QUOTE(Nidulia @ 2014 06 19, 22:42)
Jaicy, papasakok detaliau, kaip tu priaugai svorio, nes man dar 1 kg. nukrito, as jau isterijoje
Gricė, o ka tu valgai, kiek ir su kuo?
Parašysiu vakar dienos meniu. Tik aš neturiu virtuvinių svarstyklių, tad porcijos nesvertos pas mane.
Pusryčiai pas mane vienodi kasdien: plakta kiaušinienė iš 2 kiaušinių su juostele sūdytų lašinių + lapinių salotų lapai/rūkolos lapai/švieži agurkai; pusė pakelio (apie 90g) varškės su 2 šaukštais grietinės; pienu balinta kava (anksčiau kavą balindavau Santa Marios kokosų grietinėle, bet brangoka vis tik). Ir leidžiu sau vienintelį desertą ir tik ryte - 1 minkštą datulę.
Pietūs: sūdytų lašinių juostelė ir 3 švieži agurkai (vakar nebuvo laiko gaminti pietus, tad valgiau tai, kas buvo greičiausiai).
Vakarienė: troškinta kalakutienos šlaunelė (ne visa, suprantama) su lapinėm salotom ir rūkola. Gal kad vakar dirbau fizinį darbą ir po tokios vakarienės dar jaučiausi alkana, o vakarienė buvo 18 val., tai dar suvalgiau apie 90g varškės su 2 šaukštais grietinės.
Paleo pradžioje 2 kartus laikiausi W30 griežtai be pieno produktų, bet man svoris augo. Todėl nusprendžiau pabandyti valgyti pieno produktus, bet matau, kad svoris nejuda atgal. Salotų lapus valgau be alyvuogių aliejaus, valgau nepjaustytas, tad nėra kur aliejų ir pilti. Manau, kad riebalų gaunu iš sūdytų lašinių, tad nebedatempinėju riebalų su aliejumi. Jokių užkandžiavimų, laikausi tikrai griežtai, jokio cukraus. Kai prasidėjo braškės, ryte suvalgydavau kelias, bet dabar jau ir jų atsisakiau.
Kaip ir rašiau prieš tai, pasiskaičiavau kvėpavimo indeksą prieš savaitę ir vakar. Prieš savaitę buvo ar 6, ar 5, nepamenu. Vakar buvo -1. Paleo aš 6 mėn. Man taip liūdna, kad dauguma čia džiaugiasi numetusios svorio, o man atvirkščiai. Pagaunu save galvojančią, kad man galbūt netinka Paleo ir reikia valgyti liesai. Tiesa, aš nesportuoju, bet fizinės veiklos kieme ir darže yra nemažai.
Parašykit, merginos, savo dienos meniu.
Jaicy, ką jūs valgot? Kaip suprantu, svorio priaugote irgi?