Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų deriniai

Aciu uz komplimentus, merginos 4u.gif

Antakiai gan veslus pas mane, bet dar paryskinu antakiu piestuku, L'oreal jei neklystu, toks su sepetuku ant kamstelio... spalva, jei gerai pamenu, dark brunette...
Va radau, toks (labai geras, su max factor net nera ka lygint ir visai nebrangus):
http://m.feelunique......ogle Shopping
Papildyta:
QUOTE(Mrs. Patranka @ 2014 06 10, 23:56)
blink.gif ....ir kas kas tau 25+?! Ką ćia pasakyti tuo nori? g.gif  o ZARA tai kas čia,nuodas? blink.gif
Taip,man atrodai visai su šiuo deriniu nevykusiai,taip ir pasakiau,kad MANO akimis,TU PRAŠOVIAI... Gali geriau 4u.gif

Norejau pasakyt, kad dar galiu saudyt ir prasaudyt mirksiukas.gif i rafinuotas damas nesirasau, bet as uz "takta" 4u.gif
O tau aciu uz nuomone, dziaugiuosi, kad kolkas tik tau vienai pasirodziau labai stipriai nevykusiai arba kitos tiesiog nepasake ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Shievonne @ 2014 06 11, 01:07)

Antakiai gan veslus pas mane, bet dar paryskinu antakiu piestuku, L'oreal jei neklystu, toks su sepetuku ant kamstelio... spalva, jei gerai pamenu, dark brunette...
Va radau, toks (labai geras, su max factor net nera ka lygint ir visai nebrangus):
Papildyta:
Norejau pasakyt, kad dar galiu saudyt ir prasaudyt mirksiukas.gif i rafinuotas damas nesirasau, bet as uz "takta"  4u.gif
O tau aciu uz nuomone, dziaugiuosi, kad kolkas tik tau vienai pasirodziau labai stipriai nevykusiai arba kitos tiesiog nepasake ax.gif

o nenusvalo tas piestukas? Nera labai minkstas? As is inglot pirkau bet man visai nepatiko...
Atsakyti
QUOTE(Shievonne @ 2014 06 10, 23:07)

Papildyta:
Norejau pasakyt, kad dar galiu saudyt ir prasaudyt mirksiukas.gif i rafinuotas damas nesirasau, bet as uz "takta"  4u.gif

lotuliukas.gif doh.gif
Skaityk komentarus mirksiukas.gif
Atsakyti
Tu nusiramink ir paskaityk dar karteli, moteriske rolleyes.gif Dievazi jau... doh.gif
Papildyta:
Charizma, piestukas gan kietas, siaip gerai laikosi 4u.gif minkstu labai nemegstu...
Atsakyti
QUOTE(charizmaaa @ 2014 06 10, 23:46)
Shievone grazuma  bigsmile.gif  o jau pati kokia fainuole-grazuole  wub.gif ... Nu o dabar klausimuks apie antakius,  nu ar jie tokie veslus is saves, ar piesti (tusuoti) ? Faina man tokie su kuo dazote ?  bigsmile.gif

o kur jūs tuos antakius matote? blush2.gif ax.gif
Atsakyti
Man grazu, bet toks apredas tinka tik jaunom ir kudom, jau isivaizduoju, kaip as taip atrodyciau doh.gif lotuliukas.gif , nors rankine, mano akim irgi biski ne i tema, bet jei jum gerai, tai kodel man turetu but blogai? 4u.gif
Atsakyti
Labai faina suknutė,man tokie panašūs modeliai idealiausi,nes aiškiai išreikštas liemuo.
Atsakyti
QUOTE(Tylene @ 2014 06 11, 11:45)
o kur jūs tuos antakius matote? blush2.gif  ax.gif

Nuotraukikiu albumeli paiti biski toliau reikia yra shievonnes foto daugiau smile.gif Grazuole mergaite o jau plaukai wub.gif
Atsakyti
Tylene, as ikelus foto is fotosesiju, ten matosi antakiai smile.gif
Stichija, jus jauna ir tikrai ne stora smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Shievonne @ 2014 06 11, 11:54)
Tylene, as ikelus foto is fotosesiju, ten matosi antakiai smile.gif

mhm, jau radau bigsmile.gif gražuolė thumbup.gif
Atsakyti
Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Shievonne @ 2014 06 11, 11:54)

Stichija, jus jauna ir tikrai ne stora smile.gif

Nu tai aisku nail.gif brunette.gif
Pasitaisau, tokia suknute aukstesnio ir siek tiek lieknesnio sudejimo merginoms 4u.gif
Atsakyti