Ką jau čia derinys pas Shievonne...Kai pati tokia gražuolė, rūbai kaip ir nebesvarbu
Gali batai būti belenkokios spalvos, veido neištrinsi
Bet, kad į temą, man rankinė nelabai tinkama pasirodė. Gal net ta tavo žalia būt buvus geriau... , bet šita nelabai...
Drugeli, aš irgi spoksočiau, dar atsisukčiau ir nulydėčiau žvilgsniu tokią gražią moterį puikiais rūbais pasidabinusią. Aš už vintažo propogavimą.
QUOTE(Upjora @ 2014 06 11, 20:36)
Drugeli, aš irgi spoksočiau, dar atsisukčiau ir nulydėčiau žvilgsniu tokią gražią moterį puikiais rūbais pasidabinusią. Aš už vintažo propogavimą.
Dėkui
QUOTE(drugelis. @ 2014 06 11, 20:06)
Sveikos, nusipirkau nemažai vintažinių drabužių specialiai fotosesijai, bet šiandien šį variantą išnešiau ir į žmones. Sulaukiau labai daug žvilgsnių, veikiau ne žvilgsnių, o spoksojimo,tai net nežinau, jūs ir patarkit, ar propoguoti vintažą kasdienai? Foto iš fotosesijos.
Puikiai atrodet del to ir spoksojo
Liada, pirmoji bliuzele visai neblogai, o tie zali baltinukai tai tik prie dzinsu, netinka cia visai.Aini ryt i SH bliuziu ieskot
Drugeli, man labai grazu, bet turi rinktis, arba pratini aplinka prie savo ala priciudu, arba palieki fotosesijoms. Yra zmoniu, kurie padidinta demesi megsta, yra , kurie tik kai kada, kai nuotaika yra, yra, kurie nenori buti nuolat stebimi ir apkalbami. Dar tie vintaziniai turi buti labai gerai islaikyti rubai, kartais kai pamatau ala vintazo su nudevetais rubais, kurie tik kazkada buvo grazus tai pirma mintis buna, kad geriau jau tie drabuzeliai ramiai savo poilsio amzino vietoje ilsetusi.Labai jau turi buti jie tvarkingi ir jums idealiai tikti.
Drugeli, man labai grazu, bet turi rinktis, arba pratini aplinka prie savo ala priciudu, arba palieki fotosesijoms. Yra zmoniu, kurie padidinta demesi megsta, yra , kurie tik kai kada, kai nuotaika yra, yra, kurie nenori buti nuolat stebimi ir apkalbami. Dar tie vintaziniai turi buti labai gerai islaikyti rubai, kartais kai pamatau ala vintazo su nudevetais rubais, kurie tik kazkada buvo grazus tai pirma mintis buna, kad geriau jau tie drabuzeliai ramiai savo poilsio amzino vietoje ilsetusi.Labai jau turi buti jie tvarkingi ir jums idealiai tikti.
Man tai vintazas nesusvietnai grazu
, Jum labai tinka
, as tai drasiai deveciau, nes realiai tai as jo daug turiu ir nesioju
Bluemoggy, dailybe, man viskas tinka
Drugeli, vintazas
kaip tai gali buti negrazu? mano sijonas panasus i Tavaji, tik gal Taviski vos vos pasiaurinciau, kad priglustu graziai. Kokia Tu grazi
plaukai, viskas - tokia jaunute grazute
Ai, as asmeniskai megstu vintaza derinti su naujausiom detalem arba is ateities
bet siaip - tai tai, ko nenusipirksi, tai tai, kas is praeities, tai kas isliko, galbut, vienintelis - vintazas
Drugeli, vintazas
Ai, as asmeniskai megstu vintaza derinti su naujausiom detalem arba is ateities
Aciu mergaites.
o kokios sunkios basutes buna?

Papildyta:
Papildyta:
QUOTE(liomi @ 2014 06 11, 21:21)
Bluemoggy, dailybe, man viskas tinka :
Mallena, Margaret, dekoju uz gera zodi
gal be reikalo as keliau ta internetine rankines foto, manau reikejo parodyt kaip viskas kartu gyvai atrodo
ta rankine paprastai ir derinu taip, kad truputi "kristu is konteksto", kaip pagrindini akcenteli
pora praejusiu metu pavyzdziu:

Liada32, tik ne ta zalioji...as uz pirmaja palaidine
man atrodo, geriausia butu kokia laisvo kirpimo, sukista i sijonuka
Drugeli, as trumpai - nuostabu
gal be reikalo as keliau ta internetine rankines foto, manau reikejo parodyt kaip viskas kartu gyvai atrodo

Liada32, tik ne ta zalioji...as uz pirmaja palaidine
Drugeli, as trumpai - nuostabu
Taip ir bus,Margaret,lėksiu šiandien į SH
Shievonne,ką čia bepasakysi apie Tave,viskas super
ypatingai ta kailinė liemenė,mano tikslas šaltąjam sezonui panašią įsigyt,man žiauriai gražu,ypač prie odinių leginsų
Shievonne,ką čia bepasakysi apie Tave,viskas super
Drugeli- atrodot stulbinamai, nuotraukos -lyg kadrai iš kokio seno romantinio filmo