Įkraunama...
Įkraunama...

2014 m. Krikštynų planavimas

2014m KRIKŠTYNAS PLANUOJA

Ispaikyta - gegužės 24 d.
Šiurkštuolė - gegužės 25 d.
RutSi - gegužės 25d.
*Dancer - gegužės 31 d.
Silver sky - birželio 13 d.
anaya - birželio 14 d.
Mellynake - birželio 21 d.
Geltonazuvis - birželio 21 d.
Garbana84 - birželio 28d.
vengana - liepos 05 d.
Juodaplaukė - liepos 05 d.
Etinija - liepos 05 d.
SandraRupke - liepos 12 d.
maziulele - liepos 19 d.
Siksta - liepos 19 d.
damjan - liepos 19d.
boruzzze - liepos 26 d.
FėJa. - liepos 26 d.
meduksi - liepos gale
siandien111 - rugpjūčio 2d
Matrisha - rugpjūčio 09 d.
MonikisSs- rugpjūčio 09d.
*DIDI*- rugpjūčio 14d.
Narvile - rugpjūčio 15 d.
w_ilt_e - rugpjūčio 15 d.
Brashkiene:)- rugpjūčio 16 d.
edipri - rugpjūčio 16 d.
nuodingoji _gebene - rugpjūčio 16 d.
delfinyte - rugpjūčio 30 d.
[/quote]

Kiek daug spejot prikalbet per pora dienu smile.gif begu skaityt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Brashkiene:) @ 2014 05 13, 17:34)
Pas mus situacija tokia pati ir mes pirksim jiems dovanų, kaip padėką.
Papildyta:

kokiu ideju turi? as kol kas mastau apie ceki i teatra ...
QUOTE(Brashkiene:) @ 2014 05 15, 18:40)
O darysit lauke ar viduj? Švediško stiliaus ar užstalės?
Aš labai noriu lauke, bet nuo oro priklausys. Alaus stalą prie pirtelės planuoju, bačkutę imsim, kad vėliau butelių nerankiot.
Samdysit šeimininkutę ar savo jėgom? Teritoriją kuo galvojat puošt?
Papildyta:

Gal kas nori pataisyt datą, arba prisirašyt? 4u.gif

2014 m. krikštynas planuoja

o planuojat i jus pirtele? mes uzsakem irgi bet puse sveciu nori puse ne, tai ka daryt niekaip neapsisprendziam.. nes pas mus pirtele ne tam paciam pastate kur svesim.
QUOTE(Brashkiene:) @ 2014 05 16, 10:46)
Jei kuri švęsit ankščiqu už mane, pirksit monin'us ir liks jų, rašykit, perpirksiu, man kaip tik kokteiliams ir žaidimams kelių lašų reiktų smile.gif

maciau monin mini assorti parduotuvej, po 4,99 mirksiukas.gif
Papildyta:
beje, Brashkiene, kam skirsit demesio daugiau krikstui ar sliubui?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo anaya: 16 gegužės 2014 - 14:35
QUOTE(anaya @ 2014 05 16, 15:32)
kokiu ideju turi? as kol kas mastau apie ceki i teatra ...
o planuojat i jus pirtele? mes uzsakem irgi bet puse sveciu nori puse ne, tai ka daryt niekaip neapsisprendziam.. nes pas mus pirtele ne tam paciam pastate kur svesim.

maciau monin mini assorti parduotuvej, po 4,99  mirksiukas.gif
Papildyta:
beje, Brashkiene, kam skirsit demesio daugiau krikstui ar sliubui?

Kadangi mano krikštatėviai teatro bilietų nesupras, dovanosiu šabloniškai pakabas, bonką naminės su ąžuolo žieve bačkutėj ir saldainės, o svečiams arbatų perliukus organzos maišeliuose.

Pirtelę kursim, nes į vakarą dažniausiai vyrija vistiek nuo damų atsiskiria, tai jie mielai renkas pirtį patupėt, o damos lieka prie stalo, su vaikais ir t.t. Jau ne kartą patikrintas variantas biggrin.gif

Dėl monin'ų ačiū, reiks pažiūrėt smile.gif

Daugiau dėmesio skiriu krikštynom, šliubą vistiek jau turėjom mini šventę prieš porą metų, tai kaip ir gana smile.gif tik vakaro pradžioj filmuką rodysiu mūsų foto iš anų vestuvių, prisiminti kas buvo smile.gif
Atsakyti
Vengana, grazus visai kvietimai, as labai buvau uzsidegus pati daryt, jau ir apgalvojus buvau viska, bet paskui pagalvojau kad aj....., nes ir priemones reikes pirkt, o ir popierius grazesnis nera pigus labai ir darbo nemazai, vyras jau juokiasi kad jei noriu padaryt tiek kiek esu priplanavus tai reikejo jau pradet pries puse metu biggrin.gif turbut ir laiko truksta smile.gif netycia uztikau pirkt kvietimus, su vezimeliu, lengvu spalvu, dar padekoruosiu nuo saves ir bus liuks. Pas mus irgi bus kartu ir krikstynos ir baznytine santuoka, tai suknele dar pati ruosiuosi pasidekoruot, o kur dar visokie papuosimai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cheri88 @ 2014 05 16, 11:11)
as ir buvau suzaveta tokia ideja smile.gif dar va ikeliu stalo papuosimui, jei turit nereikalingu uzuolaidu, ar kokiu neriniu, gipiuro smile.gif labai romantiskai, svelniai atrodo smile.gif

wau thumbup.gif

QUOTE(vengana @ 2014 05 16, 11:16)
Sveikutes, na ka galiu dideli pliusa užsidėti  thumbup.gif  kvietimai padaryti ir jau sudėti i vokus  thumbup.gif

nu saunuolė thumbup.gif

QUOTE(Brashkiene:) @ 2014 05 16, 16:09)
Daugiau dėmesio skiriu krikštynom, šliubą vistiek jau turėjom mini šventę prieš porą metų, tai kaip ir gana smile.gif tik vakaro pradžioj filmuką rodysiu mūsų foto iš anų vestuvių, prisiminti kas buvo smile.gif

wub.gif

drugelių idėjai...
user posted image

user posted image
Papildyta:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Cheri88 @ 2014 05 16, 17:10)
Vengana, grazus visai kvietimai, as labai buvau uzsidegus pati daryt, jau ir apgalvojus buvau viska, bet paskui pagalvojau kad aj....., nes ir priemones reikes pirkt, o ir popierius grazesnis nera pigus labai ir darbo nemazai, vyras jau juokiasi kad jei noriu padaryt tiek kiek esu priplanavus tai reikejo jau pradet pries puse metu biggrin.gif turbut ir laiko truksta smile.gif netycia uztikau pirkt kvietimus, su vezimeliu, lengvu spalvu, dar padekoruosiu nuo saves ir bus liuks. Pas mus irgi bus kartu ir krikstynos ir baznytine santuoka, tai suknele dar pati ruosiuosi pasidekoruot, o kur dar visokie papuosimai smile.gif

o kaip svecius kviesit? i krikstynas ar i vestuves?
Atsakyti
Mūsų kvietimo tekstai- " Gerb.........., mums būtų labai malonu, jei sudalyvautumėt Santuokos palaiminimo ir mūsų dukters ..... Krikšto sakramento ceremonijoje Trakuose ir t.t. Būsime dėkingi, jei aprangos detalėje bus ir raudonos spalvos. Dėl dovanų- nesukite sau galvelių, išsirinksim patys smile.gif gėlės- trumpalaikis grožis, knygelės- visam gyvenimui wink.gif"
Atsakyti
per dickes krikstynas buvom pasidare lauktuvem mini saldainiu su nuotrauka bei vardais.

Atsakyti
QUOTE(delfinyte @ 2014 05 16, 17:45)
o kaip svecius kviesit? i krikstynas ar i vestuves?

pas mus pagrindas bus krikstynos, dovanos mums jau padovanotos, vestuves atsoktos, todel dabar visas demesys vaikui, bet kvietimuose turbut paminesiu kad bus ir santuokos palaiminimas kartu:)
Braskienes labai geras tekstas wink.gif
Atsakyti
Na va ir aš pasirodau su savo kvietimais
user posted image

Kvietimai išdalinti, tortas nusižiūrėtas. Antradienį keliauju suderinti maistą.
savaitgalio planas nusipirkti sau suknelę ir pribaigti stalo korteles. ir visai jau nebe daug liko tik savaitė blink.gif
Atsakyti
QUOTE(RutSi @ 2014 05 16, 22:42)
Na va ir aš pasirodau su savo kvietimais

savaitgalio planas nusipirkti sau suknelę ir pribaigti stalo korteles. ir visai jau nebe daug liko tik savaitė blink.gif

Labai gražūs kvietimai smile.gif

Linkiu įvykdyti planus smile.gif
Atsakyti
Sveikos Merginos ir ne tik... Turiu scenariju visa su senesneis paprociais mergaites krikstynu,jei kuri noretumet galiu atsiusti y el.pasta. Su labai daug yvairiausiu zaidimu.
Atsakyti