Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų deriniai

QUOTE(liomi @ 2014 05 20, 16:51)
o, cia trolinate, turbut  g.gif hihihi.gif aciu aciu! taip netiketai Jus man , merginos aciuks.gif

man irgi patiko  blush2.gif

---

Vika, jei jas reikia pirkti ir kiek suprantu jos is Zaros, tai nebus lb pigios, jaunutei merginai, tai pffff - neimkite, pilna kelniu, Zaroj toj pacioj - geletu, dar kazkokiu, visai neverta sias pirkti. Na, nebent, jau turite jas arba siu kaina lb maza.

Taip is zaros. Kaina 129 lt. Yra dar lygiai tokio pacio kirpimo tik svelniai svelniai zydros. Noriu vasarinio ivaizdzio ir tuo paciu patogaus, nes vakarelyje begiosi paskui savo dvimeti zioga. labai patiko ta bliuzele jau ji 100%parkeliaus i namus,bet del kelniu svarstau. Norisi idomiu nekasdieniu ir patogiu smile.gif
Atsakyti
dvimeti zioga wub.gif tada Jus, jau, galite vilketi jas! cia kaip einant su vyru - nebuna nereikiamo ilgio ar iskirptes irnesakyk.gif

simta metu nebuvau Zaroje, bet maciau kazkada tokios geletas, su palmiu lapais, zalios,lyg, jos dar grazesnes butu, bet jei nera ir norisi kazko tokio, oi zinau ta jausma, tai ir eikite.
Atsakyti
liomi, labai gerai! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(liomi @ 2014 05 20, 17:07)
dvimeti zioga  wub.gif tada Jus, jau, galite vilketi jas! cia kaip einant su vyru - nebuna nereikiamo ilgio ar iskirptes irnesakyk.gif

simta metu nebuvau Zaroje, bet maciau kazkada tokios geletas, su palmiu lapais, zalios,lyg, jos dar grazesnes butu, bet jei nera ir norisi kazko tokio, oi zinau ta jausma, tai ir eikite.

Nu va dar pasiziurinesiu,bet labai dekinga uz tokius siltus patarimus smile.gif
Atsakyti
Vika, kelnyciu nepirkciau 4u.gif

Apie derinius:

Mrs. Patranka, sikart labai zavi...kelnes labai dailios 4u.gif

Stichija, wow wub.gif kokia jus grazi ir derinys fantastiskas wub.gif

Sygyta, batukai simpatiski, bet buciau geriau griebus RB loaferius su tassels bigsmile.gif sijonas taip pat dailus, bet derini sunku vertinti, nes dzemperio spalva (man) pati baisiausia is visu esamu spalvu...tas zydras atspalvis (man) brrr... blush2.gif

Liomi, fainas, labai labai wub.gif gaila neprimatau, kas per sages ir delnine verysad.gif
Atsakyti
Vika...no,no,no...sorry,bet nooooo
Atsakyti
Vika, neeeee palikit tuos leopardus laisveje biggrin.gif . Su bliuzele viskas ok smile.gif
Atsakyti
aciu dar syki 4u.gif

Shievonne, Galilea, va sages -

mano batuose
- greitis ir kvailystes, abieju geriau nederint laugh.gif

user posted image

delnine metalinio atspalvio, ispaustom gelem
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liomi: 20 gegužės 2014 - 15:53
Haha, kokie geri batai thumbup.gif
Atsakyti
Liomi dailus derinukas. Batukai grazuoliai. Tik rankine nlb blush2.gif

Shievonne, brrr biggrin.gif biggrin.gif nu nieko nepadarysi, man ta spalva cia tiko idealiai cool.gif cool.gif
Atsakyti
Sveikos, Gražuolės 4u.gif

Liomi, puikiai 4u.gif batai man čia idealiai tinka bigsmile.gif

Stichija, su šviesia suknele labai dailiai atrodote. Mano nuomone ir kaklo papuošalas čia tinka 4u.gif mačiau dar derinį su balta blizbia bliuskute, kelnėmis ir baltais paltukais. Man pasirodė, jog tas derinukas šiek tiek jūsų proporcijas išdarko g.gif

kitų derinukų nematau ax.gif

aj mačiau dar patranką, tik nepamenu šioje ar kitoje temoje, atrodė žavingai 4u.gif ir kiek pamenu patrankos derinius, tai man jie stipriai pagerėję, tapo solidesni, bet nevienodi ir su cinkeliu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mrs. Patranka @ 2014 05 21, 07:26)

Šiandiena...
Atsakyti