Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų deriniai

QUOTE(Vai2lka @ 2014 05 21, 13:04)
Dekui Claudia ir Patranka 4u.gif
Bobincius lol  biggrin.gif eikit cia i deriniu tema, bo slepiates ten albumuose kazkur  smile.gif

Aha, pavydit, kad dar negalit pretenduoti į bobinčiaus temą. biggrin.gif
Su metais jums nepavyt mūsų. 4u.gif
Atsakyti
[quote=liomi,2014 05 21, 19:35]
Claudia30, cia nera lygiu ( ne ugiu, o nuo zodzio lygis). Tema tobula, tokia, kokia ji yra. Banguoja daznai , bet taip lieka tie, kam tikrai ji reikalinga.

[i]There's no business like show business [/

As neturejau omenyje blogaja prasme, tikrai! As neturiu dizaineriu drabuziu ir perku viensezoninese parduotuvese, tokiose kaip h&m, ir new look, ar warehouse.. Cia be pagiezos, tiesiog mano toks stilius (ar jo trukumas:), tai savaime suprantama as neturiu tiek ziniu kalbeti apie mada
Atsakyti
Nesamone, jokiu dizaineriu ir nereikia, ziniu irgi friends.gif rodome kaip rengiames kasdien, tikrai. Kas cia ta anti paleido - a la posh tema ? irnesakyk.gif

Aciu Jums uz komplimentus, jei bus proga - uzeikite, pasirodykite
Atsakyti
Shievonne, akinukai dailus, marskiniai taip pat, batai isvis thumbup.gif , bet man kazkas su dzinsais ne taip. Ta prasme ne su paciais dzinsai, o su ju spalva cia. Rodos butu vos vos sviesesni, pats derinys butu gyvesnis. Dabar toks labai nutamsintas. Bet nesakau,kad negrazu, jus is tu kur ir su maisu graziai atrodot.
Atsakyti
Darbė, Liomi, Shievonne aciu 4u.gif

Shievonne man kazko truksta sitam derinuke, kazkaip nelabai sikart smile.gif
Atsakyti
As nematau Shievonne unsure.gif
Atsakyti
Na ką, senų tarkų temoje viešų nuotraukų praktiškai nebeliko, visos sulindo į privatų albumiuką, reikia vėl parnešt senus kaulus pas jaunimą. Čia mano šiandieninis, kai oras buvo toks, jog ir šilta, ir šalta vienu metu smile.gif

user posted image
Atsakyti
Shievonnes derinukas toks jaukus ir smagus atrodo bigsmile.gif Uzskaitau rolleyes.gif

Patrankos si kart nelabai man toks ale tetulyte biggrin.gif Nors pagal metelius visai ne tetulyte mirksiukas.gif 4u.gif

Erszebeth toks labai rudeniskas ir niurokas g.gif Siltam rudeniui su ilgais batais "palaidais biggrin.gif" uzskaityciau mirksiukas.gif O rankine uzdaryciau giliai spintoje (jei ji odine) palankesniem mados vejam smile.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo charizmaaa: 21 gegužės 2014 - 22:51
Shievonne graziai, bet ir man noretusi sviesesniu dzinsu. Bet pati labai grazi, tai nesvarbu biggrin.gif
Erszbeth man tai tik virsus patiko, suknele (ar tunika) grazi, bet pedkelnes ir batai kazkaip nesiziuri, as turbut deciausi konversus ar loaferius, na uzdaresniu priekiu batus. Tase irgi nea blush2.gif ir nelabai iziuriu ten striuke trumpom rankovem? Nelabai tos rankoves blush2.gif nesuprantu jos paskirties:)
Atsakyti
Dekoju, moterys 4u.gif

Vishy, paspaudus ant nuorodos turetu atidaryti foto 4u.gif

Erszebeth, grazu, bet man gal irgi kitokiu batu noretusi smile.gif
Atsakyti
Shievonne, man dailu 4u.gif nepritariu, kad reikėtų šviesesnių džinsų schmoll.gif Aš tik kaip akiniuota labai priekabi akiniams biggrin.gif nežinau ar man čia jie tinka ir patinka ant jūsų, na bet blogai labai tikrai nėra ax.gif

Erszebeth, rankos stipriai kontrastuoja su striukyte ir dar tas juodas šalikas. Manau viršus nuo jo toks sunkus gaunasi, nuėmus turėtų gražiau žiūrėtis derinys. Suknutė daili, pėdkelnės įtariu realiai neblizga, tai irgi viskas ok ax.gif Rankinė prie jūsų stiliaus puikiai žiūrisi. Matau rankena nusiima, visai neseniai mačiau foto kur ant panašaus stiliaus rankinės padaryta rankena iš skaros, taip įdomiai žiūrėjosi, nerandu dabar doh.gif manau irgi variantas pakeisti/ paįvairinti garderobą bigsmile.gif
Atsakyti
vis paskaitinėdavau , pažiūrinėdavau, rytą greit sugalvojau savo įkelt.Lėkiau anksti rytą, tai užsimečiau lininį švarkelį, dieną aišku jo neprireik.
Rengiuosi greit, spontaniškai,iš vakaro susiruošiu tik ypatingom progom.
Šiandien:( nelabai mėgstu atraitytų kelnių...)
user posted image
Atsakyti