dėkui ir nepanikuok...aš manau delninė turėjo būti...o kur nosinaitė,pudrytė,lūpų dažas....o ir damas ant rankų vyrai turi nešioti,o ne "damos"...
Atsakyti
QUOTE(Mrs. Patranka @ 2014 06 05, 00:17)
Dėkui ir nepanikuok...aš manau delninė turėjo būti...o kur nosinaitė,pudrytė,lūpų dažas....o ir damas ant rankų vyrai turi nešioti,o ne "damos"...

dzyzis Patranka, kokia tu motiniska " "
Atsakyti
QUOTE(sygyta @ 2014 06 04, 22:21)
dzyzis Patranka, kokia tu motiniska "    "

Metai savo daro mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
vaikuciai, siandien ant mamytes patrankos rankyciu nelipsit, nes..mamyte turi nesti lupdaziuka ir pudryte 4u.gif
sorry nesusilaikiau friends.gif
Atsakyti
QUOTE(sygyta @ 2014 06 05, 00:13)
na neturejau rankines  .... turejau dama ant ranku nuo auto iki restorano smile.gif

kaip norėčiau damą pamatyt bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(sygyta @ 2014 06 04, 23:31)
vaikuciai, siandien ant mamytes patrankos rankyciu nelipsit, nes..mamyte turi nesti lupdaziuka ir pudryte 4u.gif
sorry nesusilaikiau friends.gif

biggrin.gif biggrin.gif drinks_cheers.gif

kokios Jūs man visos įdomios bigsmile.gif prisikabino, kad pėdkelnių nėra ir delninės-nu koks kieno reikalas. Nešiokit tas pėdkelnes, rankines, delnines -jei jums tai būtina biggrin.gif kiekvienas renkasi, kas jam gražu ir svarbiausia patogu. bigsmile.gif
Aš tarkim neįsivaizduoju prie tokio Sygytos sijono jokių pėdkelnių, nu elementariai jos sugadintų vaizdą, o dar kai tokios kojos-tai nėra jokios būtinybės ax.gif

Atsakyti
Sygyta,tiktais taip smile.gif
Tylene,niekas šiuo atvėju nesikabinėja,O TIK PAKLAUSĖ IR IŠSAKĖ SAVO NUOMONES mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mrs. Patranka @ 2014 06 05, 09:01)
Sygyta,tiktais taip smile.gif
Tylene,niekas šiuo atvėju nesikabinėja,O TIK PAKLAUSĖ IR IŠSAKĖ SAVO NUOMONES mirksiukas.gif

galbūt smile.gif aš irgi savo nuomonę išsakiau smile.gif
Atsakyti