Įkraunama...
Įkraunama...

PALEO

QUOTE(Izolda @ 2014 06 18, 07:07)
O sviesus slapimas ir daznas slapinimasis nereiskia, kad lasteliu membranos uzsidare?  ax.gif

Nu va, taip ir įtariau, kad kažkas negerai. Gal kam nors jau buvo jos užsidarę, Kaip jas atidaryti?
Atsakyti
QUOTE(Angle @ 2014 06 18, 20:16)
Nu va, taip ir įtariau, kad kažkas negerai. Gal kam nors jau buvo jos užsidarę, Kaip jas atidaryti?

na o kazi kodel jos uzsidaro maitinantis Paleo??
Atsakyti
QUOTE(jaicy @ 2014 06 18, 21:13)
na o kazi kodel jos uzsidaro maitinantis Paleo??

Del riebalo. Reik visur pusiausvyra laikyti. Uztai voresta ir akcentuoja saves stebesena ir parametru matavima, kad nenugrybautume per daug i viena ar kita puse.
Atsakyti
QUOTE(LumiLumi @ 2014 06 18, 22:16)
Del riebalo. Reik visur pusiausvyra laikyti. Uztai voresta ir akcentuoja saves stebesena ir parametru matavima, kad nenugrybautume per daug i viena ar kita puse.

Aš ant Paleo dar neseniai, o šlapimas mano toks kaip vanduo jau seniai, nu ir perskaitus tą homosanitus straipsnį apie metabolizmą, vis tiek man nelabai aišku, kaip tą pusiausvyrą palaukyti, nes ir užsidarę, ir atsidarę blogai, kai atsidarę rašo, kad jose jokios maistinės medžiagos neužsilaiko, tai kaip jūs darot su tom ląstelių sienelėm? ką stebit ir ką darot? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2014 06 18, 20:46)
Gal truksta vit. C, tai nepasisavinama gelezis g.gif O valgot subproduktus, kaip liezuvis, kepenys ir t.t.?Ytraukti reiketu ir spanguoliu, jos su zalesiais gan neblogai kelia gelezy g.gif

Kepenis valgau, pati darau paštetą, o spanguolių nevalgau. Mačiau buteliukuose skysto spanguolių ekstrakto, jei cukraus nebus pridėta, tai nusipirksiu smile.gif
Beje, paštetas tikrai skanus išeina iš vištos kepenėlių. Jas išverdu, sudedu į blenderį, kartu įmetu tarkuotas kepintas morkas su svogūnais, įpilu truputį vandens ir viską sublenderiuoju. Jei norit rupesnio, tai ilgai neblenderiuokit. Galima su žalėsiais kirst į valias smile.gif
Atsakyti
Kvepavimo indeksas, slapimo tankis ir ph. Ir tada aisku i kuria puse pasislinke viskas. Jei membranos uzsidariusios, reiskia jose per daug steroliniu riebalu, jos per standzios. Jei per daug atsidariusios, reiskia truksta cholesterolio, jos per skystos. Bet ir cia niuansu buna. Pvz anksciau as turejau antsvori, rytinis slapimas buvo labai tamsus, bet diena sysiojau vandeniu. Nevartojau sociuju riebalu, plius autoimininis susirgimas, sedejau ant angliavandeniu, kisau saldainius ir tt. Dabar po riebalu kimsimo nebeliko lasiniu ant sonu, slapimas pasikeite, vandeniu nesysioju. Spalva kinta tris kartus dienoje. Na man dar paciai mokytis ir mokytis. Bet jauciuosi jau apsitvarkiusi.
Vien tik is sysiaus sunku ka ir pasakyti, reikia ir kitus parametrus pasiziureti.
Pradziai esme tokia, isbraukiam slamsta is raciono ir duodam organizmui kokybiska baltyma, riebalo ir skaidulu. Palaipsniui jis pats prades tvarkytis, procesas letas, apsisarvuojam kantrybe ir laukiam smile.gif
Atsakyti
QUOTE(cushy @ 2014 06 18, 09:47)
Man kaip tik patinka, kad Jautiena "nesiseilioja", o rašo taip, kaip jaučiasi.

Na iš tiesų koks mano reikalas. Aš greičiausiai Jautienai pripaišau savo asmeninę patirtį, kuri iš tiesų visai ne prie ko. Tik praėjus dviem motinystės metams ėmiau kudakuoti kaip perekšlė, o prieš tai gal 27 metus vaizdavau jei ne vyrą, tai bent boba su geležiniais kiaušais.
Atsakyti
QUOTE(aFREAKa @ 2014 06 17, 13:44)
Sveikos, labai džiaugiuosi už šviežias mamytes ir nėštukes. Sėkmės visoms, aš irgi mielai pakartočiau tą procesą.

O Jautiena, Jūs turbūt tik prisidengiat tokia "nepasitenkinimo-atsainumo" kauke? Negi dar nėštumo hormonai nepaėmė viršaus prieš griežtą ir kandų protą?  O kur lizdo sukimo sindromas? Na anyways, tiesiog noriu priminti, kad Jūsų laukia tikrų tikriausias Bostono maratonas-gimdymas...jei joga per daug ezoteriška, tai šita teta visai nieko: https://www.youtube....h?v=qsV70xXivH8.
aciu uz video - fainulka mamyte. mano pilvas kaip jos siuo metu biggrin.gif kiai kuriuos jos rodytus pratimus jau pries tai dariau.

niekuo as nesidangstau. "Jus" i mane kreiptis taip pat nereikia, kad ir sena karve jau esu. kol kas nejauciu nieko tam guzui pilve. tikiuosi, kai gims pamilsiu, nes kaip kitaip as ji auginsiu. paties gimdymo nebijau. bijau intervenciju ir galimu komplikaciju po gimdymo. "lizdo sukimas" tai turbut trobos uzgrudimas bjauriom vaikiskom smutkem doh.gif perku tik minimaliai ir dar visko neturiu.

sian priviriau savo patinui cepaku, o pati salotu su kepta zuvim pririjau cool.gif

Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2014 06 19, 00:11)
aciu uz video - fainulka  mamyte. mano pilvas kaip jos siuo metu  biggrin.gif kiai kuriuos jos rodytus pratimus jau pries tai dariau.

niekuo as nesidangstau. "Jus" i mane kreiptis taip pat nereikia, kad ir sena karve jau esu. kol kas nejauciu nieko tam guzui pilve. tikiuosi, kai gims pamilsiu, nes kaip kitaip as ji auginsiu. paties gimdymo nebijau. bijau intervenciju ir galimu komplikaciju po gimdymo. "lizdo sukimas" tai turbut trobos uzgrudimas bjauriom vaikiskom smutkem  doh.gif perku tik minimaliai ir dar visko neturiu.

sian priviriau savo patinui cepaku, o pati salotu su kepta zuvim pririjau  cool.gif

Nea, lizdo sukimas man pasireiske noru padaryt vonioj remonta, uzsinorejau langus valyt, kampus sveist. Tik kad niekam laiko neturejau. Dirbau iki pat gimdymo dienos. Smutkes is visur susigriebiau naudotas/devetas. Tik gimimo dienai naujas pirkau. Nes isrgi nejauciau jokio noro, o ir supratimo nebuvo ko reikia. Ir visokie "supermamyciu" siusiojmai atrode ir tebeatrodo juokingi . Laba idomus patyrimas kaip pilvas pavirsta i TIKRA vaika smile.gif. Ir CP man lb patiko smile.gif
Atsakyti
Nidulia, sakai nieko nesinori - o bandei sonine, tokia juostelem, su riebaliuku ir mesyte.. pakepinti ir su kiausiniene?
as vasara to nebevalgiau. snd gavau-pakepinau - jetau kaip skanu!!!

dar gal patiks grietine su svieziais pomidorais agurkais?
rolleyes.gif

aj, gal daugelis ir nepritars, bet as nebenoriu sukt galvos del tu visu membranu ir sysiuku. jauciuosi gerai, nieko neskauda. gyvenu gerai. edimas praejo, rupinimasis ka cia suest- irgi.jauciuosi rami ir sveikstanti.

pasidarysiu tik kvepavimo tyrima, senokai bedariau.

siryt nusprendziau pasimatuot savo 'apvalumus', tai net garsiai issprudo OGO!
MB net pakomentavo - ka cia darai??? isstorejai?biggrin.gif
na ir ka- jau ant kelniu ta matau- visi vel pasidare geros smile.gif klubai - 95. liemuo 75! mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jaicy: 19 birželio 2014 - 10:05
Sveikos, aš vakar tokį storą postą buvau suraičiusi apie savo nėštumo, gimdymo, post partum laikotarpius..tikrai ne "saldintą" bet mažikė atėjo ir vienu prisilietimu viską pradangino ( kažką klaviatūroj spustelėjo), tai priėmiau kaip ženklą, kad nebesiknaisiočiau praeityje. Bet iš tiesų tai kiekvieną rytą prie kavos puodelio pažiūriu po gimdymo video per Youtube. Turiu aš nuoskaudų apie visą ta periodą.

O ta moterytė tai man labai patinka, aišku amerikonka, bet moka iš savęs pasijuokti:
https://www.youtube....h?v=tmwSdIc_Btw

Seku jos Vlog'us jau trečius metus.

Atsakyti
QUOTE(jaicy @ 2014 06 19, 11:00)
aj, gal daugelis ir nepritars, bet as nebenoriu sukt galvos del tu visu membranu ir sysiuku. jauciuosi gerai, nieko neskauda. gyvenu gerai. edimas praejo, rupinimasis ka cia suest- irgi.jauciuosi rami ir sveikstanti.

Svarbiausia, kad gerai jautiesi:)
O nuo ko sveiksti?Kas buvo?
Atsakyti