Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų deriniai

QUOTE(Prietarai @ 2014 06 07, 23:45)
gal ir trumpina kažkiek, bet kulkšnis labai gražias padaro  biggrin.gif

Butent. Kas cia per siekiamybe tu nesveiko koju ilgumo? Suprantu, kai kojos trumpos pas zmogu, bet kai jos normalios, ilgokos, ilgos, nu ir lai trumpina..bet jos grakscios atrodo.
Basutes man grazios, nors as baltu nelabai myliu, bet guodzikui labai jos cia tinka.
Olgunia, spalvu karaliene, kaip visda ryski, daili. Tik kazkaip tas pats stilius visada, noreciau su kokia suknele pamatyti sia dailia dama...
Mamai atskiri komplimentai, dukriukui irgi, patinka man tokie uzpankave paaugliai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Margaretta: 07 birželio 2014 - 23:07
Labai zavus mallenos ir sygytos derinukai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Margaretta @ 2014 06 07, 23:05)
Butent. Kas cia per siekiamybe tu nesveiko koju ilgumo? Suprantu, kai kojos trumpos pas zmogu, bet kai jos normalios, ilgokos, ilgos, nu ir lai trumpina..bet jos grakscios atrodo.
Basutes man grazios, nors as baltu nelabai myliu, bet guodzikui labai jos cia tinka.

basutes itaise mama tai vis bandau prisijaukinti blush2.gif dekui 4u.gif
Atsakyti
https://a1-images.my...5e84e0/full.jpg

Na va,kritikuokit,peikit,aš ištverminga ax.gif
Atsakyti
Margaretta, prie liemenėlės formos nesikabinėsiu, nes aš irgi mėgstu kuo paprastesnes, o ne jokias ten sexy biggrin.gif bet spalva... rinkis kūno, tikrai bus geriau mirksiukas.gif Visas derinys visumoj man patiko 4u.gif

Dėl tų trauzų, tai stringų nekenčiu biggrin.gif bet tenka - po šviesiais ar aptemptais rūbais, ką kito pasirinksi... Nebent tikrai nuogai biggrin.gif
O dėl to, kad vyras sako, jog geriausi apatiniai - jokių apatinių, tai parodykit man vyrą, kuris galvoja kitaip? biggrin.gif Nebent koks apatinių rūbų dizaineris tongue.gif

guodzik, man viskas puiku iki basučių... basutės nepatiko ir ne dėl to, kad trumpina kojas, bet tiesiog ne mano skonio, be to, atrodo grubokos prie tokios lengvos suknelės. Norėtųsi ar balerinų, ar kokių labai minimalistinių - poros diržiukų ir tiek. Šiose per daug detalių g.gif

olgunia
žavi kaip visada, mergyčka labai thumbup.gif
Tik va, pačios tai kelnės atrodo didokos g.gif Švarkelis iš kur? blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Liada_32 @ 2014 06 08, 15:55)

Rankinė faina. Švarkas, batukai - gerai (tik nesimato ar ten balerinos, ar kulniukas yra?) Spalvos patiko, o suknelė - ne. Man nepatinka rūbai, marginti stambiom geometrinėm formom (su retom išimtim), nes dažniausiai keistai iškreipia figūrą g.gif

mallena, pabalsavau 4u.gif A ką ten duoda? lens.gif biggrin.gif
Atsakyti
RB,baltos balerinos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Liada_32 @ 2014 06 08, 16:12)
RB,baltos balerinos 4u.gif

tai gerai biggrin.gif
Atsakyti
Ačiū RB, 100e galima laimėt apsipirkti vienoj Dublin o parduotuvėj smile.gif Pasižadu
Naujų derinių jei laimėsiu biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mallena: 08 birželio 2014 - 15:40
QUOTE(Liada_32 @ 2014 06 08, 15:55)

Man viskas gražu.
Mallena, prabalsavau, nes derinukas iš tiesų gražus.
Atsakyti
QUOTE(mallena @ 2014 06 08, 16:37)
Pasižadu
Naujų derinių jei laimėsiu  biggrin.gif  biggrin.gif

clap.gif lauksim! Linkiu laimėt 4u.gif

Pasižadėjus esu įmest derinį su sportbačiukais, kai gausiu:

user posted imageuser posted image

user posted image
Atsakyti
Mallena, ir as prabalsavau, nes tikrai patiko. Linkiu laimet 4u.gif

Raudoni Bateliai, man labai viskas vasariska ir grazu wub.gif
Atsakyti
Ačiū merginos 4u.gif

RB, viskas Super! Jei čia zarinis švarkas, tai tokis pat pas mane spintoj kaba smile.gif Tada netgi negali nepatikti laugh.gif Batai, džinsai, švarkas, PATI - tobula!
Atsakyti