Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų deriniai

QUOTE(Margaretta @ 2014 06 06, 22:42)
Pasakykit, panos, kokie trauzai dabar madoj....  rolleyes.gif  Bais bijau nesexy patapti lotuliukas.gif

Geriausi trauzai- jokių trauzų lotuliukas.gif cool.gif
Atsakyti
Ir tu, kaip mb...geriausias apatinis trikotažas- jokio trikotažo lotuliukas.gif
Šiaip, vasarą stringus nešioju, zinau, kad nemadinga lyg jau, bet esu pripratus prie jų virš 10 metų, tai tik žiemai kelnaites normalias išsitraukiu...tada diedas sako, kad jau su seimyniniais vaikstau lotuliukas.gif
Šortukų negali pakęst išvis...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Margaretta: 06 birželio 2014 - 22:52
QUOTE(Margaretta @ 2014 06 06, 22:49)
Ir tu, kaip mb...geriausias apatinis trikotažas- jokio trikotažo lotuliukas.gif
Šiaip, vasarą stringus nešioju, zinau, kad nemadinga  lyg jau, bet esu pripratus  prie jų  virš 10 metų, tai tik žiemai kelnaites normalias išsitraukiu...tada diedas sako, kad jau su seimyniniais vaikstau lotuliukas.gif
Šortukų negali pakęst išvis...

Čia labiau pasipešiot norėdama parašiau biggrin.gif Šiaip tai neįsivaizduoju savęs be liemenėlės blink.gif lotuliukas.gif Stringų ir pati nemėgėja esu, bet kartais reikia ir jų, nors jau senokai nesu apsimovusi. Šortukai man nepatogūs, bent kiek tekę turėti. Klasikinės kelnaitės einamiausios, dar besiūlės patinka. Perku Triumphe paties Triumph ir Sloggi. Lindexe dar kartais ką nukertu. Tai tiek iš trusikų pasaulio 4u.gif
Atsakyti
Be liemeneles galeciau nesiot laisvai, jei nesimatytu pumpuru biggrin.gif Manoji daug geriau atrodo visai be jos, nei su neteisingai parinkta. Bet niekada to nedarau, nes mama ikale nuo jaunu dienu, kad jei nenesiosiu, papai nudribs. Turbut teisi buvo, nes nenudribo biggrin.gif Liemeneliu nemegstu su porolonais, su mezginiais, patinka tik pakietintos, lygios visiskai, arba mezginys kuklus ant apatines dalies.
Atsakyti
Margaretta, paklausyk, ką tau merginos sako dėl liemenėlės, šaukštas deguto visą medų pagadino 4u.gif
Atsakyti
Merginų klausau, o savo darau lotuliukas.gif bet ačiū, atkreipsiu dėmesių..dėl baltos spalvos, ne dėl formos biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Margaretta: 07 birželio 2014 - 17:04
QUOTE(sygyta @ 2014 06 05, 13:14)
prasom i svecius  bigsmile.gif

Shievonne, uzmaciau tavo fotosesijos nuotraukas. Giriu!!!  wub.gif

Sygyta, rimtai? Fb visagalis...aciu 4u.gif jei ne paslaptis pas kuri fotografa? Turejau kelias fotosesijas pastaruoju metu 4u.gif

Labai giriu tavo sijonuota wub.gif spalvytes tokios kapucino primenancios ir baronka desertui thumbup.gif
Mallena, puikiai wub.gif svyti 4u.gif visada laukiu tavo deriniu, niekada nenuvilia 4u.gif
Stichija, labai fainas skrybeletas riuuuzavas (mano spalva) derinys 4u.gif
Atsakyti
Einu i miesta pasibut 4u.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(guodzik @ 2014 06 07, 19:08)
Einu i miesta pasibut :

Kol nepamačiau basučių, galvojau, tobula. Basutės nepatiko. Tokia jų forma trumpina kojas.
Atsakyti
Labas vakaras, musu siandieniniai smile.gif

user posted image
user posted image
user posted image

ir musu mociute
user posted image
Atsakyti
QUOTE(guodzik @ 2014 06 07, 17:08)
Einu i miesta pasibut

Labai graziai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(niedulis @ 2014 06 07, 19:48)
Kol nepamačiau basučių, galvojau, tobula. Basutės nepatiko. Tokia jų forma trumpina kojas.

gal ir trumpina kažkiek, bet kulkšnis labai gražias padaro biggrin.gif
Atsakyti