Įkraunama...
Įkraunama...

Agurkai

QUOTE(svieske @ 2014 06 25, 23:36)
Ar dar ne velu lauke paseti agurkus? Spes uzaugti? Kokia veisle patartumet g.gif

Norejau to paties paklausti .

nes turiu is pavasario 4 agurkus , jau valgom , bet norisi daugiau smile.gif

bandysiu siandien seti , o gal ir uzaugs , vistiek jie tik pora menesiuku gyvena
Atsakyti
Šiandien vartydama agurkų sėklų pakelius parduotuvėj ant vieno pakelio perskaičiau, kad nulaužus viršūnę agurkai gali apkarsti g.gif
Atsakyti
kaip įdomiai biggrin.gif Panašiai ant pokučio skaičiau, kad lapai turi vaisius dengti, taip pat apsaugo nuo apkartimo.
Atsakyti
mano agurkai isleke i auksti, tuoj siltnamio stoga rems, o valgyt ner ka, nes suzydi ir nugelsta, veliau sudziusta ir nukrenta doh.gif
user posted image
kas jiems neitinka nzn, juk turetu but savidulkiai doh.gif
Atsakyti
Nugnybk viršunes atžalų,o ir pagrindine gali.Blogiau vis tiek nebus
Atsakyti
virsunes siaip ar taip teks gnaibyt, nes neber kur lipt. o soniniu tai nelabai kas yra kol kas.
Atsakyti
Sveikos, o kaip genėti šoniniu ūglius? Visai raut? Ar leist keliems agurkėliams augt? g.gif
Atsakyti
Jei lauke tai niekad nieko nedarau,šiltnamyje leidžiu tik vienu stiebu,šoninius skinu
Atsakyti
Agurkai po danga dar auga po truputį, o be dangos stovi kaip pionieriai pioneer.gif

Pas kažką lyja, o pas mus sausa, laisčiau viską šiandien doh.gif .

O va žolė pasėta per kelias dienas sudygo, kad taip agurkai augtų lotuliukas.gif
Atsakyti
Aga, kai pradėjo taip normaliai lyti vakarėjant, taip ir neustoja. Bent normaliai grybai pasirodys, o tai vos litrą voveruškų eina surinkti doh.gif . Nuėjau, agurkus prilytus vėl užklosčiau danga, galės ten jie garuoti, jei saulės D duos.
Atsakyti
paliktas man kaimynų šiltnamis prižiūrėti laikinai, ten agurkai auga maišuose be dugno, pastatytuose ant žemės- jau n metų taip augina viską, anksti derlių visad valgo. bet- kai kurie agurkai per vidurį koto ima ir nupūva, kaip čia pasakyt tiksliau. Lapai tik nukeipsta staiga, viršus jau karamba, o nulaužus apačia dar gal išleis pažastis g.gif kaip gelbėt? ką daryt?
Atsakyti
Jautiena,2014 06 26, 19:50]
mano agurkai isleke i auksti, tuoj siltnamio stoga rems, o valgyt ner ka, nes suzydi ir nugelsta, veliau sudziusta ir nukrenta doh.gif
kas jiems neitinka nzn, juk turetu but savidulkiai doh.gif
[/quote]

Man buvo panašiai, tai daržo parduotuvėj agronomo paklausus ką daryt, tai man liepė laistyt 2šaukšteliais nutrifol žalio, 2šaukšteliaia kalcio dalietros ir šaukšteliu magnio sulfato. Viską ištirpini 10ltr kibire ir laistai kas kart. Man greit baigėsi problemos ir agurkų nebėr kur dėt smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mičiko: 28 birželio 2014 - 21:18